Ja sam jedno nedelju dana probao (za Sensation Z710e) Revelation 1.0.2 rom - odlično radi, koliko sam razumeo, portovan je sa HTC One S. Zatim sam bekapovao sistem i nabacio ViperS 3.1.2 rom. Prosto da ne veruješ koliko ima svih mogućih podešavanja, sve do klokovanja/deklokovanja gpu i cpu. Isprobano radi, u antutu sam na stok romu imao oko 7500 max, ovde sa 320GPU i 1836 CPU 10150 poena, naravno, držim ga deklokovanog na 1080 MHz, sve radi glatko, uvek imam 135-150 MB slobodne memorije (85-90 na stoku), baterija za moj način koritštenja drži dan i po, dva. Uglavnom, bio bih lud da ovo čudo sada prodam za neke bud zašto pare, ovako, meni vredi isto ako ne i više od One S ili sl. Imam one HTC Innovation slušalice (crne), uz Power AMP plejer i doterane basove, a da ne kažem i Beats audio (iako kažu da sa power amp-om može doći do distorzije zvuka, ja nisam primetio) tako je dobar i jak zvuk i basovi (pre je bio tih i slabi basovi na iste slušalice), koliko sam puta gledao koje bih slušalice kupio, sad nema šanse da bacam pare. Uživam slušajući muziku na tel., a pogotovo, što sam u rivjuima za neke od ovih novijih telefona koje sam šacovao video kao primedbe, loš kvalitet (ili tih) zvuk, ne dolaze slušalice (kao recimo uz N4), itd...