star-duster
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.12.2008
- Poena
- 345
Teška stvar. Prvo, ne verujem da bi mi prihvatili reklamaciju zbog toga što čujem neki šum, pre bi me ubedili da meni nešto svira u glavi. Drugo, koliko kapiram, ovog telefona nema kod VIP-a već duže vremena, a neće ga ni biti, tako da zamena otpada. Drugi model telefona svakako ne bih sad uzimao jer sam ovim telefonom sasvim zadovoljan izuzev ovog manjeg problema.nemoj da se smaras sa romovima, cudima i da gubis garanciju, vrati fon i trazi drugi
Naravno da jesam, isprobao sam 4 para slušalica. Negde se šum čuje slabije, negde jače, tj. druga je boja šuma, ali je uvek prisutan. Najviše se primećuje kod slušalica sa onim silikonskim umecima koji idu u slušni kanal, jer one dobro izoluju spoljnu buku i šumove pa se bolje primećuje svaki zvuk koji dolazi iz plejera, računajući i šuštanje. Kod ostalih slušalica (bubice) šum se manje primećuje, čak ga tokom hodanja po ulici ili vožnje autobusom i ne primećujem.Zar ne bi bilo najjednostavnije za početak da probaš sa drugim slušalicama?
Da napomenem, nije ovo neki veliki problem. Za slušanje muzike u tišini sobe imam bolji mp3 plejer, a za ulicu i G300 može sasvim dobro da posluži. Telefon je zaista sjajan gledajući šta pruža i koliko košta. Radi veoma stabilno i brzo, ekran izgleda odlično, baterija sasvim pristojno traje. Nije baš idealan kao muzički plejer (reprodukuje muziku sasvim dobro ali u pozadini se primećuje već spomenuti šum), a kad radi kao video plejer primećuje se nedostatak procesorske snage za 720p filmove, ali osim toga sve reprodukuje odlično (sve formate do 480p odlično reprodukuje u MX plejeru ili BS plejeru). U svojoj cenovnoj klasi mislim da jeste best-buy, naravno ako može da se nađe. Kod VIP-a ga je ponestalo, a Telenor mu je digao cenu.
Poslednja izmena: