Šta je novo?

Huawei G300

@c4in Svasta, vidim sad da ima taj telekom rom samo. Posto Ed hunter ima link pretpostavljam da ces se snaci. Ako ne nabavis cimaj me na pm pa cu da okacim na 4shared, imam ga na hdd.

poslao sam mu link na pm. a što koristiš taj 4shared, ja nemam ni jedan od akaunta za fejsbukove i slične stvari, ne mogu da skinem radio... bolje uzmeš nešto tipa dropbox pa public link i slično...

inače g300 sa b952 je totalno drugi telefon! sad ću da instaliram neke igre da vidim kako rade, kapiram da će raditi ove malo starije... prvo ću da probam nfs shift. javljam ovde kako koja igra radi...

ne mogu da editujem prethodni post: nfs shift radi savršeno, kao na 2.3 kontrole su super, sve je kul, nikad nije secno. veliki je samo oko 80mb i sam skida data files preko wifi. kome treba apk na pm.

poslao sam mu link na pm. a što koristiš taj 4shared, ja nemam ni jedan od akaunta za fejsbukove i slične stvari, ne mogu da skinem radio... bolje uzmeš nešto tipa dropbox pa public link i slično...

Na modaco sve kače tamo, pa sam se registrovao, i onda po inerciji tamo kačim fajlove. Ne treba ti fejsbuk i sl. napravi nalog. Inace je brzina odlicna i nema cekanja, nesto sitno.

ma dropbox ili skydrive. nikakvo čekanje, direktan link do fajla, klikneš na link i BAM skinuto! nema ni da klinkeš na download ili slično, a kamo li da čekaš.

Ja se izvinjavam ako ima vec negde postovano, ali moze li neko da mi ostavi ili posalje link (ako postoji) za Telenorov rom koji dolazi uz telefon i ICS koji se do sad najbolje pokazao, za root i install cu se sam snaci, samo mi trebaju linkovi ka downloadu za ta 2 rom-a ako ima uopste telenor stock. Bio bih veoma zahvalan :)

За телесмор не знам, а остало имаш на:
Www.huaweig300.com

Hvala, ali to mi je problen sa garancijom kao sto se gubi a ne znam kako da vratim telenor rom :)

Одрадиш рут, и онда у рикаверију направиш бекап теленор рома.

Do sad sam bio samo flashovao custom romove na ZTE Racer , i bilo je veoma lako, sad cu morati malo vise da prostudiram ovo (ako nadjem) , da bih se upustao u takvo nesto :)
Hvala za odgovore

Само прати упутства и нећеш погрешити.

pa rekoh ti već, morao sam da pravim acc za file hosting koji mi uopšte ne treba samo da bih skinuo radio. klikneš na download, pa ti traži da se uloguješ, pa se uloguješ, pa opet klikneš na download, pa ČEKAŠ 20 sec. pobogu... :/ uploaduješ na dropbox ili skydrive i 1 klik na link odma snima na hdd

Rekoh ti vec malopre zasto. Inace sve skidam sa privatnih trekera i skroz sam van price sto se tice aktuelnih filesharing servisa.

Poslednja izmena:
Inače svi imate okačen link za Official Huawei ICS par strana unazad, i lelekomov i nebrendirani :D

Ali vidiš nisam ni znao da nemate radio, prognozu i takve stvari, ja sam radio i onaj prethodni update na ICS 93...nešto, pa posle kad sam ubacio ovaj 952, povukao je iz backup-a, ali ja sam imao AllBackup aplikaciju...hm...
Čak su mi i pre vraćanja backup-a, ostale one prečice za WiFi, GPS, Data transfer u notification bar-u koje sam ubacio preko onog malog dload foldera.

To je famozni vendor koji ostaje i kad se uflesuje rom preko force flash metode, ali ne uvek, meni tu jos uvek neke stvari nisu jasne jer bi ta metoda trebalo sve da obrise. Otkljucava toggles, huawei prognozu, huawei tastaturu, fb, tweeter i jos neke dodatke, zavisi od roma. Prepoznaje se po onoj huawei pozadini sa kapljicama, inace bude neko plavo jezero. Takodje sistem ima dosta manje raspolozive memorije i hoce da radi sporije.

Rekoh ti vec malopre zasto. Inace sve skidam sa privatnih trekera i skroz sam van price sto se tice aktuelnih filesharing servisa.

Dropbox je vise od filesharing servisa... A ako imas Android Dropbox puno olaksava prebacivanje slika - jednostavno u aplikaciji namestim na automacki upload i sve sto slikam phonom odmah je i na cloudu i kuci na kompu... Nema smaranja sa kablovima za male file-ove kao sto su slike .apk ili .mp3...

Ja furam JB 4.1.2 CM10_r5 već par dana i prezadovoljan sam. Najbolje je bilo kada sam se povezao na svoj nalog aplikacije su počele same da se skidaju i instaliraju :)

meni nešto ne ide iščitavanje ovog logcata. instalirao sam aplikaciju catlog i neće ništa da iščita... onda sam uvatio i rutovao i opet ista priča... gde grešim? na b952 ics-u sam...

4.1.2 CM10_r5 je super rom i radi perfektno za sada nema nekih spec bagova lepo se ponasa i telefon fenomenalno funkcionise!!!

Da li prelaziti sa b952 na 4.1.2 CM10?

Imam problem prilikom instalacije 4.1.2 CM10_r5,naime izbaci mi gresku E:failed to verify whole-files signature i posle toga prekine instalaciju.
Telefon je rootovan,na njemu je b952 rom,pre instalacije uradjen Wipe Data/Factory Reset.
Ima li neko ideju u čemu je problem?

Hmmm,najverovatnije oštećena datoteka roma prilikom downloada,ponovno skidanje rešilo problem,instalacija prošla bez problema,povezivanjem sa google nalogom automatski skinute i instalirane sve aplikacije koje sam imao na telefonu ranije..Videćemo kako će da se ponaša u svakodnevnom maltretiranju.

Aj ako moze link ka b952 general, nemam ga na hdd, obrisao sam.

Imam problem prilikom instalacije 4.1.2 CM10_r5,naime izbaci mi gresku E:failed to verify whole-files signature i posle toga prekine instalaciju.
Telefon je rootovan,na njemu je b952 rom,pre instalacije uradjen Wipe Data/Factory Reset.
Ima li neko ideju u čemu je problem?

To se i meni dešava, ali samo produžim sa instalacijom i sve radi bez ikakvih problema.

Kako produžiš instalaciju kada je prekine i izbriše sve podatke?

Nazad
Vrh Dno