jel može neka preporuka za kvalitetnu varijantu eventualno gde uzeti (može i na PP da ne bi kršili pravila foruma :d) Preneo sam mu ono za wifi pa čemo videti...Uzeo je neku jeftinu foliju koja nije lepo obradjena,naravno da ima folija koje prekrivaju ceo ekran kako treba
vidis u tome je caka kad ih i pitas u radni oni kazu da nemaju na paket....moras biti uporan jer oni imaju listu telefona u kompu kod njih i tu proveravaju dal moze ili ne na racun ja sam ih samrao 2 meseca! za njega i na kraju devojka koja radi bukvalo je prsla i odstampala mi celu listu njihovu sa sve telefonima i uz sve to vrhunac je bilo pitanje "da li si ti spijun iz neke druge firme ", ja prosto u neverici sta me je pitala krenuo sam da se smejem kao ne normalan znaci da se vratim na tvoje pitanje,recimo trenutno nemaju xperia s i one x na raspolaganju preko paketa ali imau sensation evo 3d imaju i nokie one sa tacom,imaju i xperie ove neo v i arc,mini itd. znaci smao trebas da ih pitas....i oni ce ti reci ako ne onda ih smaram bukvalno i solis im pamet dok ne popizde...Pa na sajtu ne piše da ide uz neki paket pa zato. Na koju foru si ga ti uzeo uz paket?
... ja sam ih samrao 2 meseca! za njega i na kraju devojka koja radi bukvalo je prsla...... onda ih smaram bukvalno i solis im pamet dok ne popizde...![]()
Takodje mi ne radi 'mobile network' protok podataka. Tj. ukljucen je i u status bar-u mi je prisutno E/3G/H, i trepcu one strelice ali update-i i neke online aplikacije prijavljuju da nema konekcije. Preko wi-fi sve normalno.
Isti slučaj i ovde. Updateovano na 4.0.3 i sada ne radi mobile data ali preko wifi sve šljaka.
Ima li rešenja za ovo?
I gde se sada nalaze one opcije da kao što je ranije bilo pod network settings da se bira da li mreža da bude GSM only, GSM/WCDMA i sl?
Da probam tu podešavanja da vidim da se tu nešto nije uzje*alo....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari