Šta je novo?

Huawei G300

meni je brutalan feature na toj tastaturi onaj slide down / up..

znaci koliko mi je brze ukucati broj ili neki interpunkcijski znak na slide slova dole, ili uppercase letter sa slide up

Pa da, mnogo dobra stvar :)

@Masinist: Pa covece, prelistaj 4-5 strane unazad... imas sve u jednom postu...

Ja ne znam sto ne koristite SwiftKey... Najbolja tastatura sa srpskom predikcijom... Dok nije naučila tastatura moje reči trebalo je jedno 2-3 nedelje, ali kad nauci ono je haos kako dobro radi... Uopšte ne gledam u telefon kad kucam...

Moni TouchPal input recimo nece da uninstalira ni jedan program tipa Titanium Backup, System tuner pro itd :(

Zar touchpal nije tastatura? Kako taj program da briše?

Jeste tastatura ali je ne koristim i frizovana mi je od pocetka!!

Par novih ustanovljenih problema na B894 stock Huawei 2.3.6 romu, ako neko zna resenje srecan sam...

Iako sam ubacio melodiju za zvono i sms u system\media\audio\ringtones (notification) one se ne vide u telefonu kada iste pokusam da izaberem; ukoliko ih stavim na mem karticu bilo gde odma ih pronadje! :(

Drugo i jos gore, kada pisem neki broj u dialer on mi sam automatski posle treceg broja stavlja crticu (-),nikad ranije ni sa jednim androidom, ni sa jednim telefonom nisam imao taj nacin formatiranja pozivnog broja;znaci kada unosim neki broj u imenik moram da se vracam i brisem te crtice posto sam navikao da svaki broj unosim u +381(6x)xxxxxxx formatu....slika u prilogu ako neko nije razumeo vrstu problema! Neko Resenje?!

I generalno nevezano za rom; 720p filnovi nema sanse da rade bez seckanja cak ni kada se prebace u mp4...kod brata na HD2 koji ima identican hardver ako se dobro secam fercera sve u 16!!

Prilozi

• slika001.jpg
    slika001.jpg
    42 KB · Pregleda: 99
Nasao sam uzrok za ovo formatiranje sa crticom, setio sam se sta sam drugacije radio nego do sada; naime do sada sam uvek imao da ubacim prilikom prvog paljenja jezik engleski (srbija), e sad nema te opcije vec samo engleski (united states) i posebno srbija :( Da li vi sa ICS imate u opcijama za jezik da namestim da bude engleski ali za nase podrucje?!

Par novih ustanovljenih problema na B894 stock Huawei 2.3.6 romu, ako neko zna resenje srecan sam...

Iako sam ubacio melodiju za zvono i sms u system\media\audio\ringtones (notification) one se ne vide u telefonu kada iste pokusam da izaberem; ukoliko ih stavim na mem karticu bilo gde odma ih pronadje! :(

Posle prebacivanja melodije u system/media/ringtones moras da restartujes fon da bi osvezio sistem i prepoznao melodije.
Ako i dalje tvoj fon odbija da se povinuje tvojim zeljama, prebaci rington format iz mp3 (pretpostavljam da je taj) u Ogg.

Svi novi Samsung telefoni isto mogu da se otkljucaju ;) pokreneš app i klik i gotovo.

Nije zvanična... Jel tebi bitnije da otkljucas telefon džabe ili da platiš za "oficijelnu"? :)

Eto, drago mi je. Udari thanks dugme ako te ne mrzi.

Baksuz! Kupih u subotu mem karticu i sada ne radi!

Ni telefon ni windows je ne vide! A lepo sam danas slušao muziku sa telefona, došao kući, odložio telefon...i večeras ništa.

Postoji li neki način za dijagnostiku kartice na računaru?

Poslednja izmena:
Formatiraj karticu preko telefona

Formatiraj karticu preko telefona

Ne može, telefon je uopšte ne vidi. Kao da nije ubačena. Pa i windows bi trebao da je vidi, u najgorem slučaju samo bi tražio da se formatira.

Izgleda da je crkla, a korišćena je bila samo 4-5 dana. Nevera.

Poslednja izmena:
Hvala za info; ako te ne mrzi i ako koristish whatsupp app proveri mi jos samo da li imas u accounts & sync whatsupp stavku; ni sa jednim romom ranije je nisam imao, a ova je sad tu stalno (cak i ako je obrisem ili iskljucim sinhronizaciju automatski se vrati)!! :(

Opa, digli cenu u telenoru. Pre je za PIS 500 bio 6000, sad je 9 :mad:

Vrh Dno