Pozdrav ,molio bih vas da mi date preporuku za htpc konfiguraciju ,naime kompjuter se koristi za skidanje torrenta,eventualno muziku ,i neki osnovni ms office programe i naravno bio bi povezan sa Tvom). Jedino sto bi mi ostalo od prastare konfiguracije je cooleramster kuciste (midi atx).Takodje pozeljno je da bude sto tise,ali ne bih isao na varijantu pasivnog hladjenja.Posto nisam dugo pratio trendove , da li je pametnije ici za Amd varijantom (evenutalno neki a10) ili Intel ( i3 ili eventualno pentium g3220) .Posto nisam zahtevan korisnik,ne bih ni uzimao diskretnu grafiku,nego bih koristio integrisanu ,dakle zanima me sto kvalitetnija reprodukcija hd video sadrzaja( igre me zanimaju) i stabilni driveri (citao sam ranije da su korisnici imali problema sa Catalyst driverima prilikom povezivanja sa Tvom) .Dajte mi vase preporuke i za ostale komponente( monitor imam ,i eksterni hdd takodje ,ssd? ima li svrhe? ) da bude sto jeftinije i kvalitenije ( ako to ide u jednoj recenici ) Hvala unapred