Webb, promeniš za početak samo launcher i videćeš kako će da poleti telefon. A one dole senzorske dugmiće, pritiskaj ih prstom pri vrhu ikonica i radiće bez problema. Naravno, ti ne možeš da promeniš launcher na telefonu u radnji, pa ti tako svakako ostaje rizik da se ženi iz nekog možda sasvim šestog razloga ne svidi telefon. Mada, svi vlasnici ovog telefona će ti potvrditi da je odlična kupovina svakako, uprkos svojim manama, ali upamti da svaki telefon ima mana, ali mane ovog fona su zanemarljive kad se pogleda odnos cena-kvalitet.
Najbolje bi bilo, kao što reče Ed, da nađeš nekoga ko ga ima i ko ga je već ispeglao s novim launcherom itd itd, pa da ga onda isprobaš, tako ćeš najlakše videti kako zaista radi telefon.
Ede_hunteru, u pravu si za sve ovo. Ja se samo nerviram što sam baksuz pa i pored toliko paženja imam par tačkica, a nigde mi telefon nije niti ispadao niti bilo šta. Šanse da se izgrebe po nekom sličnom scenariju koji si opisao i nisu baš toliko česte, ali naravno, ne i nemoguće. Ja se samo nerviram ne zbog toga što je majmunsko staklo, loše, nisam to nikada ni rekao... već zbog toga što se i pored toga što ga imam na telefonu i solidno ga pazim, on se ipak nekako izgrebe (po nekom malo verovatnom scenariju, naravno).
E sad, da li je lošije od majmunca na nekom mnogo skupljem telefonu, to zaista ne bih mogao da znam, mada pretpostavljam da corning nema različite klase kvaliteta stakla, već da na sve telefone stavlja isto staklo.
Ja se generalno nerviram što sam baksuz da i pored mnogo manje šansi da se telefon izgrebe s majmuncem, meni se ipak nekako izgrebao. Nije ništa strašno, ali iznervira se čovek u trenutku kad ugleda prvi put tako nešto, a zna koliko se cima da ga ne izgrebe bezveze. I sam sam kriv što ne držim foliju, krenuo sam da stavim onu nillkinovu, koju sam dobio uz telefon, ali mi se zavukla neka dlačica (kad imaš 3 kera i 2 mačke na gajbi :d), pa sam odlepljivao da stavim ponovo... i ponovo... i na kraju sam odustao, syebala se folja skroz i nisam uzimao novu.