Slazem se da fon treba rootovati, budziti software itd.. ja sam krenuo od samog pocetka to da radim jos pre 2 god kako sam se upoznao sa androidom, ali tu svakako postoji rizik... Svaki software moze da se vrati na fabricki i da se na taj nacin prodje kod servisera kao validan, ali najgora stvar koja moze da te zadesi dok je fon u garanciji je da ti crkne displey ili da ti hardwerski dugmici odu. Onda ne mozes da vratis software, a i da vratis ne mozes da ga konfiguries bez displeya kako je bio fabricki, sto ce serviser bez ikakvih problema da ti primeti kada bude stavio novi displey. Ako crkne flash-nand memorija gde je sistem, tu nema sansi da primeti bilo sta 😀 E sad, po mnogim korisnicima najgori servis u zemlji je Begram, definitivno su najvise ljudi vracali sa obrzlozenjem da je kvar greska korisnika, da su korisnici nesto cackali, da su telefoni ispravni i ako nisu itd, vlaga na delovima... Ako imate neki kvar koji treba da se resi u garantnom roku, a na deklaraciji od operatera stoji da imaju 2 servisa, bezite od Begrama, posto ce vecina servisa da uvazi garanciju osim njih. Kod Samsunga je recimo BG-Electronics 10x korektniji servis i bolji.