jel može neka preporuka za kvalitetnu varijantu eventualno gde uzeti (može i na PP da ne bi kršili pravila foruma :d) Preneo sam mu ono za wifi pa čemo videti...Uzeo je neku jeftinu foliju koja nije lepo obradjena,naravno da ima folija koje prekrivaju ceo ekran kako treba
vidis u tome je caka kad ih i pitas u radni oni kazu da nemaju na paket....moras biti uporan jer oni imaju listu telefona u kompu kod njih i tu proveravaju dal moze ili ne na racun ja sam ih samrao 2 meseca! za njega i na kraju devojka koja radi bukvalo je prsla i odstampala mi celu listu njihovu sa sve telefonima i uz sve to vrhunac je bilo pitanje "da li si ti spijun iz neke druge firme ", ja prosto u neverici sta me je pitala krenuo sam da se smejem kao ne normalan znaci da se vratim na tvoje pitanje,recimo trenutno nemaju xperia s i one x na raspolaganju preko paketa ali imau sensation evo 3d imaju i nokie one sa tacom,imaju i xperie ove neo v i arc,mini itd. znaci smao trebas da ih pitas....i oni ce ti reci ako ne onda ih smaram bukvalno i solis im pamet dok ne popizde...😀Pa na sajtu ne piše da ide uz neki paket pa zato. Na koju foru si ga ti uzeo uz paket?
... ja sam ih samrao 2 meseca! za njega i na kraju devojka koja radi bukvalo je prsla...... onda ih smaram bukvalno i solis im pamet dok ne popizde...😀
Takodje mi ne radi 'mobile network' protok podataka. Tj. ukljucen je i u status bar-u mi je prisutno E/3G/H, i trepcu one strelice ali update-i i neke online aplikacije prijavljuju da nema konekcije. Preko wi-fi sve normalno.
Isti slučaj i ovde. Updateovano na 4.0.3 i sada ne radi mobile data ali preko wifi sve šljaka.
Ima li rešenja za ovo?
I gde se sada nalaze one opcije da kao što je ranije bilo pod network settings da se bira da li mreža da bude GSM only, GSM/WCDMA i sl?
Da probam tu podešavanja da vidim da se tu nešto nije uzje*alo....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari