Šta je novo?

Huawei G300

ja sam svoj problem sa mutnom slikom rijesio tako da sam instalirao camera ZOOM FX, ako hoces poslat cu ti link, i ta aplikacija se instalira, zatim se na njoj namjesti opcija auto fokusa: NORMAL i slika odlicno po mraku(bez mutnih slika) :D

To sto slika ispadne mutna je problem auto-fokusa, koji se ajmo tako reci ne vraća i samo pokvari sliku :)

odlicno!!! problem resen! svima preporucujem da instaliraju ovu aplikaciju, savrsena je! slike vise nisu mutne! probacu i kod devojke na skejtu, bas me zanima kako ce tamo raditi...

edit: sto se folije tice, ja sam nabasao na neku bzv... i smanjila mi je odziv ekrana i izmenila sliku :) kapiram da ima kvalitetnih folija, samo ne znam koje su :) razmisljam da kupim onu fensi nillkin futrolu, a uz nju se dobija i folija... jel zna neko kakva je ona?

Poslednja izmena:
Pa ja sam tu pokušao da nalepim, ali bezuspešno, tako da ne znam kakva je što se tiče odziva, a koliko sam uspeo da vidim dok sam je napola zalepio, nisam primetio da je promenila nešto prikaz na ekranu...

pa da, to su one clear folije, ne menjaju prikaz na ekranu. meni više odgovara mat, jer bolje klizi prst po njoj. a ova što meni zapade nit je mat nit je clear, menja prikaz a ne klizi lepo prst :D najgora simbioza :D

Ja mislim da vi previše pažnje pridajete nekim nebitnim stvarima u životu, kao što je na primer mobilni telefon.Nikada nisam i nikada neću biti rob stvari.
Ja sam taj koji je "njega" kupio, a ne on mene, tako da ako me iznervira samo može da leti u zid, kao što su mnogi pre njega...

ničiji ja rob nisam, ja sam pedantan oko svega pa i oko mobilnog telefona. ja kda vidim da neko ima ikrzan mobilni pod odma je markiran kao nemaran, neuredan i neko sa kim ne želim da sarađujem.

Dajte mi predlog za neku free aplikaciju koju mogu da skinem sa marketa kako bih se resio fb aplikacije i jos nekih nepotrebnih gluposti ali za stalnooo, ne da ga ugasim i zaledim nego da je potpuno totalno i zauvek unistim i istrebim iz telefona.tel mi je rutovan tako da HIT ME!!!

Evo uspeo sam instalirao sam titanium i sa njim sam prekratio muke fb. A sad ako neko moze da mi kaze da li smem da izbrisem TouchPal imam gomilu toga razliciti jezici su u pitanju.

OOO ja ako ne poludim niko nece, lepo kao covek izbrisem fb preko titaniuma samo fb, onda lepo izbrisem i titanium posto mi vise ne treba i telefon krece da mi brljavi laguje,secka,koci i sve najgore, odem da vidim koliko rama mi je slobodno kad ono 3. i ja sad imam 3 rama od 114. Ljudi gde mi je prokleti ostatak ram memorije?

nisi trebao da brišeš titanium backup. ja kada sam sa njim čačkao, nisam njega brisao, ostavio sam ga tu.... ja bih touch pal isto izbrisao...

ma vec sam ga pre imao i brisao i nista se nije desilo sve je normalno radilo. Evo sad sam uradio reset na fabricka podesavanja i sve se sredilo, a sto je najbitnije fb is dead.

ničiji ja rob nisam, ja sam pedantan oko svega pa i oko mobilnog telefona. ja kda vidim da neko ima ikrzan mobilni pod odma je markiran kao nemaran, neuredan i neko sa kim ne želim da sarađujem.

Pa kad se telefon izgrebe/ošteti ili iskrza kako ti kažeš, ja ga menjam. Moj ni jedan telefon nije bio "iskrzan", a nikada mu nisam kupovao "pelene" da bih ga zaštitio. Jednostavno stvarima ne robujem, a cickanje i mickanje telefona JESTE robovanje stvarima ;)

ČČŠto se tiče ranije priče o kameri i o tome da neko ima bolju kameru, na kraju se pokazalo da se u g300 zaista ugrađuju 2 senzora. Evo kako ćete proveriti koji senzor imate. Treba vam CatLog sa marketa.

@psaras

I did it with CatLog app.

- Start CatLog
- Use Home button and start the camera.
- Close camera and go back to CatLog.
- Click on pause button.
- Search for s5k4e1 or mt9p017 or CAM_FD

s5k4e1 bi trebao biti malo bolji senzor. Vi što ne možete nikako da dobijete oštre slike verovatno imate onaj drugi. Negde sam pročitao da Zoom FX aplikacija rešava taj problem.

Edit: gore sam pročitao :D

Poslednja izmena:
vidi vidi.... to nije dobro... mrzi me sad da gledam koji je senzor, vrv je losiji :d camera zoom fx mi daje mnogo bolje rezultate i svidja mi se sto izostrava sliku neposredno pre slikanja. ono sto sam ja primetio je da kad koristim camera zoom fx bas jasno cujem pomeranje i skljockanje optike (haha "optike"), dok kad slikam onom obicnom aplikacijom skoro se nista ne cuje...

Kako da na marketu vidim aplikacije koje se placaju?

Kako da na marketu vidim aplikacije koje se placaju?

One sto nevidis te se placaju :d

Imas sve objasnjeno u podforumu "software za mobilne" i potrazi thread kako kupovati na android marketu.

Poslednja izmena:
odlicno!!! problem resen! svima preporucujem da instaliraju ovu aplikaciju, savrsena je! slike vise nisu mutne! probacu i kod devojke na skejtu, bas me zanima kako ce tamo raditi...

edit: sto se folije tice, ja sam nabasao na neku bzv... i smanjila mi je odziv ekrana i izmenila sliku :) kapiram da ima kvalitetnih folija, samo ne znam koje su :) razmisljam da kupim onu fensi nillkin futrolu, a uz nju se dobija i folija... jel zna neko kakva je ona?

taj camera zoom fx... postoji li free verzija ili da cekam narodnu? nemam nacina da je platim :)

Evo sada par info za lgcamera program... Na drugom telefonu (ot-995) snima i obična kamera lepo u 30fps 720p, ali ali ima manje svetla, umire frejmrejt. Uz lgcamera, uključio sam "action na video" pa kamera ne radi dinamički kontrast ili white balance, tako da frejmrejt ide glat 30 i sa znatno manje svetla

Ponovo ja sa pitanjima.
Instalirao sam ICS (uz malu pomoć onog middle package-a, Telenor telefon), i instalirao i b944 rom. Je li neko od vas stekao utisak da je zvuk zvona (nevezano za ringtone koji se koristi) sada tiši nego na GB-u? Znam da je postojao problem sa tim u nekim custom romovima, ali ovo je (što bi vi iskusni Androidaši rekli) oficijelni b944.

Mda, rootovan je telefon, mada sumnjam da to ima ikakve veze sa temom.

Hvala unapred!

Poslednja izmena:
instalirao sam go locker u nadi da nudi opciju da kada pritisnem onaj power taster za otključavanje telefona da mi odmah otvori home screen, da ne prevlačim prstom po ekranu, užasno me smara to. ali nisam našao opciju. zna li neko rešenje?

instalirao sam go locker u nadi da nudi opciju da kada pritisnem onaj power taster za otključavanje telefona da mi odmah otvori home screen, da ne prevlačim prstom po ekranu, užasno me smara to. ali nisam našao opciju. zna li neko rešenje?
Pa ne postoji resenje bar ga ne nadjoh...Prosto ni jedan locker nije napravljen tako da ga jednim pritiskom na dugme otkljucavas.Najblize sto sam ja nasao jedan od "modela" brave je da kada pritisnes bilp koje dugme treba samo da pritisnes katanac na ekranu ne da prevlacis nista.Takva je logika zastite prosto

Vrh Dno