Je l' ovo moguće? Ako sam dobro razumeo, telefon ne pokazuje trajanje razgovora kad ti nekoga pozoveš?
Voli covek da baci okce da vidi u koji je minut usao, zasto mislis da se neko zeza..
Posto sam stavio skoro na min nije ni cudo sto se ne vidi na suncu ekran.Probaj da staviš osvetlenje ekrana na AUTO, meni savršeno odgovara kako to radi.
I ja sam zadovoljan GPSom iako nisam probao na 150-160km/sGPS je fenomenalan, instalirao sam IGO, ni jednog momenta nije gubio signal, realno pokazuje brzinu kretanja, čak i na 150-160km/h - testirano po Grčkoj, Solun bez po muke, najzad.
Gde to?Eno za <600din mesecno 300min/600sms/600mb ili 325min/325sms/325mb pa ne mora da gleda ni zica...
Au Bog te koliko polemike oko vremena poziva, zatrovasmo temu. :d
Koristim ali nisam proveravao koliko trosi bateriju. Podeli podatak sa nama sutraNego imam pitanje za one koji iskljucuju telefon nocu. Da li koristite ono BrzoPodizanje sistema ili ne?
Meni se cini da previse trosi bateriju u tom stanju hibernacije. Bas cu vecers da testiram koliko procenata ce da skine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari