Šta je novo?

HTC U 11

Benč test U11 nema slike na Flickr? Ili ne vidim link? :wave:

Ne verujem da ima, mislim da su kacili tu na formi u full rezoluciji.
Sent from a fantastic Lumia 950 XL

Ne stižem da odradim neki test fotografija, ali evo mini reviewa.

Telefon je baš fluidan. Kao što rekoh, sporiji je malo od OP5, definitivno brži od S8 i malo brži od Pixela. Baterija, iako je 3000 mAh, je odlična, u mom slučaju bolja od OP5 koji ima 300 mAh veću bateriju. Napominjem, ovo je dualsim telefon (imam jednu VIP i jednu Telenor karticu), na 4G sve vreme i opušteno idem preko 5h screen on. Što se tiče ekrana, to je već lična preferencija, više volim AMOLED od LCD, ali ovaj LCD je dosta dobar i svetao.

Od HTC Sense je maltene ostala Phone i Messages aplikacija, ali Phone aplikacija je ostala u 2012. godinoj i mnogo me nervira, pokušavam da ubacim Google Dialer nekako, ali ne želim da rootujem telefon niti da otključavam BL (ako uopšte i može, ne radim to još od N6P). Ostalo je sve stock Android sa par dodatih opcija. Fingerprint je u rangu OP5, dosta brz, malo je nezgodna pozicija kapacitativnih dugmića, ali se čovek navikne nakon 2 dana.

Zvuk je fenomenalan, što na slušalicama, što na zvučnicima. BT u kolima radi kako treba, kao i Android Auto.

Što se tiče izrade, kanda je telefon mogao da bude tanji, oseti se razlika između OP5 i njega u form factoru, gde je OP5 mnogo lakši za držanje i to ne samo zbog aluminijumskih leđa. Leđa na U11 su naravno magnet za prste, ali telefon dosta lepše izgleda uživo nego na slikama. Verovatno se neću usuditi da ga nosim bez kejsa, poručio sam par pa da isprobam koji najbolje leži.

Činjenica je da je HTC napravio mobilni za koji se golim okom vidi da je brži od S8, kao i sa boljom baterijom i zadnjom kamerom, ali će verovatno ljude od kupovine odbiti nedostatak headphone jacka i form factor u odnosu na S8. Za sebe znam da bih izabrao ovaj telefon umesto S8 u bilo koje doba dana i noći.

Ako nekoga zanima još nešto, pitajte. Ostajem dužan za uporedan test kamere.

Poslednja izmena:
Odlicno, zadovoljan sam utiscima [emoji3]
Definitivno cu da ga sacekam, samo vise da se pojavi u ponudi mts-a.
Ovo me zanimalo, trajanje baterije i zvuk u slusalicama i vidim da si zadovoljan [emoji106]
Sta ti smeta konkretno kod dialera?

Tapatalk

Sta ti smeta konkretno kod dialera?

To sto izgleda ovako

be48fa0987ee6b37e1a4ba432d52ccf3.jpg

Da, drugaciji je, ali se meni licno dopada.

Meni se lično najviše sviđa htc dialer od ostalih.. Brz je, ima sve odmah na dohvat ruke šta mi treba i meni dosta..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne stižem da odradim neki test fotografija, ali evo mini reviewa.

Telefon je baš fluidan. Kao što rekoh, sporiji je malo od OP5, definitivno brži od S8 i malo brži od Pixela. Baterija, iako je 3000 mAh, je odlična, u mom slučaju bolja od OP5 koji ima 300 mAh veću bateriju. Napominjem, ovo je dualsim telefon (imam jednu VIP i jednu Telenor karticu), na 4G sve vreme i opušteno idem preko 5h screen on. Što se tiče ekrana, to je već lična preferencija, više volim AMOLED od LCD, ali ovaj LCD je dosta dobar i svetao.

Od HTC Sense je maltene ostala Phone i Messages aplikacija, ali Phone aplikacija je ostala u 2012. godinoj i mnogo me nervira, pokušavam da ubacim Google Dialer nekako, ali ne želim da rootujem telefon niti da otključavam BL (ako uopšte i može, ne radim to još od N6P). Ostalo je sve stock Android sa par dodatih opcija. Fingerprint je u rangu OP5, dosta brz, malo je nezgodna pozicija kapacitativnih dugmića, ali se čovek navikne nakon 2 dana.

Zvuk je fenomenalan, što na slušalicama, što na zvučnicima. BT u kolima radi kako treba, kao i Android Auto.

Što se tiče izrade, kanda je telefon mogao da bude tanji, oseti se razlika između OP5 i njega u form factoru, gde je OP5 mnogo lakši za držanje i to ne samo zbog aluminijumskih leđa. Leđa na U11 su naravno magnet za prste, ali telefon dosta lepše izgleda uživo nego na slikama. Verovatno se neću usuditi da ga nosim bez kejsa, poručio sam par pa da isprobam koji najbolje leži.

Činjenica je da je HTC napravio mobilni za koji se golim okom vidi da je brži od S8, kao i sa boljom baterijom i zadnjom kamerom, ali će verovatno ljude od kupovine odbiti nedostatak headphone jacka i form factor u odnosu na S8. Za sebe znam da bih izabrao ovaj telefon umesto S8 u bilo koje doba dana i noći.

Ako nekoga zanima još nešto, pitajte. Ostajem dužan za uporedan test kamere.
Za koliko ti se napuni telefon? Jer sam primijetio da se HTC 10 punio brze od U11.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Mislim da se puni oko sat i 20, QC3.0 punjač, naravno.

To je ok za QC 3.0. Snapdragon 835 podržava QC 4.0, tako da bi HTC mogao da ga pusti kroz SW update.

@ sysninja

Baterija, iako je 3000 mAh, je odlična, u mom slučaju bolja od OP5 koji ima 300 mAh veću bateriju. Napominjem, ovo je dualsim telefon (imam jednu VIP i jednu Telenor karticu), na 4G sve vreme i opušteno idem preko 5h screen on.

5h sot na 4G, ma nemoguce, D.Pantelic kaze da je sve to isto danas (SD 808/810..821 vs SD835) - 4h sot/wi-fi u proseku :)

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
:D Kad kažem 4G sve vreme, mislim na to da je telefon nakačen na 4G mrežu (druga kartica na 3G), a korišćenje je kombinacija 4G i WiFi. :)

Svejedno, sustina je da SD835 konacno nije fail "zmaj" soc, posebno kada je potrosnja u pitanju :)

Nisu losi ni SD820/821 ali je 835 konacno u rangu apple/samsung konkurencije.

Sent from my D6503

835 je super, barem na OP i U11, oseti se da je štedljiviji u odnosu na 820/821.

Jel može kroz ovaj dieler app da se skroluje levo desno i menja ovo phone, favorites itd?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Kad smo već kod toga, valjda i dalje može da se primeni neka tema po ukusu, kao na 10, ako vam se ne sviđa default.
dcdc886fde76ab9051926c111924d370.jpg

Može, ali ne menja loš dizajn, samo boje. :) Nisu baš pratili material guidelines.

Kriminal je kako izgleda kada te neko zove ili kada ti nekoga zoveš, iseče sliku užasno.

Poslednja izmena:
Ne znam da li je kao ja Sense 7, ali kad izadjes iz phone app na home screen u toku razgovora, oboji status bar u zeleno. To mi je najvise smetalo.

Da, da bi ti bolo oči da je poziv u toku valjda :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ova edge sense funkcija je odlicna.

Za sta je koristis konkretno..?

Kod mene je short za slikanje, a long za flashlight. Nije samo gimmick, super je stvar.

Kakva je kamera u odnosu na iPhone, da li je neko bio u mogucnosti da uporedi?

Nazad
Vrh Dno