Šta je novo?

Huawei G300

Pa ne postoji resenje bar ga ne nadjoh...Prosto ni jedan locker nije napravljen tako da ga jednim pritiskom na dugme otkljucavas.Najblize sto sam ja nasao jedan od "modela" brave je da kada pritisnes bilp koje dugme treba samo da pritisnes katanac na ekranu ne da prevlacis nista.Takva je logika zastite prosto

U postu iznad sam opisao kako radi DISABLE LOCK SCREEN.

I sta bi narode na kraju jel izasao zvanicni ics za telefon?ako jeste gde da skinem i kako da ga ubacim u tel.u pitanju je telenorov g300

Jednostavno stvarima ne robujem, a cickanje i mickanje telefona JESTE robovanje stvarima ;)
Slazem se.

Mada, ja sigurno nisam merodavan jer mi telefon prvenstveno sluzi da pomocu istog razgovaram (sa ljudima uglavnom :d) pa ni ne stizem previse da buljim u njega :D

Prva tačka će da boli...
Prva linija će još više da boli...
Posle toga ćeš ili da oguglaš na to ili da eksperimentišeš sa displex pastom itd. i da uništiš fon načisto... :d

A ja ti želim svu sreću sad kad nosiš telefon bez "gaća" u grad.

Ja ionako nosim cvike pa od prašine i ogrebotina na cvikama ni ne prepoznajem više ovu mou tačkicu i mikro linijicu koju imam na ekranu... Izgleda da sam uspešno oguglao...

Rovac bocne ponekad, kao kod dugogošnjeg odviknutog pušača, ali brzo prođe...

Zanimljivo, probaću ako ukakim ovaj moj dovoljno da počne da mi smeta.

A je 'l ima cimer neku foliju koja pretvara g300 u S3 možda? :d

hihi bolje nemoj u s3 da ga pretvaraš, ono je užas živi. devojka mi uzela, i ne radi power button, a u telenoru naravno neće da zamene, nego traže da se nosi u servis. koja smo mi beda, kako se ciganišu za svaki fon...

Pa nije s3 kriv za to nego lelenor i ostala ciganija...

A to da smo beda, pa beda smo... U Srbiji se ne isplati ni živeti ni umreti...

Ali evo i dobrih vesti: ja, nekrunisani kralj baksuza kad je u pitanju bilo kakva tehnika, sam rutovao g300 i još uvek mu ništa nije crklo, a očekivao sam probleme već po rutovanju kakve sam inače sreće...

Inače, poubijao sam sve task kilere, power managament programe itd itd, sve ono što ti kao čuva ram, bateriju i održava telefon... i od tada radi kao nikad do sad, tako da neću menjati GB, bar ne dok VIP izbaci zvanični ICS ili nešto bolje (he he, kako se nadam) za našu zemlju... ako se to ikada desi...

Ja ionako nosim cvike pa od prašine i ogrebotina na cvikama ni ne prepoznajem više ovu mou tačkicu i mikro linijicu koju imam na ekranu... Izgleda da sam uspešno oguglao...
He he, ne znam cemu sam se vise nasmejao, ovome za cvike ili ovom dole:
Rovac bocne ponekad, kao kod dugogošnjeg odviknutog pušača, ali brzo prođe...
u oba komentara sam se prepoznao :D

Imam problem sa G300.Radio mi je super,jutros sam ga stavio na punjac upaljenog,kada sam ga skinuo telefon je bio ugasen.I sad nikako nece da upali,tj ne daje nikakve znake.Vadio sam bateriju na 10 - 15 minuta ali nista se ne dogadja.Stavim ga na punjac,opet nista.Kada sam ga povezao na racunar,instalirao je nesto ''Alcatel hub port 16 je uspesno instaliran''(mozda nije bas tako pisalo ali slicno).I kada ga god povezem sa racunarom ''bipne'' i nista vise.Ima li neko ideju sta da radim?

ja sam ga otkljucao za 500rsd (imas na KP)

Ej pa otkljucao sam telefon drugari nisam vam ni rekao, kupio sam preko nekog lika kod izaslo me 1000 din,sad radi na svim mrezama.

Зашто куповати кодове, кад све то можете сами да одрадите код куће?

zato sto nece svako da se zeza sa brisanjem/pisanjem IMEI-a i zongliranjem sa raznim "tool-ovima"

iskreno i ja bih pre platio 500 dinara za ključ

Naravno, ja sam onaj obican skate otkljucao za 5 min surfanja. Jel ima online da ti izracuna. Medjutim za sinovljevi prepotopski samsung, onaj slide nisam uspeo. Cak nisam ni neki sajt nasao koji mi uliva poverenje da nije neki hostapleraj. Sigurno da ih ima, i kad mi ustreba platicu

^ sammobile samsung :)

Juce sam za curicu iz telekoma uzeo telefonce ( na ugovor) i iskreno prijatno me iznenadio. Telefon stvarno radi ko zmaj.

Nazad
Vrh Dno