Šta je novo?

Huawei G300

Ja se sutra bacam na rootovanje i otkljucavanje bootloadera...zašto? Ne znam, ali eto hoću da vidim šta će mi to doneti Root, a i mislim da ću moći da pobrišem neke aplikacije koje mi ne trebaju za nikad, a da ostale prebacim na SD, videćemo...

ako moze pomoc:

svrbe me prsti za android platformu, da predjem sa nokie n79 sa kojom sam i dan danas zadovoljan - no slast androida je velika + -25% kod vipa za rodjus.

e sada na n79 kamera je super, kao mali *****. kupio sam i neku phonetorch aplikaciju za baterijski lampu - milina...gps - sve sto meni treba

ako se resim za upgrade uzeo bih ili skate ili huawei.

bitne stavke su mi ta baterijska lampa koja koliko vidim ne radi kod skate, kao i kamera.
znam da im kamere nisu jaca strana ali gde je bolja, taj telefon bih uzeo. za skate sam i nasao primere ali za huawei ne. u selu sam pa mi je ocajno spor intrenet i ne mogu bas da udarim zesce po googleu. zato i molim za pomoc

tnx

Imaš na 36. strani, poruka #708 - rešenje oko ovih prečica ;)

A što se tiče tastature, ja koristim TouchPal, navikao sam na nju i skroz mi je OK

Da, da... Touchpal... to je bilo na GB... :)

ovaj flash ce mi pobrisati sva podesavajna i sve aplikacije, je l' da?

Poslednja izmena:
Da, da... Touchpal... to je bilo na GB... :)

ovaj flash ce mi pobrisati sva podesavajna i sve aplikacije, je l' da?

Na žalost da, ali ALL Backup srećom radi dobar posao ;)

ako moze pomoc:

svrbe me prsti za android platformu, da predjem sa nokie n79 sa kojom sam i dan danas zadovoljan - no slast androida je velika + -25% kod vipa za rodjus.

e sada na n79 kamera je super, kao mali *****. kupio sam i neku phonetorch aplikaciju za baterijski lampu - milina...gps - sve sto meni treba

ako se resim za upgrade uzeo bih ili skate ili huawei.

bitne stavke su mi ta baterijska lampa koja koliko vidim ne radi kod skate, kao i kamera.
znam da im kamere nisu jaca strana ali gde je bolja, taj telefon bih uzeo. za skate sam i nasao primere ali za huawei ne. u selu sam pa mi je ocajno spor intrenet i ne mogu bas da udarim zesce po googleu. zato i molim za pomoc

tnx

Pa da ne bude svako hvali svoga konja, ali i ja sam bio u istoj dilemi, ali sam prelomio na G300, a evo i zašto:
1. Brži procesor
2. Deluje da je kvalitetnije odradjem
3. Gorilla Glass
4. Lepši telefon (subjektivan osećaj)

E sad što se tiče kamere, sasvim je solidna (Za Skate sam čitao da ima onaj problem što je blic preblizu) ovde toga nema, ali svakako nemoj očekivati čuda. Stock aplikacija je vrlo oskudna i malo blur-uje slike, ja koristim CameraZOOM FX i čini mi se da su slike mnogo lepše/oštrije, a ima i bogatiji meni. E sad nisam isprobavao Stock app na ICS-u, ali ljudi kažu da ima poboljšanja...

Poslednja izmena:
Sto se mene tice Smart Keyboard definitivno naj tastatura!

Imam problem sa reklamama u aplikacijama na ics-u. Imam ad bloker ali mi se i dalje pojavljuju reklame a ad bloker kaže da mu ne treba apdejt... Zna li neko u čemu je problem?

Poslednja izmena:
hvala,

ok, znaci kamera verovatno bolja, lampa radi...dovoljno za huawei.

tastatura za kucanje je kapiram ista kod oba ( od kojeg mi se kosa dize kad pomislim na touch screen kuckanje, seljak navik`o na staru dobru tastaturu. znam da je samo stvar navike ali me plasi to :) )

jel ima nesto bolje kod skatea?

p.s - We can't work out if we like the auto focus. When it focuses, it does so quickly enough, but not every time, and always in the middle of the screen. Frustratingly you can't even focus on something in the centre, then move as the camera automatically refocuses.

http://www.techradar.com/reviews/ph...end-g300-1077239/review/page:6#articleContent

jel ovo tacno? ne moze da se fokusira na prvom kolenu i samo pomeri na zeljeni kadar?

