Šta je novo?

Huawei G300

To su uradili pre 2 nedelje :)

Kako otkloniti problem sa Hand cent sms-om na Gingerbread-u? Postavljen mi je kao glavni za SMS ali na lock screen-u neće da mi skloni broj primljenih poruka, iako su pročitane.

jel ima negde da se kupi ona silikonska obloga za telefon?
izvinjavam se ako je vec bilo,ja nisam nasao :/

Kupujem-prodajem

Ovo je neka kopija nillkina. Ja sam uzeo original nillkin za 1100 din, isto preko kp i zadovoljan sam. E sad, na osnovu ovih slika se i ne vidi baš tekstura materijala, pa ne mogu da zaključim da li je lošija od nillkina i koliko. Uz nillkin ne ide stylus. Sve u svemu, ja sam s nillkinom zadovoljan, a ovo svakako ne bi trebalo da bude mnogo lošije od njega...

Uzeo pre 4 dana ovaj tel u Telenoru i prezadovoljan sam, doduse jos se navikavam....ali za sada odlican.Jel ga neko skidao sa Telenora kod nekog majstora i po kojoj ceni?

imas na kupujem-prodajem lika koji radi to mislim... inace da vam preporucim da stavite lightning launcher, meni je telefon poleteo sa njim... svi ostali su trzali, seckali i ubijali mi ikspirijens sa njim :)

Kao sto kVu rece imas na KP par oglasa, samo ukucas G300 u pretrazi i imas oglase za otkljucavanje, obloge, futrole i sl.

Bozo jel ti to o otkljucavanju na sve mreze bez placanja?...sta sam to propustio!

na kp ima samo jedan jedini case... ima li nkei sajt sa koga moze da se naruci u inostranstvu a da moze da se plati karticom a ne paypalom?

Uklonili su linkove do aplikacija za menjanje IMEI jer nije u skladu sa zakonom. Zna li neko gde u NS ima da se otkljuca i koja je cifra, posto planiram da kupim a da se ne lomatam ako je vec neko trazio.

Hvala unapred na informacijama :)

Edit: ima na kupujemprodajem nekoliko oglasa bas za otkljucavanje g300 sa regularnim fabrickim kodom, ebem li ga, nekako mi sigurnije da platim nego da rizikujem da skenjacim telefon. Moze se naci i na eBay ko ima paypal za nekih 5.5 funti

Poslednja izmena:
Aj da ne zamerite sto nemam vremena da prelistam ove silne strane, ortak jedan ide sutra ujutru da uzme u vipu telefon za 1 din, zanima me da li je Huawei G300 ubedljivo najbolji izbor kao sto ja mislim da jeste? :)

Na sta treba obratiti paznju pri kupovini? Citao sam o problemima sa senzorima tastera.. Ima li ovaj model jos neke tipske probleme?

Uzima se u 1100 smart tarifi, net ce biti minimalno koriscen (rezultati, vesti, YT ponekad), instalacija aplikacija preko kompa, lik nije uopste zahtevan korisnik ali su kvalitet kucista i baterija prioritet a ja za dinar ne vidim bolju opciju. Takodje znaci 4'' ekran solidne rezolucije, kamera kapiram da je prosek ali ce u njegovom slucaju biti sasvim ok.

Kakva je situacija oko ICS?

Ja sam uzeo tri komada i jedino što me smara su nekolicina lit pixela, ali oni se vide koliko i čestice prašine i to kad ih baš tražiš. Ali nemoj to da ga odvrati od kupovine. Garancija je tu da bi te Begram nervirao... :d

Nek uzima drugar dok ih još ima. Posle će da kuka ako se bude premišljao...

Poslednja izmena:
Teško da ih negde još ima u vipu, jel ortak to proverio ili ide napamet?

Ma jok, malopre me cimao i ja bacio pogled na vip sajt.. zasto bi drzali na sajtu a da nemaju neki model? Mada Srbija je ovo, nema sta da me cudi.. bas bedak ako nece vise biti g300.. ne vidim sta drugo da uzme za 1 din a da je ok fon, mozda samo Lg Hub. Smart 1100 je inace u pitanju..

Pa od pojavljivanja je sve vreme bio na vipovom sajtu, a oni su ga imali pa nemali, pa imali pa nemali...

Treba otići u radnju pa pitati, mani ti te dezinformacije sa njihovog sajta...

Ponavljam, ako ga nađe negde, neka ga zgrabi kao raspomamljena tinejdžerka u Ušću pred novogodišnje praznike...

Mislim da ih ima u Telenoru, drug uzeo pre dva dana za zenu.

U telenoru ima ali su podigli cenu. Koliko znam u VIP-u nema nigde.

Dugo je bio 6K uz PIS 500 u Telenoru sto je bilo bas best buy. A Telekonji umesto da uzmu i oni da ponude kad je trazen fon, oni jok. Drze tamo neke nemaju ni froyo.

Poslednja izmena:
I naravno, nema G300 u Vipu u Va.. lik sad mora da bira neki drugi fon za dinar.
A nema ni ostalih boljih telefona do 10k din u pp 325 i smart 1100.

Pocela skola pa narod uzima telefone za decu,svuda je tako.Sto nisi narucio preko sajta pa pouzecem da ti posalju iz BG?

Vrh Dno