Šta je novo?

Huawei GT/GT2/GT2e/GT2 Pro

Jel' to modovana aplikacija?

Drugari ima li neko rešenje kako uraditi update GT2, kupio članu porodice, nije korišćen sa verzijom 1.0.7.16 koju prijavljuje kao poslednju za razliku od identičnog modela koji nosim godinama unazad gde je 11.0.17.6.
Probao sa dva različita telefona, Samsung, Redmi, najnoviji Healt ali ništa...

Hvala unapred.

Imao sam istu situaciju sa Gt2e i nažalost nisam uspeo sam da rešim. Na kraju sam odneo u Promobi gde su mi napravili update za 1600 rsd.

Drugari ima li neko rešenje kako uraditi update GT2, kupio članu porodice, nije korišćen sa verzijom 1.0.7.16 koju prijavljuje kao poslednju za razliku od identičnog modela koji nosim godinama unazad gde je 11.0.17.6.
Probao sa dva različita telefona, Samsung, Redmi, najnoviji Healt ali ništa...

Hvala unapred.
Probaj preko Petal Healt

@mladjam nisam blizu inače bi odneo koliko sam se namučio 🤣

@jocasylver sad instalirao APK ali na prvu neće, ima li neki poseban tip and tricks, koja verzija, region itd?

Pokušao ponovo par varijanti ali bez uspeha, svaki put prijavi da nema novo ažuriranje ...
Ako ima neko još neki savet neka preporuči.

Poz

Da li je neko menjao staklo na GT2 modelu. Pre par dana mi je ispao sat i puklo je staklo. Koliko sam razumeo zamena ide sa ekranom. Da li se opcija generalno isplati?

Teško brale. Imaš ih ispod 100e kao novi na KP.. Ipak pozovi Promobi.

A zna li neko stvarno, koliko je cena zamena ekrana na gt2?
Zamena baterije u promobiju je bila ranije oko 80 eura, ekran mislim da je možda i skuplji, nazovi promobi servis i pitaj za cenu.
Mada od kako sam ih zvao pre par meseci čini mi se da slabije imaju delova za starije modele satova i telefona, pa je potrebno i sačekati da stigne taj deo.

Da li postoji neka mogucnost da GT2 snima glas,recimo neki kao podsetnik ili tako nesto?

Ja imam gt2 pro, vec 3+ godine, baterija je pocela da me zeza, punim ga sad na 4 dana, a pre je drzao oko 10 dana.
Ekranom sam zadovoljan, sat poseduje mikrofon, tako da mi je odlican za pricu dok radim ili vozim.
Naravno moras malo da priblizis ruku licu kako bi cuo jasnije, a i sagovornik kako bi tebe cuo.
Ukoliko budem menjao sat to ce biti noviji Huawei.
Da se nadovežem na ovaj odgovor jer mi je slično iskustvo, ako nekog zanima.

Vrlo zadovoljan satom, pratio me je od 2021 vrlo aktivno - preko 10 sati neke aktivnosti nedeljno (teretana, bajs, trčanje, plivanje) sa svim upaljenim senzorima prve 2 godine je držao stvarno 30 dana. U poslednjih godinu dana, drži 12-14 dana i to sa znatno smanjenom aktivnošću.

Nikakav problem sa vodom nema, praktično svake godine sam išao na bazen u proseku 1 nedeljno, a leti mnogo češće (sava, ada, more). Nikad problem sa vodom.
U poslednjih godinu dana, mnogo fizikalije oko kuće (prašina, kamenje, udarci, ogrebotine) i ima samo jednu malu ogrebotinu na staklu od 1mm i to od direktnog grebanja sa armaturom.
Kvalitet stakla i premaza su odlični.

Stvarno bez namere, istestirao sam ga pošteno kao malo ko. Nemam razloga da ga menjam, sve osim baterije radi odlično, a i izgled mi odgovara - može i na odelo i na šorc.
Ako mu ikad dođem glave, 99% uzimam samo noviji model.

Ne znam koji ste vi to nabudzeni model imali ali gt2 pro baterija je maks 14 dana koliko je i u specifikacijama. Meni za 4 godine ista baterija manje više 2 nedelje bez always on, a sa oko 7-8 dana.
Uglavnom najbolji smart sat koji sam imao. Akao ga svuda po plažama, pesku, okeanu, bazenima, i dalje izgleda kao nov.

Ne znam šta da ti kažem, tako je bilo.

Da je bilo samo u početku pa ajde, al je tako trajalo dugo. Uz jednu napomenu, zaboravio sam da napišem ranije - ekran nije bio upaljen, tj. opcija Always on ili da se pali na okretanje zgloba.

Tek pre nešto više od godinu dana sam saznao da drugi satovi, npr apple drže tipa 2 dana i bio sam u šoku.
Od tada volim da ih pitam koliko ima sati da vidim ko nosi sat samo kao ukras a kome je puna baterija 😄

Da li moze mala pomoc u vezi sa GT2? Da li ga vredi uzimati sada umesto obicnog GT za 80e? Koristio bih ga za treninge i ako ima NFC za placanje.

