Šta je novo?

HTC U 11

Pa dobro , to za zelenu boju je i pokazano , to i jeste fora sa poledjinom telefona , crvena prelazi u zlatnu itd.

s835 radi posao izgleda...iskreno trebali su bar 3300 mAh da stave , ovako...stvarno je premalo po mom misljenju....

Proverio sam kod mts-a danas, trebalo je 1. Jula da bude dostupan, a posto nije, nemaju informaciju kada ce biti.

Ponavljaju se price iz godine u godinu. Izbace odlican telefon i onda ga na kraj nigdje nema kod operatera.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Za desetak dana pocinje u telenoru da se prodaje. Nema ga na sajtu ali se moze rezervisati u shopovima. Bice samo u crnoj boji.

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

Iskreno mislim da ce ti biti u neku ruku downgrade , ali nadajmo se da nisam u pravu...

Downgrade bi mu bio da je npr prešao sa op5 na s6 a ne ovako :)

Mada mislim da će mu kamera sa pixela opet biti bolja nego ova sa u11 ;)

Sent from my Redmi Note 4

Čekam malo da padne mrak, pa onda testiram low light :)

Telefon je sporiji od OP5, iste brzine kao Pixel, brži od S8. Softver mi je bolji kod OP, ovde dialer izgleda kao je zaostao u Lollipop dobu. Uzeo sam dual sim model, naravno.

Za sad velika mana što nema ambient screen i to što je kabastiji od OP5. Ekran ima malo bleeda pri dnu.

Proverio sam kod mts-a danas, trebalo je 1. Jula da bude dostupan, a posto nije, nemaju informaciju kada ce biti.
Dobio mejl 4. jula.
5f7de0f8d35b559b6dab411059e35835.jpg

Rece operaterka, verovatno zovete zato sto se reklamira ali nemamo ga u ponudi [emoji3]

Tapatalk

Grr, ugasen mi sad komp, a mrzi me da ga palim opet, i uopste da silazim dole. :D Nista, prepodne cu ih detaljno analizirati, da vidim ima li neke vece razlike.

Hvala ti jos jednom. :)
Sent from a fantastic Lumia 950 XL

evo da ti spoilujem gledanje, ubio ga U11 :) i sa blicom i bez

A bogami čini mi se da je bolji i od Pixela, za ovo kratko vreme koliko ga koristim.

Misliš na pixel sa hdr+ ?
Dokaz ili se nije desilo :)

A bogami čini mi se da je bolji i od Pixela, za ovo kratko vreme koliko ga koristim.

Ma to zato što si prešao sa Op5, pa ti sve bolje [emoji12]

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Nije sve. Bolji mi softver na OP5 i form factor. :) Samo da pronađem šta mogu za javnost da kačim, ako ne, sutra uveče ću slikam isključivo za bench.

Ono što za sada mogu da kažem je da u istim uslovima Pixel opali 1150 ISO, a U11 850.

No OIS vs OIS :) Jos Pixel ima hdr+, tu bi OP5 odvalio jedno 1600 ISO a sony 2-3x vise.. :d

Nerealno bolje slike na u11 u odnosu na 10. Nikad ne bih ni pretpostavio toliku razliku...

Pa mora biti razlika kada je htc 10 pucao sa ISO 6400 a 11 sa ISO 1745 :D
U drugom primeru ISO 8000 vs ISO 2342 :d

Poslednja izmena:
Za desetak dana pocinje u telenoru da se prodaje. Nema ga na sajtu ali se moze rezervisati u shopovima. Bice samo u crnoj boji.

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

Imas info za mts?

@sysninja
Sta mu dodje ambient screen?

Poslednja izmena:
Izdominirao U11 u fotkama, skidam kapu!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ima svrhe kada LED ima samo žutu i zelenu boju. :)

Tek sad sam se domogao pauze i pogledao slike.

Sta reci - sabio ga je U11. Mislim, za njega sam i znao kakve fotke pravi, nedavno sam ga testirao, ali 10 je kod mene bio pre vise od godinu dana i zaboravio sam kako se on pokazao, a i nisam mogao da pretpostavim kako bi to u direktnom poredjenju izgledalo, i stvarno je razlika neocekivano velika.

HTC 10 mi se bas svidja, i kandidat mi je za sledeci fon, sad kad mu je cena malo pala, ali mi nekako sve zao kad vidim kakav SW kamere ima U11, a sanse nema da ce to portovati na 10ku...

[youtube]zJw5ObC0e_w[/YouTube]

Kada smo već kod kamere :)

Nazad
Vrh Dno