Šta je novo?

HTC Sensation

Kako si ga uzeo za keš ili uz neki paket?

pa na paket preko mts-a ali je sim free jer sam ubacio vip karticu u njega...sto?

Slobodno uradi update i odmah posle toga factory reset iz bootloadera ;)

sto pa zar to ne vraca na 2.3.4 opet,mislim to je kao hard reset...?

Uzeo je neku jeftinu foliju koja nije lepo obradjena,naravno da ima folija koje prekrivaju ceo ekran kako treba
jel može neka preporuka za kvalitetnu varijantu eventualno gde uzeti (može i na PP da ne bi kršili pravila foruma :d) Preneo sam mu ono za wifi pa čemo videti...

@neca94
pa nije baš, ako si uradio update na ICS to znači da si "obrisao" 2.3.4 i stavio novi android, bolje reći, svi fajlovi su apdejtovani novijom verzijom, stara je obrisana, oni koji više nisu potrebni su komplet obrisani a oni koji nikad nisu ni bili na telefonu jer su novi na ICS su samo dodati...
Ako se ne varam faktori reset stavlja sva podešavanja na androidu na onu vrednost koja je naravno nameštena od strane fabrike (kao što i reč sama kaže) a znamo da fabrika uvek namesti podešavanja koja sigurno rade...
Inače do razlike u podešavanju dolazi zato što novi android verovatno (nisam stručnjak za njega tako da predpostavljam ali bi rekao da sam u pravu) pokupi podešavanja, barem neki deo njih, koja si uradio na prethodnoj verziji i primeni ih na novu kako bi ti što je više moguće olakšala prelazak!!!

Poslednja izmena:
pa mogao bih to da probam eto vidis nije mi palo na pamet za fdr ali ocu da vidim sta kazu za njega pa cemo da vidimo...:D

Pa na sajtu ne piše da ide uz neki paket pa zato. Na koju foru si ga ti uzeo uz paket?

Pa na sajtu ne piše da ide uz neki paket pa zato. Na koju foru si ga ti uzeo uz paket?
vidis u tome je caka kad ih i pitas u radni oni kazu da nemaju na paket....moras biti uporan jer oni imaju listu telefona u kompu kod njih i tu proveravaju dal moze ili ne na racun ja sam ih samrao 2 meseca! za njega i na kraju devojka koja radi bukvalo je prsla i odstampala mi celu listu njihovu sa sve telefonima i uz sve to vrhunac je bilo pitanje "da li si ti spijun iz neke druge firme ", ja prosto u neverici sta me je pitala krenuo sam da se smejem kao ne normalan znaci da se vratim na tvoje pitanje,recimo trenutno nemaju xperia s i one x na raspolaganju preko paketa ali imau sensation evo 3d imaju i nokie one sa tacom,imaju i xperie ove neo v i arc,mini itd. znaci smao trebas da ih pitas....i oni ce ti reci ako ne onda ih smaram bukvalno i solis im pamet dok ne popizde...:D

... ja sam ih samrao 2 meseca! za njega i na kraju devojka koja radi bukvalo je prsla...... onda ih smaram bukvalno i solis im pamet dok ne popizde...:D

Šta reći na ovo, kad budeš radio u nekoj većoj firmi koja posluje na visokokompetitivnom tržištu shvatićeš zašto ovakve st**e od ljudi ne zaslužuju da žive...
Neko treba da izgubi posao zbog smaračina koji bi baš hteli xy telefon onako kako nemože!!!

Poslednja izmena:
ma nije da ne moze moze nego ih mrzi da gledaju pa kazu samo nemamo u ponudi a ja imam srece pa mi drugarica radi u handy-u i pitao sam nju onda rekla da imamo sensation jedan ostao na lageru ako hoces pozvacu da ti narucim stici ce sutra...to sam i uradio jer su ovi drugi rekli da ga nema jednostavno ali na spisku lepo pise da ima...
inemoj da me vredjak ako je komentar za stoku bio upucen meni...

Kakva je baterija kod Sesnation-a i jel se popravila sa novijim OS-om? Koliko moze da izdrzi pri nekom normlanom kroiscenju znaci par poziva poruke i malo slusanje muzike eventualno net i pri nekom malo jacem koriscenju?

Meni je on dosta lepsi i funksionalniji od S2. Samo mislim da je kod S2 bolja baterija...

popravila u odnosu na sta?
Traje dan i po, dva tesko...

Pa sa ovim novim ICS? Da li sad sa novim OS-om traje duze? Znam da se mnogi zale na bateriju. I koliko otprilike traje pri normalnom koriscenju, par poziva, poruka, malo muzike i net a koliko pri malo jacem koriscenju?

Jer se razmisljam izmedju njega i EVO 3D. Kod EVO 3D me privukla jaca baterija i malo vise rama. Razmisljao sam i S2 ali mi se nekako ne svija kako je napravljen i kako mi lezi u ruci dok ga koristim...

pa cini mi se bolje na ICS ali nisam nikada "merio" koliko je to u procentima, baterija je skroz ok. Sa nekim koriscenjem (full sinhronizacija,2 mail naloga,face,twiter i sve osstalo) dosta poziva,sms,wifi kuci izdrzi uvek ceo dan. Zato i kazem dan i po,dva

Vidim da su s emnogi zalili na njegovu bateriju pa sam zato hteo da pitam ovde za nju kako se stvarno u praksi pokazala.

Meni se vis esmao svideo EVO 3D jer ima jacu bateriju i vise rama, ali zato malo slabiju kameru. E sad ne znam da li i duze traje na njemu baterija u odnosu na Sensation.

Mada i jedan i drugi su mi bas lepi. :D

ne traje duze na evo 3d i sto kao na sensationu ali jeste se popravila malo ne puno lai malo jer je optimizovaniji ics od gb-a pa zato ja sam recimo na gb-u igram igrice surf i malo muziak ode baterija na <10% a sad do duse ne idem an net ali slusam muziku i igram igrice ne sad da silujem telefon ali onako umereno malo fruit ninja i tako neke i traje dan i po a ako lsusam samo muziku moze i dva da izgura...

Znaci bez obzira sto EVO 3D ima malo jacu bateriju, ne traje duze u odnosu na Sensation?

Pa koji je onda po vama bolje da uzmem EVO 3D ili Sensation? Oba telefona mi se bas svidjaju...

Moj drugar kaže za sensation: 20 sati sa dosta igrica, bez igranja oko 27-28 sati, ostalo normalono par razgovora, par smsova isl...

S obzirom da je hardware isti, a baterija na evo 3d jaca, mora bar malo duze trajati nego na sensationu... Problem je sto je i to prilicno nedovoljno... Svaki ozbiljniji surf potrosi bateriju za 3-4 sata, ovima kojima traje vise od dan ti telefon ne koriste, odnosno mozda koriste bez internet konekcije, a to onda nije to...

@ stolex aman covece uzmi onaj koji ti se vise svidja ja bih ti preporucio sensation ne zato sto ga ja imam nego eto zato sto je po meni bolji ima bolju kameru nekako mi ovako lepsi i pa da to je to...a evo 3d uzmi ako volis da se igras pa recimo fan si ove nove 3d tehnologije na telefonima vidi sam pa uzmi sta ti preferiras..:D

Takodje mi ne radi 'mobile network' protok podataka. Tj. ukljucen je i u status bar-u mi je prisutno E/3G/H, i trepcu one strelice ali update-i i neke online aplikacije prijavljuju da nema konekcije. Preko wi-fi sve normalno.

Isti slučaj i ovde. Updateovano na 4.0.3 i sada ne radi mobile data ali preko wifi sve šljaka.

Ima li rešenja za ovo?

I gde se sada nalaze one opcije da kao što je ranije bilo pod network settings da se bira da li mreža da bude GSM only, GSM/WCDMA i sl?

Da probam tu podešavanja da vidim da se tu nešto nije uzje*alo....

Isti slučaj i ovde. Updateovano na 4.0.3 i sada ne radi mobile data ali preko wifi sve šljaka.

Ima li rešenja za ovo?

I gde se sada nalaze one opcije da kao što je ranije bilo pod network settings da se bira da li mreža da bude GSM only, GSM/WCDMA i sl?

Da probam tu podešavanja da vidim da se tu nešto nije uzje*alo....

settings/mobile network/netvork mode- pa prebaci na GSM, trebalo bi da bude bolje........

drugarev i dalje ima problem sa wifi-jem, uradio je faktory reset, vratio sva podešavanja na fabrička, zvao podršku ali i dalje zeza, neće da se uključi kad treba nego kad se njemu hoće samo sad isbacuje da postoji greška u wifi konekciji a ranije nije izbacivao grešku nego samo nije radio :)

ljudi, jel zna neko neku aplikaciju, ili nacin da se sensation direkto preko wifi-a poveze na komp i da se skidaju podaci?? tj slike filmici i tako to........

Imas my phone explorer, odlican besplatan programcic. Trebalo bi da radi sa svim androidima, jedino moras imati instalirane drajvere za telefon.

Ja koristim ES file expolrer za to.. radi odlicno

PS. Izasao je novi update danas (70ak MBa)

Da li je jos neko uradio taj update...ne radi mi wifi posle njega...tacnije konektuje se na mrezu ali ne radi net

odradio,sve sljaka bez problema

Resen problem :)...u pitanju je bila staticka ip adresa...vratio na dhcp...ugasio...upalio...vratio na staticku...i sad radi :)...kako god ali proradilo je :))

Posle restartovanje telefona opet ne radi...mada igranje sa adresama opet pomaze

Poslednja izmena:
Kupio sam ovaj telefon pre nekih nedelju dana, naravno prethodno sam odgledao nekoliko review-a i pročitako ne tako mali broj komentara u vezi ovag telefona, pre kupovine (cena je bila veoma povoljna) bio sam upoznat da će baterija veoma kratko trajati, da kamera nije baš kvalitetna, ali na žalost ono što mi je promaklo da pročitam pre kupovine, a kasnije se ispostavilo kao rak rana to je da mu je prijem signala veoma slab, na mestima gde sa drugim telefonima imam pun signal kod njega je oko 3 jedva 4 crtice, prava je retkost da uhvatim pun signal, a na mestima gde imam slabiji signal sa ostalim telefonima (1-3 crtice) u čak dolazi i do gubitka mreže, što je još gore internet katastrofalno radi a i ne uspeva da se uvek poveže , najveću brzinu što sam uspeo da ostvarim na HSDPA konekciji je bila 0,5mbit sramn o zar ne? dok puno puta na EGDE se jedva konektuje uz konstantno pucanje veze, ok kuci imam WiFi i tu radi bez problema, ali kad sam kuci internet preferiram da koristim na kompjuteru i jedini benefit što imam na telefonu od toga je download aplikacija, odradio sam mu update na ICS 4.0.3 mada sve je i dalje isto samo sta sada imam povremeno problema sa bluetooth-om, što je za mene zanemarljivo jer ne koristim toliko često bt, ako može da mi bude neka uteha to je što sam pročitao da je taj problem prisutan kod više htc modela pa čak i kod najnovijih HTC one X/S sve to zbog "unibody" dizajna koji smeta internoj anteni, što znači da je ovo bio zadnji put kada sam kupio HTC i kajem se što nisam dodao još nekih 60€ pa da kupim Samsung Galaxy S2, ali sad šta je tu je, posle j*****a nema kajanja, ostaje mi samo da potražim neko rešenje za problem ili da se iznerviram i da ga polupam njegov precious gorilla glass, Ima li pomoći?

Nazad
Vrh Dno