Pa naravno, koristi google maps navigaciju, za sta treba online.
Skini igo myway (u sustini igo8 modifikovan za android), za sensation ti trebaju ili ova dva (exe. tj apk fajla)/ iGOMyWay_8.4.2.139242_thin_v1.2.apk - instaliras, pokrenes, taj ne radi ali je potreban, exit, pa nanesi ovaj drugi, iGOMyWay_8.4.2.139242_thin_v1.2.1.apk - posle njega radi, pod uslovom da si u root sd kartice pod direktorijumom <igo> kopirao potrebne fajlove,... ili nadji ovaj iGOMyWay_v8.4.3.179971_thin-v1.7.apk. Za igo ne treba net, radi samo sa gps prijemnikom ukljucenim, glavni deo programa (dir <igo> mozes skinuti negde sa neta, mora biti za android), onaj apk fajl sto instalira je u stvari skin koji radi u 540x960 rezoluciji, a mape i poi mozes menjati i snalaziti se ako znas sta radis. Evo recimo moj prijatelj je za sebe (u firmi) kupio novu prestigio navigaciju (neku jeftinu), za nase podneblje, ja sam iskopirao sve mape i poi (2011.07 mesec), sve sljaka besprekorno, cela evropa funkcionise, jel ako skupis razne mape od kojih svaka posebno trazi licenciranje, napise ti mape su izolovane i ne mozes praviti rute,... no to je druga prica.
Sto se tice baterije, ja nemam nikakvih primebi. Sve zavisi od korisnika do korisnika. Ako moji klinci uhvate telefon za igranje u stanju su da ga potrose za 3.5-5h, ako ga ja koristim kako inace koristim to izgleda ovako.
Evo i navigacije kako izgleda za Sensation.