Šta je novo?

Huawei G300

Iskreno, ne znam, jer na ics imam opciju disable tako da ih tu trajno isključim. Pošto ti je sad rutovan telefon skini neki root explorer (es file explorer na primer) i u folderu system/apps imaš listu aplikacija pa briši šta ti se ne sviđa samo pazi šta radiš ;-)
 
gde moze da se zameni display i okvirno koja je cena?
 
Šta si mu radio?
 
Da nije bilo BRM BRM :D
[YOUTUBE]GJR4S1JcqYo[/YOUTUBE]

Proveri EKRAN Servis, proguglaj podatke.
Da ne ispadne da nekoga reklamiram i ja sam ih slučajno našao kad mi je trebala zamena ekrana...
 
Poslednja izmena:
Tražio sam ali u podešavanjima za mobilnu mrežu nisam našao opciju da izaberem Only 3G.
 
Hvala to je ono sto trazim.
 
kolegin je telefon, dete ga ispustilo...
 
Ljudi jesam li ja u tripu ili se ekran ovog telefona prlja za medalju i izuzetno ga je tesko skoro nemoguce ocistiti bilo kakvom mikrofiber krpom,znaci STRASNO.
 
Najbolje se čisti toalet papirom ili papirnom maramicom. Ja sam prestao da obraćam pažnju na to, obrišem ponekad al uglavnom je musav.
 
Pa kada bih obracao paznju na to nervni slom bih dobio koliko je musav od prstiju, kao burek da sam jeo.
Elem, za 3 meseca koliko imam ovaj aparat, jedino sto mi bas smeta je bag sa kacenjem na mob. mrezu preko "use only 2G networks". Nekoliko puta mi se desilo da sam ostajao bez mreze po sat vremena jer sam prosao kroz deo grada koji nema signal, a u medjuvremenu nisam proveravao fon.
Evo proverio sad, preko noci (6 sati) je skinuo 14% baterije na 3G mrezi, a preko 2G obicno ostane na istoj vrednosti kao pred spavanje. 3G - ne hvala.
 
Poslednja izmena:
Društvo, ja sam pre dva dana pazario u Telenoru G300. Naravno, posle cirka 3 sata sam pokušao da instaliram ICS sa Huawei-jevog sajta - bezuspešno, naravno. Pretpostavljam da je neko odavde pokušao root + instalaciju ICS-a. Je li to nekom uspelo sa aparatom iz Telenora? Ako jeste, hajde samo nek potvrdi da je uspelo, pa da se (pri)hvatam i ja tog poduhvata.

Nađoh na ovaj tutorial, čini mi se da je svaki korak lepo objašnjen:
http://huaweig300.com/huawei-g300-install-a-custom-jelly-bean-ics-rom-from-scratch

Hvala unapred!
 
Da li neko koristi neki JB ROM i kakvi su utisci? Moj fon bi sutra trebao da stigne sa servisa pa da se malo igram :D
 
Je l' moze neko da kaze dobre/lose strane ovog telefona? Moj drugar ima u planu da uzme,pa da mu pomognem. Neki kratak opis.
 
Pročitaću ja ove 54 strane pa ću ti prepričati.
 
Ako pretpostavimo da znaš šta se nalazi unutra, jedina realna mana ovog telefona je kvalitet zvuka koji je mogao biti bolji. Bilo šta drugo zameriti telefonu koji ovoliko košta je nerealno, meni u naredne 2 godine bolji ne treba.
 
Dobre strane: Jeftin,lepo izgleda,lepo stoji u ruci,sasvim solidan ekran i prikaz boja,ima oficijelni ICS,trajanje baterije
Lose strane: Kada se nakrca svim i svacim radi traljavo,sa ICS-om radi mnogo losije nego sa stock 2.3.6,zvuk je tih i gotovo da nema basa,kamera je uzas (slike tu i tamo) ali video je ..... takodje na ics ne rade neke igre,a one koje su radile pre,sada imaju artefakte ili jedva rade,a cest slucaj je i force close.
Eto ukratko to bi bilo to :) Zavisi za sta mu sve treba,ali i dalje mislim da je s' obzirom na cenu ovo odlican telefon.
 
ja sam moj sa telenora dobio zaključan, verujem da su i vipovi zaključani.

touch se ne oseća pod prstima, kad ga pipneš kao da si pipnuo neku pihtijastu masu.
 
U dobre osobine spada i da preživljava pad sa visine od metar i po na beton :-(
 
Potvrdjujem! Kod mene preziveo 2 pada na plocice sa visine od metar. Pocecu da ga zovem Buster. :D
 
Kod mog caleta preziveo pad na beton i kotrljanje, ali se izvukao sa laksim povredama maske :D svaka im cast na kvalitetu izrade :D
 
Kako je prilikom ubacivanja nove micro SD kartice u telefon došlo do korupcije i ne prepoznavanja fajlova na internoj kartici odlučio sam da je vreme da se rootuje telefon kako bi se stavila najnovija verzija androida i iskoristile još neke druge mogućnosti poput market unlockera i ad blockera.
Da li ima neko sa telenor primerkom telefona da je prešao na ICS sačuvajući pritom backup originalnog rom-a zbog eventualne reklamacije telefona? Ako ima bio bi vrlo zahvalan kad bi postavio ovde, poslao na PM ili uputio na uputstvo kako da se odradi ceo proces.

Takodje od podataka bi backupovao sms poruke, koju aplikaciju koristite za to ?
 
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno