Kakva je baterija u odnosu na S8+, zna li neko?
Pa o tome ti pricam, sta ti klipovi (gde je U11 ''dosta losiji'') vrede nekome ko je koristio oba uredjaja na isti nacin i uporedioPogledaj klipove. Dosta lošiji rezultat na u11... Mada to opet zavisi od načina upotrebe telefona...
Meni odlicno hvata signal na 4g i zadovoljan sam sa wi fi nisam do sad imao problema sa njim.Sjajno,kazi mi malo kako vata signal ,kako je sa wi fi imas li problema nekih
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
@Hsv.stoned sve je u suštini tačno što si napisao. Ali u11 sigurno nema bolju bateriju od s8+ a tu je kao s8, što je i logično...
Lošija u odnosu i na s8, koji ima slabiju bateriju od s8+.
Neka stave ono što veću bateriju sa npr 3500 mah pa neka otimizuju koliko hoće.
Samo sirovi mAh
Nisi mi razumeo, naravno da ne gledam U11 u odnosu na S8+ u pogledu trajanja baterija, ako je u rangu to je odlicno. U11 sam spomenuo u kontekstu lakoce otkljucavanja ekrana, a posto sam navikao na FP zastitu sa kojom imam problema ova dva dana kako sam uzeo S8+ pa mi se javlja U11 kao prvi pik pri eventualnoj zameni.To mozes da saznas samo direktnim poredjenjem sa nacinom upotrebe na koji si navikao
A ovako, prema utiscima korisnika, U11 autonomija je odlicna i egal sa S8/+ dok u wi-fi surf testovima (na istom osvetljenju/250 cd/m2) U11 belezi za 30-60 min bolje skorove od S8/+. Naravno postoje testovi koji pljuju U11 trajanje baterije a velicaju S8 ali to je vec diskutabilno, vidis i sam da u S8 temi neki imaju ''po 8-9h sot-a'' a nekima se fon gasi u 18h, sve zavisi od nacina upotrebe, jacine osvetljenja, 3G/4G, wi-fi, gps itd..
SD835 nije djubre pa ne zaostaje za Exynosom u smislu potrosnje, Samsung amoled je verovatno malo stedljiviji ali je zato Sense UI bolje resenje, kao i svaki light skin ili stock, u odnosu na TW sa xx nepotrebnih servisa, bloat-om itd.
Vidi po xda da li je neko u skorije vreme pisao utiske U11 vs S8, sigurno ima onih koji poseduju oba telefona ili su napravili ''prelaz''.
Inace ne znam koliko ti se isplati da sa S8+ prelazis na U11 kao ni koliko ima smisla odraditi prelaz samo zbog baterijeUI/softver i podrska su vec neka druga tema.. Sense je sigurno bolja opcija za one koji hoce sto cistiji i utegnutiji softver i sto bolju podrsku.
PS
Evo sysninja je napisao utiske.. samo tako mozes da steknes neki utisak, vecina testova ionako favorizuje odredjene proizvodjace (svi znamo koje)
Ne shvatih ovo najboljeMislim da mora da bude kupljen telefon u Evropi. Svakako im se može poslati IMEI da provere.
Nema ni tu sreće samo sa sirovim mah; evo p10 300mah veću bateriju od s7 pa ne može ni da mu prismrdi po autonomiji!Pa normalno ...
Neka stave ono što veću bateriju sa npr 3500 mah pa neka otimizuju koliko hoće.
Samo sirovi mAh [emoji106]
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari