Koristio sam ovo uputstvo -
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1614617, intervali sa žicom otprilike 0.5s ON/1.5s OFF/ 0.5 ON, uspelo je iz 3-4-og puta, u suštini pratio sam video, naravno - pre toga proveriti da li je ono iz "Juopunutbear Requirments:" pripremljeno i odgovarajuće.
Inače nisam (tj. nismo - burazer i ja) rutovali telefon, prvo smo otključali bootloader, zatim smo instalirali clockwork recovery mod (5.0.2 nešto mislim), onda smo odradili S-OFF. Zatim smo flešovali rmk-pyramid-stock_ics_3.32.401.3-v1.zip rom (koji je rutovan), ima potrebni kernel za nanošenje kasnije željenih Revelation 1.0.2 i sad trenutno na ViperS 3.1.2. Jedino posle nanošenja ovog stock rutovanog roma obrisao je Recovery mod, pa smo ga ponovo instalirali. Iz CWR se pokrene instalacija roma i ... Ukoliko se neko odluči za ViperS 3.1.2, nije dovoljno samo uraditi wipe data iz CWR (jer tako ne valja, butuje pa opet restart i u beskonačnost), nego dozvoliti da odradi komplet ponuđeni njegov wipe data (briše i sistemske fajlove sa sd kartice), ali sve drugo ostaje, neće nestati slike i ostalo (naravno za svaki slučaj bitne stvari prebacite u pc). To sve verovatno može i jednostavnije (ima valjda neki EXT4 recovery, ali ja pojma nisam imao ništa, a burazer je pre toga ovim sistemom - odradio Huawei G300 i neki alcatel, pa je bio u poznatim vodama.
Evo kako sad igleda boot meni.