- Učlanjen(a)
- 12.01.2002
- Poena
- 1,180
ali gde u ramu? u running ili cached apps? ovo što je u cached se računa kao free. imaš 2 keširane po 50MB to je 100 MB free (+ još nešto malo što uvek ostane kao baš free). Ako imaš 100mb free i ubijaš ove aplikacije iz cached (ili hiberniraš kako god) nećeš imati više free rama. čak free ram malo i padne iz nekog razloga kad njih stopiraš. greenify ima smisla samo za ove aplikacije koje su u running, mada kod njih uglavnom ima opcija u podešavanjima da im to ugasiš... a ako nema onda ih zamrzavaš.
ako je zbog notifikacija ugasi notifikacije u podešavanjima tapatalka. ja sam ugasio i ne stoji mi u running.
a "free ram is a wasted ram" je apsolutno tačno za sve android uređaje, nebitno koliko ima rama, jedino je važno da to zauzeće rama ne dođe od nekog memory leaka, nego od servisa i keširanih aplikacija..
ako je zbog notifikacija ugasi notifikacije u podešavanjima tapatalka. ja sam ugasio i ne stoji mi u running.
a "free ram is a wasted ram" je apsolutno tačno za sve android uređaje, nebitno koliko ima rama, jedino je važno da to zauzeće rama ne dođe od nekog memory leaka, nego od servisa i keširanih aplikacija..