Evo par slika MSI pakovanja od ploce E350IS-45 i od kucista Flyer FI-02BC..
A kakve su tastature Rapoo E2700 ili rii mini wireless? Imam MS media center kb ali mi je povelika (poteška) pa mjerkam nešto od manjih a da opet mogu da se upotri****. Pa ili njih ili lenovo, di novo mini je preskupa.
Kaži mi da li ovo radi samo sa internim plejerom XBMC? Kada bi trebao dodatak da proradi, startuješ film a on ti ponudi titlove ili kako? Ja koristim MPC-HC kao eksterni plejer ali mislim da ne može on samo interni.- obavezna instalacija "XBMC subititles" (i podešavanje istog za sajtove koji nude naše prevode : OpenSubtitles, Titlovi, Subscene, Podnapisi(neophodna registracija na istom sajtu), Sublight) - zbog skidanja prevoda
Uzeh baš Rii II Mini Wireless dan pre nego što sam video da je Lenovo izbacio 5902... :wall: Jedino što mi je nedostajalo na 5901 je upravo backlight - em su tasteri skučeni, em u mraku ne možeš da nabodeš ništa.
OK je sprava, nećeš se nakucati teksta na njoj kao ni na bilo kojoj od ovih mini tastatura, ali za upravljanje HTPC-om je taman. Trackball na 5901/5902 mi je ipak funkcionalniji od touchpada, tako da ću se verovatno vratiti na Lenovo i izbiti sebi još para iz džepa. :d
Openelec
U prozoru koji ti se otvori stavljas veliko slovo drajva i :, jesi tako radio ? npr..."E:" i on ga spici za manje od minut..
obavezna instalacija plug-ina "IceFilms" (http://code.google.com/p/anarchintosh-projects/wiki/HowToInstallTheRepository)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari