Nikola1994
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.11.2013
- Poena
- 240
Moja oprema
- Mobilni telefon
- Iphone 13 Pro
Sve okej @dushanna, samo bitna stavka - kako uporediti ljubav prema osobi i ljubav prema običnom potrošnom pa, predmetu?Nije to robovanje, to je ljubav. Ako nešto voliš, onda ga maziš i paziš. Sve što su ljudi napisali, meni ne predstavlja nikakav problem niti dodatnu obavezu. Čak naprotiv, biće mi drago da budem fina prema svom obožavanom telefonu a njemu da baterija traje što je duže moguće.![]()
@Djilkosh_Ns, to ti je kao sa devojkom. Ako je voliš, čuvaš je, maziš i paziš, a ne trošiš je k'o da je potrošna roba... e Djilkoš, dobro ime baš... crne tvoje devojke :sceptic: šala, naravno...al u svakoj šali...
Sviđa mi se ono gore "Koristite telefon kako Bog zapoveda" ?!?Kad i gde je Bog izdao tu zapovest? :Klanjanje
Što se tiče baterije, ma pusti ljude da se odnose prema svom telefonu u skladu sa svojim potrebama i željama, a ti ga koristi kako ti želiš.
Da, nosim skup telefon i da, brinem se o bateriji, zato što živim u banana-državi gde je problem i najobičniji servis za ovaj model telefona. To je pravi razlog mog interesovanja za produžetak veka trajanja baterije. Ne radi se o ceni zamene baterije već o stručnosti osoblja koje to radi, kao i kvazi garancijama koje ti nakon toga daju, ako uopšte daju (uz "Božju pomoć" da ti pola telefona ne unište prilikom menjanja baterije). Dovoljno je samo da uđeš u "taj samo-ovlašćeni servis ovog brenda" i da poželiš da pobegneš kad vidiš smrknuto lice ribe koja kaže "ja mrzim htc". Vrlo je interesantna ta konstrukcija "ovlašćeni servis" brenda koji nema ni jednog predstavnika u zemlji?! Pa ko je njih ovlastio kad nema ko? Svevišnji?Isto tako bih i ja mogla da kažem da sam ovlašćeni PR za Kim Džong un-a, i ko mi šta može... u banana-zemlji sve može... da ja stvarno ovde imam pravi ovlašćeni servis, kao što postoji servis Samsunga, Huaweia, Appla, ne bih se brinula ni sekunde.
Mnogo se ljudi vezuje za telefone generalno, i zaista se pitam zbog čega?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk