Ne znam za ostale, ali evo ovo je vec drugi dan i tek sada izvaljujem da mi se konekcija gubi na svakih 2 sata. Telekom adsl btw. Nije to tolki problem da sam gajbi po ceo dan, najlakse mi je da restartujem modem ali je problem za torrente to jest, dok spavam ili sam na poslu, kada treba bez smetnji da skida, net zaglupi i onda dodjem kuci,shvatim da se nesto malo skinulo i onda opet restar modema. Anyone?
[[[HSRC]]]
[[[STEP]]]
[[[REQUEST]]]
GET / HTTP/1.1
Host: %%%routerip%%%
WWW-Authenticate: Basic realm="Home Gateway"
[[[/REQUEST]]]
[[[/STEP]]]
[[[STEP]]]
[[[REQUEST]]]
GET /rebootinfo.cgi HTTP/1.1
Host: %%%routerip%%%
Referer: http://%%%routerip%%%/rebootinfo.cgi
Authorization: Basic %%%basicauth%%%
[[[/REQUEST]]]
[[[/STEP]]]
[[[/HSRC]]]
Probaj ovo da ukucas:
Preferred DNS server:212.200.191.166
Alternate DNS server;212.200.190.166
Kod mene ovako radi sve bez problema.
Probaj ovo da ukucas:
Preferred DNS server:212.200.191.166
Alternate DNS server;212.200.190.166
Kod mene ovako radi sve bez problema.
meni tako nije radilo al sam zato iskoristio pomoc prijatelja ( sa foruma , neka od prethodnih stranica, gresan sam sto mu ime ne zapamtih al mu se zahvaljujem )koji kaze:
primary : 195.178.32.2
secondary: 212.200.13.13
doduse ja sam ispratio uputstva sa portforward.com i torrent u fullu pici, nemam reci. skidam kapu i saginjem glavu
Ljudi, treba mi pomoc...imate li kakvih ideja kako da iskoristim ovo!? da pojasnim: naleteo sam na wireless signal HG520i na laptop racunaru i onako slucajno se nakachih na isti...pristup internetu je bio vrhunski brz! nakon par minura nisam imao pristup internetu vec mi je tu konekciju prikazivalo kao local only konekciju!
sve sto mi trazi kada hocu da pristupim tom wireless signalu je network key, sta god da upisem isto je...zakacim se ali imam samo local only pristup!
Da li nekako mogu da se povezzem na Internet ovako? ne bi bilo lose...
^Jesi probao da isključiš firewall? Kod mene je to pravilo problem u istoj situaciji. Firewall off, Huawei prebačen u pure bridge mode, povezan kablom sa WAN portom bežičnog rutera, i ruter prikačen na LAN port u kompu.
^Ne reče ništa u vezi firewall-a?Nije tačno da ne podržava pure bridge mode, kod mene radi. Dobro si podesio Huawei, ubaci user i pass za PPPoE u podešavanja wireless rutera i poveži ih lan kablom, a pre toga isključi firewall - hoće da pravi probleme, pogotovo ako imaš Eset fw
![]()
Firewall (o) Enable ( ) Disable
SPI ( ) Enable (o) Disable
Ja sam tu skriptu okačio, a evo i za jDownloader samo treba izabrati u opcijama za reconnect Live Header/Curl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari