Šta je novo?

Huawei G300

Meni je nonstop na 1152mhz, radi testiranja sam ga furao vise al nisam primetio (na oko) nikakvu razliku. Trebalo bi do 1200 da gura bez problema

stavio sam na 1.19 i probao real racing. nema onog štuckanja koje mi se javljalo. sad dal ne štucka jer je overklokovan, dal ne štucka što mu se ne štucka, boga pitaj.

nemam u opcijama da izaberem 1.2, imam samo 1.229, da probam to?

Probaj i jace, neki sa modaca prijavljuju stabilnih 1300, optereti ga malo igrama. Kad pocne da se restartuje vrati za korak unazad.

Minimum gledaj da smanjis, ako moze... Nema razloga da minimum povecavas zbog potrosnje baterije, jer ce uvek biti na toj frekvenciji...

Ne udaraj glavu puno oko toga... Secka i S4 ponekad...

Jel vam radi mobilni net sa ovim slim romom? Na Vipu nece.

Idi u podesavanja Apn-a pa umesto Vip mms selektuj Vip

Pa apn mora da se podesi za custom romove. Podeseno je kako treba al ne radi.

Digitalni zum je generalno neupotrebljiv. Ne znam što ga uopšte i omogućuju u aplikacijama. Da dobijem mutne fotke (dobro ja neću ali neko ko ne zna ce se zeznuti) ? Ako želim nešto da povećam na slici ili videu ima milion drugih programa sa kojima mogu unakaziti tu sliku ili video.

Znam da ovo nije odgovor na tvoje pitanje ali razmisli baš da li želiš koristiti digitalni zum.

Ma naravno, gubi se na kvalitetu, ali ipak je ponekad potreban zum. Vise puta sam bio u situaciji da nesto snimim iz daljine, ali je to bez zumiranja stvarno nemoguce. Ako neko zna neku aplikaciju, kameru sa marketa koja sadrzi zum za video neka napise. Hvala unapred

Ova fabricka kamera mi uopste ne nudi opciju promene rezulicije ni za slike, ni za video, stvarno ne znam gde to da podesim. Jedino da skinem neku apkikaciju sa marketa pa da sa njom probam?

A jel mozes da zumiras kada smanjis rezoluciju snimka?
Ma cak ni u LGCamera nije moguce promeniti rezoluciju ni bitrate video zapisa, ne prihvata telefon. Moguce je samo promeniti kvalitet zvucnog zapise, recimo u 192kbps, 32000hz. Samo da napomenem da je na default kameri - 12kbps i 11000hz (ne mogu tacno da se setim, ali tu je negde).

Kad smo vec kod toga, da li je neko nasao nacin da se poveca bitrate video zapisa sa ocajnih 2mbps?

ako ti je toliko do zuma promeni rom. ja na ovom ics-u što imam sa stock kamera aplikacijom imam zoom 4x u najvišoj rezoluciji. doduše imam samo tu najvišu 800x480 i neku skroz bednu kao izbor.

Snasao sam se valjda nekako. Instalirao sam LG kameru pro, najnoviju verziju (placa se na Gplay). Pored zuma ima i mnogobrojna podesavanja svega i svacega, rezolucije, videa, zvuka... Probacu malo kako radi pa cu videti. Ako nekome treba moze da proba...

Jel ovaj telefon, pre svega hardverom , trpi iGo ili neki sličan softver za putovanje kolima ?

Kao sat radi iGO Primo 9.6.7.

softverski možda i može nešto da se nabudži pa da podrži igo, ali hardverski mislim da ne može da istrpi... mnogo je slab a uz to je i kinez. možda ako ga overklokuješ na 1.5ghz ali i tada će izbacivati greške.

^jel mi pricamo o istoj navigaciji?

Meni je godinu ipo dana besprekorno radio igomyway na telenor touch plus telefonu sa ubogim arm6 procesorom.
Radio je i na g300 bez problema naravno a sad sam presao na primo, koristim ga par puta mesecno kad idem negde na put. Nikad nijedan problem.

Takođe nikakvih problema... iGo Primo, i na GB i na ICS.

Ocu kevin G300 da updateujem na 4.0.3 onaj oficijelni, znam proceduru kako se radi samo sam hteo da pitam da li moze na telefon koji je uzet u vipu, posto vidim da je za telekom. Nisam uspeo da nadjem da li je neko na vipov roknuo update ili ne.

Vrh Dno