Šta je novo?

Huawei G300

Je l' ovo moguće? Ako sam dobro razumeo, telefon ne pokazuje trajanje razgovora kad ti nekoga pozoveš?

Moguće, zato i pitam. Piše mi Call forward Conditional is enabled tu gde treba vreme da pise... Nemam pojma sta je to i dal moze da se isključi nekako.

Jel' se vi za*ebavate ili stvarno gledate u display tokom razgovora?

Voli covek da baci okce da vidi u koji je minut usao, zasto mislis da se neko zeza..

Ne znam, to mi je suludo. Vidis na kraju (ako vec ne znas otprilike) i to je to. Mislim da je to, uz povremenu proveru stanja, malo preterano...

Pa pogledam ponekad pogotovo ako vodim duži razgovor...

Voli covek da baci okce da vidi u koji je minut usao, zasto mislis da se neko zeza..

I šta kad vidi??? Reći(ćeš) sagovorniku, E ajde palim ušao sam u 3-5-15 min. ?

Ne znam i meni je to suludo. Pričam onoliko koliko imam potrebu da pričam sa nekim, ako nekoga prerano odje*em znači da sam stvarno u gužvi ili me dotični(a) smara :S:

Upravo tako. Bolje 1-2-3€ mesecno vise (skuplji paket) nego biti konstantno na oprezu, u grcu i sl...

Aman ljudi, nebitno je dal ja gledam ili ne, nego me zanima zašto kad ja zovem ne piše a kad mene zovu piše...

@bishop
Pa ako zicka od caleta i keve po sto dindzi svaki 5i dan za kredu nije nista suludo drugar, on bi samo da pogleda jel mu vreme da isece razgovor dok nije utrcao u treci minut i slicno, razmisljaj malo.
Nisu svi na paketima na 2-3 mreze...

Eno za <600din mesecno 300min/600sms/600mb ili 325min/325sms/325mb pa ne mora da gleda ni zica...

Ala je vama zanimljivo. :) Samo želim da znam zašto meni nepise vreme a nekima da, nisam ni jednog trenutka rekao da mi fali minuta.

:) cuti sad, to je bio jedan od razloga sto sam naveo zasto bi mozda gledao, ajde ti navedi onda sto gledas u minutazu i nek idu i minuti i pozivi u pm :d

Hahahahahh ma slučajno sam primetio jednom kada sam hteo da vidim koliko je sati u toku razgovora. Nije mi pisalo vreme i onda kada me neko zvao "namerno" pogledam da vidim dal je opet isto, kad ono piše vreme. I ne znam u čemu je fora :)

Samo pricaj i ne obraćaj pažnju :)
Jos ako imas omiljen broj ihajj :D

ma nije ni to problem... uplate se besplatni minuti pa pričaš kolko oćeš, ali nekad te jednostavno interesuje koliko je vremena prošlo od razgovora... koliko mi se puta desilo da pričam sa nekim a on mi kaže: evo pričamo već... koliko pričamo? i onda ja pogledam...

Od kako sam na postpaid-u skoro 5 godina ne obracam paznju na to... Dok sam bio na prepaid-u onda sam gledao...

Jel koristi jos neko ICS 4.0.3 (B926) ? Wow. Drugi fon u odnosi na Gingabread. Exstra radi!

Probaj da staviš osvetlenje ekrana na AUTO, meni savršeno odgovara kako to radi.
Posto sam stavio skoro na min nije ni cudo sto se ne vidi na suncu ekran.
Sad je na auto ali nikada ne smanjuje preterano (navikao sam i na desktop monitoru na minimano osvetljenje), u svakom slucaju radi posao.

GPS je fenomenalan, instalirao sam IGO, ni jednog momenta nije gubio signal, realno pokazuje brzinu kretanja, čak i na 150-160km/h - testirano po Grčkoj, Solun bez po muke, najzad.
I ja sam zadovoljan GPSom iako nisam probao na 150-160km/s :)

Eno za <600din mesecno 300min/600sms/600mb ili 325min/325sms/325mb pa ne mora da gleda ni zica...
Gde to?

Upravo to :D

Nego imam pitanje za one koji iskljucuju telefon nocu. Da li koristite ono BrzoPodizanje sistema ili ne? Meni se cini da previse trosi bateriju u tom stanju hibernacije. Bas cu vecers da testiram koliko procenata ce da skine.

Nego imam pitanje za one koji iskljucuju telefon nocu. Da li koristite ono BrzoPodizanje sistema ili ne?
Meni se cini da previse trosi bateriju u tom stanju hibernacije. Bas cu vecers da testiram koliko procenata ce da skine.
Koristim ali nisam proveravao koliko trosi bateriju. Podeli podatak sa nama sutra ;)

Ja sam to ugasio i ne primećujem neku veliku razliku u brzini podizanja sistema. Ne gasim ga noću tako da za bateriju nemam pojma.

E ljudi jel se i vama povremeno fantomski upali ekran (dok je zakljucan) na sekund i ugasi?
Ima li neko resenje za to?

Nisam primetio ovo.
Inace, uporedio sam ga sa Samsung Nexus S. Jedan u jednoj, drugi u drugoj ruci. Samsung je sa razlogom skuplji. ;)
Odlican je Huawei G300 i svima bih ga preporucio (cak ce sestra uzeti sebi za koji dan :) ), ali je ekran tamniji, slabije se vidi na suncu, vidi se matrica ekrana (one tackice) mnogo vise nego kod Samsunga, slabiji je blic, losiji zvuk, nema kameru, onaj senzor nfc ili kako se vec zove, jos uvek nema zvanicnog ics...
Ima mane, ali meni nisu bitne. :)
Samo da kazem da je ipak sa razlogom jeftiniji.
E, da... Kakav ima procesor? Pise na gsmarena da je a5, sto je, opet, losije od Samsunga. Nije LED ekran. Baterija mu traje krace nego kod nexusa. :)
I pored toga sto je toliko sakat, telefon je fenomenalan i ne vidim druge mane osim ovih koje sam nabrojao. :)

telefon uopšte nije sakat, štedelo se na nekim stvarima to je očigledno, ali ništa nisu upropastili. ako ti treba nfc čip onda ovaj fon definitivno nije za tebe :) ja ne živim u japanu, pa mi nfc svakako ne treba :) ekran je odličan, vidi se matrica to je tačno, ali preko mat folije ne. takođe mat folija povećava vidljivost na suncu. e sad, pazite se, ja sam se "zezno" mat folija smanjuje osetljivost ionako ne previše osetljivog ekrana. na zte skate recimo sam stavio istu tu foliju i ekran reaguje isto kao pre nje. kod mene na g300 je osetljivost smanjena, moram da pipnem ekran propisno da bi odreagovao, tako da g300 definitivno ima lošiji digitajzer od zte skate. pod lošiji zvuk ne znam na šta misliš stvarno :D ja i dalje tražim uređaj bilo koji, ne samo mobilni čijim sam zvukom nezadovoljan :D

stvarno, poenta priče. telefon je 100- tinak % jeftiniji od nexus s, galaxy s, i sličnih htc-ova, ali je 50-ak % lošiji = PROFIT :D

:)
Rekao sam da je sakat, ali je taman za mene. :D
Ne smeta mi nijedna njegova falinka. Samo sam naveo sta mislim da je losije nego sto bi neko ocekivao.
NFC ne treba ni meni (jos), pa mi je OK. :)
Sto se tice cene, mislim da si se preracunao, jer 100% izadje cela cena. No, nebitno.
Pod losijim zvukom sam mislio na tisi zvuk, moja greska, nisam se dobro izrazio. Dakle, tisi je na najglasnije podesenom od Samsunga Nexus S. Ako je to ikome bitno.
Znaci, da kupujem telefon, meni bi bilo bitno ono iz mog prethodnog posta. Naravno, ja sam mislio da su ona tri navigaciona tastera ispod ekrana katastrofa kad sam procitao sta se prica o njima, ali oni ipak odlicno reaguju na dodir. Kad neko vozi BMW, Opel mu je los, a neko ko vozi Yuga, masta o Opelu. Karikiram, ali razumeces.
Jos jednom, ono jesu realne mane, ali mi nijedna ne smeta toliko da ne uzmem telefon, nego sam brze - bolje otisao i zgrabio pretposlednji iz prodavnice. :)

dobro je što si došao u ovu temu, da te ne jurim po forumu zbog potpisa, stalno gubim taj link :D

mislio sam 100% od cene koju košta g300. uzmi cenu od g300 (oko stotke) i dodaj još toliko (oko stotke) i dobiješ oko dve stotke koliko košta nexus s :D malo konfuzno, jeste...

odnos cena / kvalitet g300 i skejta je oooooooooodličan :D

Danas sam uzeo G300 u VIP-u. Tek upoznajem telefon i vidim da ima dosta toga da naučim (ovo mi je prvi android telefon, mada nije i prvi android uređaj, jer već imam tablet). Prvi utisci o telefonu su uglavnom pozitivni. Ekran je zaista lep, odgovara mi i veličina telefona, izrada deluje kvalitetno, radi brzo, nema laga, lepo se čuje tokom razgovora itd.

Inače, i ja sam primetio isto što je stevan10 prijavio - nema trajanja razgovora kad pozovem, tj. ne prikazuje se tranje razgovora na ekranu. Veoma čudno. Iako sada imam brdo minuta (uzeo sam paket smart 1100), ipak voleo bih da mogu da vidim trajanje razgovora i pre prekida istog. Ako neko ima ideju šta isključiti/isključiti da bi se videlo trajanje, molim javite ovde.

Vrh Dno