Šta je novo?

Huawei G300

pa to ce samo da mi vise trosi bateriju, plus sto ne znam koliko je jak g300 za to.... to je vise za dual, quad azdaje... a i ne znam kakav ce impakt da mi ima na operu, ja samo nju koristim za internetz... ne verujem bas da cu da dobijem neko ubrzanje interfejsa....

Koliko sam čitao na xda sys.req. za JB je isti kao i za ICS, a pošto telefon gura ICS, ne vidim prepreke instaliranju JB-a na njemu.

Pogledao si samo prvi post ili si pročitao ceo thread?

pogledao sam poslednje postove... kaže neki lik da je dobavio neko novo izdanje od lika preko četa, ali da ovaj to još neće da objavi, a i tamo ne radi kamera kako treba

Ma to je poznato, inače sam probao taj rom na kratko, jako je brz, ima brdo korisnih opcija. Ja prelazim na taj cm9 čim se ozvaniči, sa ovim sam imao par force close situacija pa sam vratio bekap.

i meni taj cm9 deluje zanimljivo, nadam se da ce da bude dobar... mada bitnije je da ovaj cm10 bude funkcionalan 100%, posto zvanicni jb update necemo nikad dobiti :p

Imam od juče mali problem sa zvukom... prvi put mi je totalno zabagovao zvuk, rington, notifikacije, muzika, ništa nije radilo tj, nije bilo tona. Onda sam ubo slušalice, gde je bilo tona, izvukao, i ton se vratio. ALI, imao sam podešeno da se prilikom kucanja SMS poruka čuje ton, imam smartkeyboard pro, i ne čuje se. Probao sam i sa ugrađenim tastaturama, čak i skidao swiftkey beta, ali ništa. Provereno sam svuda proverio da li je uključen zvuk, i jeste. E sad jedino ako ima neko skriveno mesto gde nisam proverio :). Nisam hteo factory reset, mrzi me posle sve ponovo da instaliram i podešavam... nije rutovan, samo otključan sa telenor mreže. hvala unapred na pomoći.

Slican problem sam imao (Ali na Gingerbreadu)

Problem je pravio Teamspeak.

Znaci, nakon izlaska iz Teamspeaka, uglavnom ostane bez media zvuka, a ponekad nestane i alarm, ringtone zvuk. restart telefona je resio problem (ili ubadanje slusalica)

Ako nemas Teamspeak,
Sigurno neka od instaliranih aplikacija pravi problem (Skype, ili slicno)

Nemam ni skype niti nesto slicno!? Da li bi reset fabricki resio problem?

Jel imao neko problema sa izlazom za slusalice? Vrv. mi je nesto do kontakta ali prepoznaje slusalice samo kada je na pola ubacen, ako neko zna gde mogu da ga odnesem na popravku i koliko bi me odprilike kostalo neka mi posalje poruku... Ps dekodirao sam ga pa nemam garanciju....

Poslednja izmena:
Ja imam isti problem,ali ne koristim ga za muziku pa ga nisam nigde ni nosio.

jedno pitanje: da li ovaj G300 moze da se uzme u VIPu uz onu eko motivaciju za 1 dinar ili?

Зашто не би могао? Наравно уз одговарајући пакет.

Ako je uz paket 5000 din doplata dobijaš ga za dinar.

Devojka danas uzela ovaj fon u MTSu... fino izgleda, barem sto sam do sada mogao da primetim. Samo me zanima, kako ubaciti obican standardan market a ne onaj "domaci" APMarket!

ba buni me na sajtu sto pise aktivacija 10990 a onda dole negde ispod 3490 0.o... da li je neko uzimao preko VIPa ovaj fon? :D

Devojka je htela, ali dzaba... Ona stari korisnik, za nove korisnike daju popust u iznosu PDVa pa je mislila da uzme u VIPu. Mi otisli, kada taj popust ne vazi za nju, ali kao da provere posto je stari korisnik da li moze da dobije nesto drugo. Cekali u redu, da bi nam na kraju sluzbenik koji je bio drugacije obucen od ostalih, moguce da je sef poslovnice, rekao da mozemo da pisemo molbu da dobije neki popust, kao moze popust kao i za nove (u iznosu PDVa) ali samo na prvih 12 meseci. :d Ali nas je onda licno savetovao da pogledamo ponudu kod ostalih operatera pa da razmislimo sta cemo!

Nije bilo puno razmisljanja, odmah otilsi u MTS preko puta (Zemun, odmah su jedni do drugih). :) Tamo je dobila telefon za dinar, uz tarifu Mix 1250 sto je izadje 1620 mesecno... dok u VIPu bi dobila telefon za dinar uz tarifu koja je cini mi se 1990. Ali smo mi bili racunali da ce i ona dobiti neki popust barem u visini kao sto daju novim korisnicima pa bi onda bilo oko 1650. Ali ne, nista od toga.

izašla neka verzija cm9, ali i dalje ne radi wifi. a fm radio nikad neće ni da proradi :/ hmpf... čekam ja ota ics od telenora :/

Probao sam taj cm9, šteta što zakucava wi-fi, fantastičan rom. Čim se to reši prelazim na njega, i ovako ne koristim fm.

Iskreno, nemam pojma, znam samo da to i nisu custom romovi u pravom smislu te reči, više su varijacije stock romova sa sitnim izmenama. Cyanogen je pravi custom rom, oni valjda imaju i svoj kernel (on i pravi problem mislim) , stvarno moraš da ga instaliraš da bi shvatio o čemu pišem. Imaš brdo korisnih podešavanja koje nema ni jedan drugi rom a integrisana su u UI, znači imaš ih u opcijama kao da su "fabrička". Isto tako taj cm9 radi "glatkije" od svih drugih romova, baterija duže traje...

Moraš probati više romova da bi video koliko je cm napredniji u svakom smislu.

Poslednja izmena:
dakle uspeli su

j*beš mi sve probaću ga

a kako sa podešavanjima za mobilni internet, sve automatski, kul?

nek se nosi u tri lepe taj fm radio, nemam karticu za muziku, pa slušam radio kad pešačim, al ionako počinje da me nervira ta muzika koju daju... kupiću neku karticu. jel zna neko gde ima jeftino neka od 16gb?

Poslednja izmena:
Ja sam moJu platio 2k ali tri puta do sada sam morao da je formatiram :d

posto je neka kvalitetnija ne znam

dakle uspeli su

j*beš mi sve probaću ga

a kako sa podešavanjima za mobilni internet, sve automatski, kul?

nek se nosi u tri lepe taj fm radio, nemam karticu za muziku, pa slušam radio kad pešačim, al ionako počinje da me nervira ta muzika koju daju... kupiću neku karticu. jel zna neko gde ima jeftino neka od 16gb?

Nemoj, opet smrzava samo ređe :(

a to je znači ona verzija od 13. 11.

rekao je daz da će sad da se posveti samo rešavanju tog problema tako da za mesec dva možemo da očekujemo poboljšanje....

Ma jok, r2, od danas.

Nazad
Vrh Dno