Poslednja izmena:
Imaš na 36. strani, poruka #708 - rešenje oko ovih prečica ;)

A što se tiče tastature, ja koristim TouchPal, navikao sam na nju i skroz mi je OK

Uspeo sad... Imam one precice i weather gadget ali su mi ikonice kao na prethodnom fabrickom romu... :/ Mnogo mi je ruzno ovako... Kao neki mutant... Da li postoji mogucnost da se stavi samo widget i precice?

hvala,

ok, znaci kamera verovatno bolja, lampa radi...dovoljno za huawei.

tastatura za kucanje je kapiram ista kod oba ( od kojeg mi se kosa dize kad pomislim na touch screen kuckanje, seljak navik`o na staru dobru tastaturu. znam da je samo stvar navike ali me plasi to :) )

jel ima nesto bolje kod skatea?

p.s - We can't work out if we like the auto focus. When it focuses, it does so quickly enough, but not every time, and always in the middle of the screen. Frustratingly you can't even focus on something in the centre, then move as the camera automatically refocuses.

http://www.techradar.com/reviews/ph...end-g300-1077239/review/page:6#articleContent

jel ovo tacno? ne moze da se fokusira na prvom kolenu i samo pomeri na zeljeni kadar?

Ne moze.. To se tako radilo jos kad su televizori imali dugme za prvi i drugi program.

Verovatno je i taj genijalac sto je pisao tekst na istom nivou.

Usmeris da fotkas gde god hoćeš, i ubodi prstom na kraju touchscreen gde hoćeš da kamera uradi auto fokus.

Imam kuci wireless, I na mrezu zakacen online HDD. Sa total commanderom, preko wirelessa vidim HDD, ali mi comander ne dozvoljava da direktno sa mreze startujem seriju ili film, nego moram prebaciti na mob... Da li neko zna program da mogu direktno preko mreze, na mobu da gledam film? Na stranim forumima sam procitao da postoji, ali niko da kaze ime programa :p

Uspeo sad... Imam one precice i weather gadget ali su mi ikonice kao na prethodnom fabrickom romu... :/ Mnogo mi je ruzno ovako... Kao neki mutant... Da li postoji mogucnost da se stavi samo widget i precice?

A bre na home screenu klikni levi beli sistemski taster i udji u themes settings.
Android tema daje novi set ikonica.

...ja sam *****...

Jesi li obrisao proxy u podesavanjima za internet? Ako nisi, obrisi i neces imati reklame.

Gde se to tačno nalazi?

Mogu ti reci gde se nalazi kod mene, a ti potrazi.

Settings-> Wireless & Networks-> Mobile Networks-> Access Point Names

Pa tu vidis koje podesavanje ti je aktivno, udjes i obrises proxy, zapamtis i to je to.

Tu sam i mislio da se nalazi ali je meni tu prazno... Nema nikakav apn.

Jel ti je aktiviran Market Enabler tj jesi li promenio zemlju?

Bio je aktiviran, sad sam ga resetovao i ima vipovih podešavanja. Proxy su oni brojevi, to obrišem i zapamtim. Jel ću to trebati opet da upisujem nekad ili sta? I jel nakon toga opet da aktiviram enabler?

Obrisi te brojeve i port, zapamti. I to je to. Nece ti trebati vise. A i ako ti zatreba, imas ih na VIP-ovom sajtu.

Pa aktiviraj Market Enabler ako ti treba. Ako ti ne treba, nemoj. :D

Poslednja izmena:
Nema više reklama :)
Jel ovo radi uz ad blokere ili njih tj. njega mogu da obrišem?

Pa nema. ;)

To radi UZ Ad blocker. Jedan je dovoljan, naravno. :)

ja i dalje ne znam o kakvim vi to reklamama pricate... koje to programe drzite konstantno upaljene a da imaju reklame? instalirajte krekovane verzije ako je dotle doslo.....

pa ti si covece ili slep ili trazis razlog da ne rootujes telefon :)

Vrh Dno