Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Jel zna neko kako moze da se promeni subtitle source u MPC-HC da ne bude http://www.opensubtitles.org/...probao sam da podmetnem titlovi.com, podanpisi itd, ali bez uspeha....jel to moze uopste?
Cek, ti to pricas za XBMC, ja sam mislio na stand alone MPC-HC ....znam da u standardnom player-u u XBMC-u ima to, imam prepisku sa Garson-om na PM da ne davim temu ovde, ali ukratko, secka mi reprodukcija 1080p, iz XBMC-a je prakticno nemoguce pustiti film, a da moze da se gleda, zato i koristim MPC-HC
Da li neko zna kada će se pojaviti nešto slično E-350? Planiram da polako zamenim pomenutu ploču ali nema nikakve alternative. Je l' ima nešto slično, ali jače/brže, da se kupi kod nas ili preko?
Ništa u skorije vreme. Brazos 2.0 nikada nije zaživeo u desktop segmentu, tek poneki laptop ga ima.
U drugoj polovini sledeće godine Intel treba da izbaci drastično poboljšanu Atom Bay Trail platformu, a AMD ako sve bude po planu u Q2 2013. će izbaciti Kabini platformu, koja bi delom trebala da pokrije i segment koji je Brazos pokrivao.
treba mi najjeftinije za: -1080p
-DTS-HD MA, Dolby True HD preko bitstreaming-a
-da istovremeno rade HDMI i VGA/DVI izlazi
-raid 1
-sata 6
-ftp
-torrent 24/7
trudim se da sastavim tako da mi ne treba jos i graficka kartica. Ako imate neke bolje predloge za proc/plocu slusam. kuciste totalno ne bitno stajace na ormanu
ploca ASRock H77M 67 eur
proc intel celeron g540 35 eur svi kazu da moze sve ovo i ovde se spominje zajendo sa e350, ali sam procitao da imaju problema sa hd bitstreamingom
da proverim sa vama pre kupovine da ne kupim nesto pogresno,
Bolje je da uzmeš nešto bazirano na A4-5300 i FM2 ploči zbog jače integrisane grafike sa kojom ćeš lagano moći da guraš madvr (bitno za kvalitet slike), može i na intelu ali je njegov IGP na granici za takav posao.
Oko video izlaza ... Nisam siguran da istovremeno mogu da rade oba digitalna (HDMI i DVI) ni kod intela ni kod amda.
I ja imam HD2000 pa znam. OK za osnovna podešavanja, ali ako popališ antiringing filter, ovo, ono ... Zaguši se. A i nije isto kada se radi resize na monitoru od 1680x1050 i 1920x1080.
Bas me interesuje kako će raditi pod win 7 ili 8 jer sam se i sam dvoumio da li da uzmem lesnovo q180 za 280e.
500gb hard i samo 2gb memorije
Grafička je 6450a 512mb.
Dakle manje više sličan uredjaj ali su me odbili komentari da je atom spor da stuca itd (ps kao daljinski bih koristio telefon).
Nisam nesto ni trazio , naleteo na ovo i uzeo.... kad god sam puno razmisljao,obavezno me na kraju zaboli glava i ne kupim nista . Uvek ispadne da od boljeg ima i bolje za iste novce i...itd,itd...