Šta je novo?

Huawei G300

Ne vazi za telefone kupljene preko ugovora sa mobilnim provajderom...

ne razumem... koja je razlika izmedju ovog i onog oficijalnog roma koji smo skidali sa huawei sajta?

Ovaj je pretpostavljam na srpskom, a ne vazi za "brendirane" telefone :mad:

ma šta ne važi bre? da ti ne kažem da lupaš, pazi da nije ne važi... uf sve sam se zabrino što ću da čekam još par dana. ko je kupio g300 legalno u prodavnici, nema ga nigde da se kupi, samo preko operatera. ponudiće uskoro i operateri update. bitno je da je pao update za srbiju a sad će i ovi smarači od operatera da ga prepakuju.

I jesi li prema upustvu sa FBa uspeo da instaliras ICS? Naravno da nisi jer ga nema OTA, barem ne na VIPu.
Na to istoj strani je i sam "Moj Huawei" napisao da ce uskoro mts i Telenor da izbace update (zasto nisu pomenuli i VIP nemam pojma).
Ako ga nema u radnjama sto li ga Handy drzi na sajtu: Huawei U8815/G300...

Bas ga pretera, kako ti napisa, ovo sokoćalo vredi vise od toga, barem 100 :D

Koje je resenje za unlock telefona. Uzet u Vipu, ali bih voleo da ga otkljucam za potrebe i drugih kartica.

idi na modaco forum, tamo ima uputstvo kako da ga otkljucas sam. ako ne bi da petljas ili se mozda plasis da nesto ne upropastis, imas na oglasima kljuc za otkljucavanje za 500 kinti. iskreno ja mislim da to cimanje oko otkljucavanja vredi tih 500 dinara, radije bih kupio kljuc....

nego da pitam jaics korisnike nesto. jel ja kad updateujem sad na ovaj srpski b936 mogu posle telefon da se slikam sto se tice igranja zahtevnijih 3d igara?

Zavisi sve, neke rade a neke ne. Galaxy on fire npr. radi perfektno, virtua tennis nekad zašteka ali radi itd...rayman ne radi, ne reaguje na komande, ima još igara koje brljave sa komandama, neke imaju gličeve... GB ti je sigurica da ćeš izvući max iz telefona što se tiče igara. Ja ne bih prelazio kada bi mi to bilo bitno.

iskreno nisam igrao ni jednu ozbiljniju 3d igru pola godine koliko imam telefon... ali znam sebe, istog momenta kad uradim update instalirao bih asfalt ili nfs i pojeo bih se ziv da ne radi... meh, vraticu se na gb rucno ako mi bas zapne za to...

a taj galaxy on fire, jel to galaxy on fire2? ona kopija freelancera? to bih voleo da probam...

Jeste taj, GoF2, prilično dobra igra mada mi je malo dosadila kasnije.

Koju navigaciju koristite na ovom telefonu? imam instaliran onaj oficijalni ics sa huawei sajta...

iGo,bilo je nekih linkova ovde na sajtu.

32gb sd kingston class 10 za 4 soma dinara. jel to ok cena? jel zna neko kako se ponaša class 10 kartica na ovom fonu u odnosu na class 4? jel se vidi razlika u brzini s obzirom da sam telefon nije neki brzinski šampion? hvala :)

Mislim da ne dobijaš ništa sa bržom karticom osim rupe u novčaniku.Class10 kartica je neophodna kod snimanja a potom i reprodukcije HD materijala da ne bi bilo zastajkivanja kod reproduckije zbog male brzine čitanja.Telefon ti neće raditi ni brže ni sporije zbog kartice.

znam da neće raditi ni brže ni sporije, nego me zanima da li će brže učitavati stvari sa kartice? tipa učitavanje igara, slike u galeriji i tako to... mnogo me nervira što sporo učitava slike. sad ne znam da li je to zbog spore memorije ili zbog toga što telefon ne stiže da obradi informacije, ako je ovo drugo onda class 10 neće pomoći, a ako je ovo prvo onda vrv hoće. zato i pitam. plus me zanima da li ako prebacim aplikacije na sd karticu da li će se brže pokretati, na modaco forumu sam pročitao da hoće. kupio bih class 10 zbog eventualnog prebacivanja te kartice u neki drugi uređaj jednog dana, pošto 32gb nije zanemarljiva količina memorije i biće fino proširenje na unutrašnju memoriju bilo kog uređaja još narednih par godina...

To ti već mora reći neko ko ima karticu class10.

inače hag300 pusta 720p video tečno u mx playeru sa instaliranim armv7 hw dekoderom. pomenu hd materijal pa mi to pade sad napamet, pošto je davno bilo polemike ovde da li može da pusti hd film ili ne. samo nešto zvuk zeza, žuri malo i s vremena na vreme zakoči zvuk, ali video ide tečno. nisam imao vremena da se smaram sa podešavanjima vrv nešto može da se sredi oko toga, ali ja sam to obrisao jer mi je taj hd materijal pojeo svu memoriju :D

A ja sam u međuvremenu kupio Nexus7 pa mi više nije bitno može li da pušta HD:smoke:

izasla r5 verzija cm9-ke, za sada bas bas dobro i brzo radi :)

ja sam na gb i neću da čačkam jer na njemu lepo rade igre... verujem da će nekad cm da bude kul i da će na njemu sve raditi perfekt, ali do tad ne pada mi napamet da menjam 2.3 jer sam se prosto oduševio kako ovo g*vance od telefona gura zahtevne igre.

i nemoj... nema potrebe... i ja bih se verovatno vratio na gb, ali sam uspeo ovo da doteram da mi bude ok za svakodnevnu upotrebu.. sa ovim r5 je poleteo tako da neka ga, bice samo jos bolji vremenom... preveliko je cimanje vracanje na gb, a i iskreno.. ne umem to da uradim :D

to je to... ne znam kako nazad :D zato i neću napred dok se ne uverim da je sve kul.. znam, treba testera da bi se stvari pogurale napred, ali kapiram da ima dosta ljudi koji testiraju taj cm, ne trebam im baš i ja :D

Vrh Dno