Šta je novo?

Huawei G300

Pojma nemam kako Real racing 3 radi na default VIPovom GB. :D

Ma na njemu je već ICS i baseband je 2030. E sad ja sam kada se onomad pojavio ICS, skinuo verziju sa sajta i pregazio je preko GB bez ikakvog zezanja, pa zato pitam da li nešto mora da se root-uje, zeza, dodatno prčka... Zar ne mora telefon da bude rootovan, da bi se uopšte instalirao CWM? Ili sam ja to pogrešno razumeo?!

da, mora telefon da bude rootovan da bi se instalirao cwm. ako te mrzi da pratiš uputstva na engleskom, imaš na srpskom na forumu android srbija. nađi lepo kako se rootuje i kako se instalira taj cwm (pet min posla oba). posle toga samo staviš zip roma na sd karticu i instaliraš preko cwm.

OK...hvala :happy:

Ne mora telefon da bude rutovan, samo treba otkljucati bootloader na ics, na gb ne mora ni to.

Ed_hunter ajde molim te ako si raspolozen da ti okacim na db raymana da probas, ako ima nove adreno drajvere kao sto dovah kaze mozda i proradi. Ili bilo ko drugi ko koristi taj slim v13. Kupio sam tt4 za tablet a instalirao bih ga i na telefonu a ne moze na gb.

Poslednja izmena:
i ja sam instalirao ovaj slim 13 zbog tapatalk 4. baš lepo radi tapatalk 4 na g300 oduševićeš se. daj mi apk, instaliraću pa ću ti javiti kako radi :)

Raspitao sam se malo po servisima. Kažu da je sto posto zaključan. Našao sam nekog lika koji kaže da će da ga nakači na "box" i da ga otključa...

Da li za ovaj telefon postoji neka aplikacija koja nudi mogucnost zumiranja prilikom snimanja video zapisa? Da li je to uopste moguce na ovom telefonu?

prosto neverovatno da je ovakav telefon sada na oglasima 50 evra. pogledajte, ja juce videh i zabezeknuo sam se. ovo je i dalje jedan od najboljih telefona, bukvalno "nexus za siromasne" koji ima sve.

Moj drug pre dve nedelje prodao g300 za 10k dinara.
Izgleda da ga je baš u*enjalo :-D

operaterska ponuda je izobarala cenu jer ih je onomad bilo na kile. Blade 3 koji je isti samo bez blica kosta i dalje 80-100 na oglasima a evo za mesec dana ce da se izjednace zbog prenatrpanosti ponude i onih par ljudi kojima gori pod nogama.

drugarica me pita šda ra uzme, ja joj preporučio blade 3. to mu dodje isto kao g300, samo bez blica što kažeš i ne znam da li ima gorilla glass, što je nebitno uostalom, staviš foliju...

Nema ni ips nego obican tft.. G300 je klasa za blade3

zanemari poruku dovahpig-a jer ocigledno nije imao oba telefona u posedu. Blade 3 ima svojih prednosti u odnosu na G300:

1. cyanogenmod 10/10.1 bolji od bilo koje G300 custom rom verzije

2. manje zagrevanje u duze trajanje baterije (imao oba, tvrdim)

3. dok je na G300 famozni gorilla glass, a na blade3 plastika, situacija je zapravo u korist B3. Gorilla na G300 nije ni G od gorile i u mraku se vide tackice digitizer-a, a grebe se i na nokat. sta pise na papiru nema veze sa onim u praksi

4. matirani zadnji poklopac koji se ne grebe, za razliku od G300

da se razumemo, meni je blic deal breaker i favorizujem G300, ali u poredjenju ova dva modela ako zanemarimo blic, Blade 3 je bolji telefon, ogromnim delom zbog CM10 i developing-a zajednice.

Moj ortak kaze da mu baguje zesce blade 3 sa stock romom, nekad mu se iskljuci telefon sam od sebe itd. Ja sa g300 nemam tih problema.

Kolko para toliko muzike. Blade 3 je svemirska sprava sa CM 10 u poredjenju sa stock-om i da nije dobrog developinga telefon bi bio kontenjer jer je ZTE firma sa jako ziljavim firmverima. Huawei je trenutno najbolji all chinese proizvod jer koliko toliko prave dobre firmware (G300 je skoro-koristan sa zvanicnim ICS-om) a build im je sve bolji i bolji i novi modeli su uz rame sa najjacim brendovima. koliko god to zvucalo nemoguce.

zanemari poruku dovahpig-a jer ocigledno nije imao oba telefona u posedu. Blade 3 ima svojih prednosti u odnosu na G300:

1. cyanogenmod 10/10.1 bolji od bilo koje G300 custom rom verzije

2. manje zagrevanje u duze trajanje baterije (imao oba, tvrdim)

3. dok je na G300 famozni gorilla glass, a na blade3 plastika, situacija je zapravo u korist B3. Gorilla na G300 nije ni G od gorile i u mraku se vide tackice digitizer-a, a grebe se i na nokat. sta pise na papiru nema veze sa onim u praksi

4. matirani zadnji poklopac koji se ne grebe, za razliku od G300

da se razumemo, meni je blic deal breaker i favorizujem G300, ali u poredjenju ova dva modela ako zanemarimo blic, Blade 3 je bolji telefon, ogromnim delom zbog CM10 i developing-a zajednice.

Momce vodili smo raspravu ovu vec jednom i glupo mi je da se ponavljam.
Dovoljno je da uporedis broj tema na modacu i da vidis koji telefon ima bolju zajednicu i veci broj romova.
-Blade 3 ima jedva sacicu romova dok za g300 imas ceo izbor od stock gb/ics, kuvanih gb/ics pa cm 7/10/10.1 , slimbean...

-Manje zagrevanje cisto sumnjam jer moj overklokovani g300 je jedva mlak pod opterecenjem dok je pregrevanje zastitni znak zte telefona. Baterija je nesto jaca kod blade 3 zbog vise mah.

-za gorilu si odvalio, ja sam sa mog g300 gletaricom skidao malter jedva da se vidi neka sitna ogrebotina a da sam to uradio blejdu bili bi krateri po njemu. Jos bi morao da nosim one odvratne folije...

-matirani zadnji poklopac.. :DD znaci ako galaxy s3 nema to blejd je bolji? Eto meni nije vidno izuljan s obzirom sta je sve preziveo.

A sto se tice blica meni je on neupotrebljiv. Ocajne su slike snjim u mraku tako da blejd i ne gubi nista sa tim.

Poslednja izmena:
Kakvi su to nokti kad mogu gorilu da grebu?

kako se overklokuje telefon? možda izvučem koji fps u real racing 3...

ja nisam nikad imao pregrevanje sa g300. ugreje se on sad po ovim vrućinama kad mu radi 3g i opteretim ga, ali ništa preterano.

kako se overklokuje telefon? možda izvučem koji fps u real racing 3...

ja nisam nikad imao pregrevanje sa g300. ugreje se on sad po ovim vrućinama kad mu radi 3g i opteretim ga, ali ništa preterano.

Ako si stavio slim rom onda imas aplikaciju no frills i u njoj uradi oc.

Nazad
Vrh Dno