Šta je novo?

HTC U 11

6s+, 7+ ?

Evo ovo ako ti nesto pomaze, dok ti neko ne okaci fotke

Hvala za link :)

Što se tiče moje upotrebe, iPhone 7+ ima bolji white balance, U11 je zbog HDR+ je bolji u low light situacijama. Generalno su tu negde, meni je malo bolji U11 zbog tog HDR+ boosta i boljeg dynamic rangea.

Da, pri dnevnom koriscenju je vise stvar ukusa koliko sam video na postavljenom klipu. U svakom slucaju veoma dobra kamera.

Ima li iko svezu unformaciju kada bi trebalo da se pojavi u ponudi MTS-a?

Ali nova red boja je objasnila!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Slažem se .. mada svaki telefon je brutalan u crno crvenoj boji. :)

Sent from my Redmi Note 4

Istekao Edit. Sorry.

Ali jedini lik koji može da me nasmeje dok radi review je flossy :) car.. inače stavio je u11 u top3 telefona

[youtube]2OqK94X4Gng[/youtube]

Sent from my Redmi Note 4

Odgledao...kralj!

Da, on je dosta realan, pogotovo drugi utisak (real review) kada već ima telefon neko vreme ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Stvarno je sramota da ovoliko kasni kod nas i sto je najgore verujem da ce izbor boja biti bela i crna, a mozda i samo crna...

A te dve boje ubedljivo najmanje interesantne :)

htc-u11-colors-1.jpg

Poslednja izmena:
Upravo tako. Iako sam zadovoljan 10kom skoro na svim poljima, konstanto me kopkalo to sto imam crnu varijantu a ne srebrnu koja se meni daleko vise svidja. Sad ako opet ne bude izbora za U11...
Inace, ronio sam za 10kom da je spasim iz Drine za vreme regate prosle subote, reka nas sve zbacila sa splava... Radi on sada kad se osusio ali "nije sav svoj", iskreno me cudi da je preziveo uopste obzirom koliko dugo je bio u vodi i da nisam mogao da izvadim bateriju posle potopa.
Treba mi ovaj U11 ko leba a nikako da stigne!

Ovde se pojavio u Vodafone-u; u paketu sa neograničeno poziva, SMSa i 3GB interneta dođe 47€ mesečno sa ugovorom na dve godine. Da li je to uporedivo sa domaćim provajderima?

Ovde u Vipu negraniceno poziva i poruka, ali duplo vise neta znaci 6GB izadje 46.5 eura na dve godine.

Naravno ovde dobijes i onaj health box, ne znam da li tamo kod vas to dele.

ue_healthbox.png

UA Band- fitness narukvica
Prati otkucaje srca, korake, pređenu udaljenost i potrošnju kalorija
Automatski prati kvalitet i trajanje sna
UA Heart Rate pojas
Prati trajanje, brzinu i potrošnju kalorija tokom vežbanja uz UA Heart Rate
Povezuje se sa UA BAND za prikaz realnog vremena otkucaja srca i zonu otkucaja srca
UA Scale - vaga
Postavi svoju ciljnu težinu i prati svoj napredak
Izmeri telesnu težinu i procenat telesne masti
Automatsko prepoznavanje do osam korisnika

Poslednja izmena:
I to ovo cudo kosta oko 200$ sto nije los poklon :)

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

A jel mogu oni da odbiju 200$ od cene telefona, a poklon da zadrže za sebe ? [emoji2]

Evo samo što nisu :)

Realno ko nam je kriv što je ovde prosečna plata 300e i što ljudi dižu kredit da bi uzeli mob.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Odlična stvar ova health box. Sa kojim aplikacijama sarađuje...može li strava, samsung health iki neka htc only?

Under Armour ide sa sistemom na svim telefonima U serije.

Dobar je to poklon, ko se bavi sportom. :)
Sent from a fantastic Lumia 950 XL

Do kraja nedelje stizu kod ostala dva operatera,tako kazu ovi iz HTC Srbija...

Nazad
Vrh Dno