Vredi naravno. I dalje ga nosim, još uvek mu nisam našao dostojnog naslednika. Nema NFC, imaju ga satovi sa WearOS-om, kojim baterija uglavnom traje dva, tri dana. Možeš eventualno GT3 jer ima 60hz ekran pa su animacije malo lepše. Mada za mene je to samo sat, generalno mi je nebitno.

Pozdrav svima,
ima li ovde rekreativaca koji i dalje koriste gt2 za trcanje? Kod mene je Magic Watch 2, ali kontam da je sve isto... imam problem sto mi nakon trcanja ne pokazuje rutu koju je trebao preko gps-a da snimi. Koliko vidim, trebalo bi da gps uredno radi jer duzine ne masi i treba mu 20-30s da ucita gps na satu, samo sto je omasio nadmorsku visinu, ali identicna je na svim aktivnostima (trcim uvjek na istoj stazi).
U cemu bi mogao biti problem, zna li neko? Ne pokazuje rutu ni u aplikaciji ni na satu...

Prilozi

• Screenshot_20240901_224057_Huawei Health.jpg
    Screenshot_20240901_224057_Huawei Health.jpg
    47.2 KB · Pregleda: 39
Da javim novosti, tacno pre godinu dana sam pisao kako je sat (GT2e) pustio vazduh po rubovima ali da se normalno koristio. E pa sa`ranio sam ga danas :D , prvo sam bio u djakuziju, temperatura vode oko 35 stepeni, tu je poceo da blenavi, rasipa boje po displeju ali je radio, onda sam otisao u tursko kupatilo gde je temp. vazduha oko 50 stepeni, tu se gasio, ukljucim ja njega sve super, odem u saunu i mislim da je tu crkao, trenutno ne moze ni da se ukljuci, vecna mu slava i hvala.

P.S. Tako da imam povoljno nov nov malo presao sat kome treba :ROFLMAO:

Prilozi

• IMG_20240911_092517.jpg
    IMG_20240911_092517.jpg
    100.3 KB · Pregleda: 30
Nemoj i sledeći tako testirati. :D Verovatno mu neće ništa biti, ali nagle temperaturne razlike, kao što je sauna, šire i skupljaju materijal pa ne treba čačkati mečku :)

Primljeno k znanju, ovo je više ono ja sam uradio da vi ne biste morali 😀

Ne znam šta da ti kažem, tako je bilo.

Da je bilo samo u početku pa ajde, al je tako trajalo dugo. Uz jednu napomenu, zaboravio sam da napišem ranije - ekran nije bio upaljen, tj. opcija Always on ili da se pali na okretanje zgloba.

Tek pre nešto više od godinu dana sam saznao da drugi satovi, npr apple drže tipa 2 dana i bio sam u šoku.
Od tada volim da ih pitam koliko ima sati da vidim ko nosi sat samo kao ukras a kome je puna baterija 😄
Pa da stoji u fioci pa bi teško izdržao 30 dana, koristio sam 2 godine gt2 pro i 14 dana je max neki. 30 dana možda može samo neka smart narukvica da izdrži.

Da li se jos nekom desavalo da preko sata ne funkcionise konverzacija kada vas neko poziva?
Uredno zvoni, vibrira, notifikacije rade ali kada se javim ne cujem sagovornika a ni on mene.

Da li se jos nekom desavalo da preko sata ne funkcionise konverzacija kada vas neko poziva?
Uredno zvoni, vibrira, notifikacije rade ali kada se javim ne cujem sagovornika a ni on mene.
Vidi u podesavanjima bluetooth-a kad se konektuje da li dozvoljava upucivanje poziva, tj razgovor.

Kada Calls ukljucim posle par sekundi se sama iskljuci

Prilozi

• Screenshot_20240924_163356_Settings.jpg
    Screenshot_20240924_163356_Settings.jpg
    54.8 KB · Pregleda: 10
Kada Calls ukljucim posle par sekundi se sama iskljuci
Probaj da pozoves nekog sa sata direktno pa proveri, to je prvi i laksi nacin
Drugi je da rasparis uredjaje skroz, pa ponovo spajanje, ne verujem da i za to treba vise od 5 minuta.

Evo kod mene je konektovano sve normalno, ali imam zablaze sat, mada dok sam koristio Huawei nikad nisam imao problema kao sa ovim.

Prilozi

• Screenshot_2024-09-24-17-09-17-518_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-09-24-17-09-17-518_com.android.settings.jpg
    58 KB · Pregleda: 5
Probao vec sve nabrojano, raspario, vratio na fabricko podesavanje ali i dalje nece.
Da napomenem da je do pre neki dan sve normalno funkcionisalo unazad 2 godine.

Nazad
Vrh Dno