Šta je novo?

Huawei G300

Dobra ovo fora za proxy i reklame, nisam znao :D
I sta je tacno market enabler?!

I da li je iko nasao gde se gasi confirmations? Koji god rom instaliram kad hocu da ugasim tel pita me da li sam siguran da hocu da ugasim, kad prelazim sa wifi na gprs data pita me da li da nastavi itd :(

Poslednja izmena:
Uradio sam nekako upgrade na oficijalni ISC,telenorov telefon ,ali mi se izgubio root.Znaci nemam meni kad ulazim sa volume up i power,nema CWM tj telefon je izgubio root iako je pre toga bio rutovan.Kako da ga sada rutujem sa ICS na njemu?

imas par strana iza uputstvo... i iskljuci fastboot...

kako da iskljucim fastboot?Uradio sam root nekako .

developer options... tamo gde ukljucujes usb debugging... tu ti je opcija za fastboot...

Iskljucio sam i to ali kada drzim posle vadjena baterije power up i volume umesto CWM menija dobijam Android system recovery,inace telefon je rootovan sigurni ima ikonu SU i prijavljuje superuser redovno a i aplikacije koje rade samo kod rootvanih uredno se instaliraju i rade.Inace ne moze da se pokrenu vecina igrica GTA III ,ne radi mi IGo navigacija,poludeh skroz.
kako da dobijem CMW meni jer imam sacuvan telenorov rom,uradio sam backup njega i IMEI-a?

pa instaliraj cwm... izgleda da si ti rutovao telefon a nisi instalirao cwm... imas u istom onom uputsvtu par strana iza i cwm... postupak isti kao u prvom koraku ako se dobro secam...

Konacno..drzao sam bateriju malo duze van telefona...Radi li vama navigacija,igre?
Hvala za pomoc :)

Konacno..drzao sam bateriju malo duze van telefona...Radi li vama navigacija,igre?
Hvala za pomoc :)

Meni iGo nije hteo kad sam ga stavio na sd i instalirao_Onda sam prebacio njegov folder u internu memoriju, instalirao i sada radi...Igre mi rade,koje su i na Gingeru (Cut the rope,Orbital,Tablic,Slot Machine).

Imam jedno pitanje, instalirao sam na telefon isc, kako sad da podesim da mi se wireless iskljuci kad je telefon u sleep modu?

jel zna neko koji vip centar ima huawei u bgd-u?
sutra cu da idem do indjije da vidim posto sam blizu nje na odmoru, no tamo ima samo jedan vip centar, tako da ne gajim neke nade...

lepo bi bilo, al imam utisak da cemo neki pre zameniti telefone nego sto docekamo OTA update od nasih provajdera :D

Dobra ovo fora za proxy i reklame, nisam znao :D
I sta je tacno market enabler?!

I da li je iko nasao gde se gasi confirmations? Koji god rom instaliram kad hocu da ugasim tel pita me da li sam siguran da hocu da ugasim, kad prelazim sa wifi na gprs data pita me da li da nastavi itd :(

evo:

Just a quick update, I managed to remove that annoying data charge pop-up.

Edit the build.prop> ro.config.hw_RemindWifiToPdp=true

I changed it from true to false, rebooted phone and hey presto no annoying pop-up

Hvala za savet alo to nece da radi; bar kod mene na g300 nema ta linija ali zato

# DTS2010090602461 kange159607 20100906 begin
ro.config.hw_RemindWifiToPdp=true
# DTS2010090602461 kange159607 20100906 end

true u false radi ko bombonica ;)

Sad mi ostaje jos samo da li moze da se uradi isto da ne gnjavi kad resetujem ili gasim telefon!!

Na ovom zvaničnom ics-u neće da mi zamrzne neke google-ove aplikacije ni preko link2sd ni preko titaniuma. Jel se dešava to još nekome?

Hvala za savet alo to nece da radi; bar kod mene na g300 nema ta linija ali zato

# DTS2010090602461 kange159607 20100906 begin
ro.config.hw_RemindWifiToPdp=true
# DTS2010090602461 kange159607 20100906 end

true u false radi ko bombonica ;)

Sad mi ostaje jos samo da li moze da se uradi isto da ne gnjavi kad resetujem ili gasim telefon!!

cek, nema ta linija pa si je dopisao? :)

...ili telenoru...
Na telenorovom romu je bila neka starija verzija i bila mi je prakticnija od ove novije verzije...

Nazad
Vrh Dno