Intel GMA X4500 bez problema dekodira BD i ostale HD sadržaje, do duše na desktop i laptop platformama.Da, Intel grafika koja ne podrzava video codec-e![]()
Pa... teško. Nije stvar u znanju ili neznanju, već u lovi koju treba uložiti u istraživanje i ostvajanje nepoznatih teritorija.Salu na stranu, ocekujem puno od Intel-a, jer kontam da ako znaju da naprave najbolji procesor za PC, znace valjda i za mobilne![]()
Da... vidi stvarno. Jeste PowerVr.Ja mislim da grand x in koristi power vr.
Ne mogu sada sa moba da vidim.
+1 Tako je.P1 ima 1GB iako ti to nikad neces videti.
Sistemu je dato oko 800-850.
GPU je dat ostatak.
XaxaxaHuawei Device SA Hi Renaud! thank you for your patience, we have some feedback for you. There is no Jelly Bean Update as the hardware can’t support it.
You will have to wait in anticipation for our new products which will feature the OS. Further more, some versions of android can be done via the software, but others require faster processors in order to deliver a better more stable experience. We hope this answers some of your questions.
Moraju D2 da prodaju sad u februaru, a onda ce P2 da dode.Au, koje kinesko đubre!Kako bre hardver ne podržava JB?!?!? 1GB RAM-a, dualcore Cortex-A9 @ 1,5GHz, PowerVR SGX540... pa šta više treba?
Ccccc. Kinezi... Nikad od njih samuraji.
Meni samo dve stvari padaju na pamet. Ili podatak koji gledaš predstavlja "slobodan RAM" (dok je ostatak zauzet OS-om, raznim RAM baferima i korisničkim aplikacijama) ili je 256MB, ili kol'ko već, zauzeto grafičkim procesorom.
P1 ima 1GB iako ti to nikad neces videti.
Sistemu je dato oko 800-850.
GPU je dat ostatak.
To je kineska prevara! Lopovi kradu RAM!
+1 Tako je.
Gledam ukupni ram, used+free. Kopka me pošto na Desire X takođe prikazuje ukupno 690MB koji takođe ima neku grafiku ali je uredno deklarisan u specifikacijama da ima 768MB RAMa...
Niko me od vas nije udostojio odgovorom, nemojte se javljati ako ne posedujete ovaj telefon, pitanje sam uputio vlasnicima.
Dakle, koliko onda na vašem P1 pokazuje da ima system RAMa ? Mislim na total RAM, dakle used + free i sl.
"Settings/Apps/Running" pa tu možete videti, ili pomoću neke system tool aplikacije ili vidžeta...
Samo za tebe: http://imgur.com/QyRIzS5.png
Jeste, ima 1GB.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari