Šta je novo?

HTC Sensation

sta se desilo sa ovim novim updateom, sada mi je prijavio softwer update i odradio sam to, za sada je sve ok, ali kakve nam novine to donosi, ili poboljsanja, zna li neko ??

posle ovih par dana mogu reci da su zahebali stvar sa ovim poslednjim updatom:mad:
U task manageru memorija se krece oko 70tak mb slobodno dok pre update nije se spustala ispod 110mb!

ma sada i ja vidim da su zaje..... stvar. baterija krace traje a tel je mnooooogo sporiji, bas primetno sporiji...... nadam se da ce uskoro ovo da rese............

pozz ljudi,evo razmisljam se da kupim ovaj telefon pa me interesuju vasa iskustva ili mozda predlog da za te pare (do 230e koliko sam gledao da moze da se nadje polovan) kupim neki mozda drugi telefon u ovoj klasi.Hvala vam u napred ;)

Ja zadovoljan. imam ga oko 10 meseci. Ubacis neki kuvani rom i extra radi. Baterija oko dan i po.

a videh neko pomenu kako ima problem sa signalom,jel to stvarno tako ili ne?

ima problem kad prebacuje sa 2g na 3g i obrnuto. Izgubi se signal na sek ili dva. Resio sam tako sto ga drzim na 2g only, a kad koristim internet vratim na 3g. Ako si dobro pokriven 3g signalom neces imati problema. Sto se tice jacine signala prosecna. Drugar ima xperiu i tu su negde. Npr. starija nokia od devojke ima malo bolji signal.

ma to sto izgubi signal na sekund je ok,necu oko toga cepidlaciti :) ok hvala ti :) definitivno cu se odluciti ja za ovaj telefon jer nista u toj klasi nema za te pare :)

zdravo ljudi, danas sam kupio sensation, dosao mi je sa softverom nekim koji nije originalan, pa bih zeleo da vratim na original ics, ali ne znam kako.. telefon je rutovan i sve ostalo.. hvala

drugarev i dalje ima problem sa wifi-jem, uradio je faktory reset, vratio sva podešavanja na fabrička, zvao podršku ali i dalje zeza, neće da se uključi kad treba nego kad se njemu hoće samo sad isbacuje da postoji greška u wifi konekciji a ranije nije izbacivao grešku nego samo nije radio :)

e, evo ja samo da uradim update oko ovog problema: mučio se zezao i ništa sam nije odradio, na kraju je odneo tel. kod provajdera, oni su zamenili ploču (klasika) i vratili mu posle 5 nedelja telefon ispravan, sad radi :)
P.S. nekad telefoni nisu morali da idu u servis odma posle kupovine, obično se to desilo posle par godina upotrebe tek :/

jos jedno pitanjce, ako iko bude zeleo da odgovori, naime hocu dA otkljucam tel za sve mreze, onaj prvi metod mi ne radi sa xda, a drugi, kad ubacim onaj fajl na root kartice, izbaci mi nesto u vezi security failed i pita me da restartujem telefon...imam neki ext4 touch cini mi se recovery, da li je do toga ili? hvala vam unapred

moze li predlog za neki widget na kom mogu da ukljucujem iskljucujem wireles,BT,2g/3g... ili jos bolje ako je moguce da to smestim u status bar,pa kad spustim status bar da mogu to da ukljucujem i iskljucujem....

imas posebnu temu za aplikacije....

inace switchpro

moze li predlog za neki widget na kom mogu da ukljucujem iskljucujem wireles,BT,2g/3g... ili jos bolje ako je moguce da to smestim u status bar,pa kad spustim status bar da mogu to da ukljucujem i iskljucujem....
Imas dosta widgeta za to,fabricki su ti najbolji,tj zavisno koji ROM imas a mislim da ne postoji widget koji ce da se ubaci u status bar tj notification bar,to mozda da pokusas da nadjes na XDA i da instaliras iz recovery moda.

Ima neki, Notification widget, ili tako nesto. Imas u "Aplikacije..." par strana unazad, bas sam ja bio postavio pitanje. Fin je programcic, ali ga vise ne koristim jer sam na CM7, koji to nativno ima.

kakva pustahija ovde...

Drugar ima ovaj telefon i neshto mu slabo radi touch, znaci treba bash jako da se stiska na ekranu da bi lepo radio, uradio sam mu updejt softwera i sa kao malo bolje radi ali nije to to, e sad ne znam dal je to do softwera ili do samog fona?

Jel on kupio nov ili polovan?
Ako je polovan moguce da je vlasnik pre njega menja digitizer pa nije potrefio odgovarajuci.

Uglavnom menjaju touch i ekran zajedno. Tako da nije nimalo jeftino.

Koliko znam samo digitizer se menja na sensationu,a cena tesko da ce biti ispod 100 evra kod nasih derikoza :)

da li je neko koristio oficijalni ics i ocaj custom android revolutio 6.7.1 HD, ako je ste da li moze da ih uporedi, koji je bolji, stabilniji, i tako to..hvala

Ja trenutno koristim ShardDroid v3.2, odlican rom, stabilan, htc sense 3.6, overklokovan cpu na 1566mhz, beats audio radi fino. Pored ovog koristim i odlicni TouchCream 2.0 sa TouchWiz-om (Google play ga prepoznaje kao samsung-ov i9300). Na ovom romu overklok ide do 1728 Mhz, a mogucnosti za tweak ogromne. Ako hoces dobar rom sa HTC Sense 4.0 preporucio bih ICEvolution 2.2 takodje sa beats audiom.
- Sharkdroid (AnTuTu benchmark nesto preko 6700), slicno je i sa ICEvolution 2.2
- TouchCream 2.0 za nijansu bolji zbog overklok-a oko 6900.
Naravno ima i drugih romova koji su takodje dobri, ali ovo je neki moj izbor posto sam probao gotovo sve, sto je bilo po forumima.

a sta mislis o android revolution hd 6.7.1, ako si probao, taj sam dobio sa telefonom, a nisam jos uvek sve procitao, pa ne bih da nesto zeznem dok se ne upoznam sa svime.. i da li si koristio oficijalni 4 ICS, ja pokusavam da ga stavim, al opet nigde da nadjem taj RUU...

Da probao sam verzije Android Revolution HD 6.7.0, 6.7.1., 6.7.2. Medjutim, sve je to bilo, manje vise, vrlo slicno stock romovima (fabrickim), pa nisam nesto bio specijalno odusevljen njima. Vidim da ga po nekim forumima dosta hvale, da je jako brz, medjutim, opet po meni, nista manje ili vise brz u odnosu na ostale custom romove (nisam radio benchmark).
Moj telefon je dosao sa Gingerbread-om verzija 2.3.4 vodafone (mislim da je to bilo), pa sam uradio zvanicni update na ICS, preko opcije update software u telefonu. Tu sam se zez.. zbog s-off-a, jer je bilo mnogo lakse odraditi ga na gingerbread-u preko revolutionary tool-a, nego posle na ICS-u. Rodio sam mecku :) ali sam uspeo. Ako ti je telefon na ovom rom-u pretpostavljam da je vec odradjeno rutovanje i s-off, kao i promena Super CID.
Sto se tice flesovanja odgovarajuce RUU fajle, mislim da ti to nije potrebno, ako je sve ovo vec odradjeno (root, s-off, cid), jer mozes da flesujes bilo koji ICS rom, jedino ako hoces telefon da vratis na fabricki softver.

pa znaskako, zeleo bih prvo da probam oficijalni rom, pa makar i zakljucao sve, posto sam video da ima metode za sva ta otkljucavanja, ako bi mogao da mi pomognes da vratim na stock, pomocu RUU ili bilo kako, bio bih ti veoma zahvalan, da , telefon mi je rutovan, imam clockwork mislim recovery, s-off, pa ako moze malapomoc, hvala... ako su ti potrebni svi podaci iz bootloadera, ili kako se ono vec zove, pusti mi pm... hvala puno..:) edit: ako je supercid ono htc1111111111, ili koliko ih vec ima, nije, video sam to..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno