FTP Wireless file transfer, po meni najbolji, malo je sporiji ali radis sve preko wirelessa! Sto se drugog tice meni je Go SMS Pro uvek broj 1 (pogotovo sto ima iPhone temu)!!
Ma odličan je. Dobar je bio i Go ali je apex dosta "lakši" i troši manje resursa, nisam obraćao pažnju na to dok ti nisi spomenuo.@psaras i jel valja Apex?![]()
Instalirao sam na telenorov telefon official ICS![]()
Ma odličan je. Dobar je bio i Go ali je apex dosta "lakši" i troši manje resursa, nisam obraćao pažnju na to dok ti nisi spomenuo.![]()
Instalirao sam na telenorov telefon official ICS![]()
MENI je glavna prednost backup aplikacija koje koristim. Volim s vremena na vreme da promenim ROM,
pogledam kako drugi rade, sta imaju, a bez backup-a ne verujem da bih se odlucio za to. Smor je vracati
app sa podacima jednu po jednu. Reklame - vecina free app ima neki vid reklama kao kod (recimo T.V kanala).
Negde u dnu "trci" trakica free ovo, free ono, kupi, jeftino, samo danas,...razumes na sta mislim. Ako ne razumes
bice ti jasnije nakon par dana upotrebe androida kada pocnes da isprobavas nove aplikacije.
Da se razumemo vecina ih je dovoljno neupadljiva ali kada ih jednom uocis pocnu da ti/mi smetaju sve
vise i vise - bodu oci ili da kazem, oci same idu na tu stranu.
Do pre neki dan nisam ni znao da B92 ima reklame, video sam na SGS2-u kod kuma. Naravno resili smo stvar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari