Šta je novo?

HTC One

ja sam bio bas redovan do prije 10 dana, ama svaki dan 2x dnevno teme za arhd, elementalx, sense toolbox i za matori Desire HD pratim Cyanogen teme (sve 3 :p )... Sad cu da bacim pogled

eto majk najavio arhd 92.0 :)

pozdrav za ekipu M7 i jedno pitanje............šta ili koji ROM flash-nuti da bude što bliže stock-u i sa najboljim trajanjem baterije?!?! znam da sve imam na XDA ali pošto odavno nisam u HTC "vodama" trebaće mi 2 meseca da po'vatam konce...................hvala

^ Android Revolution HD ROM. Ukratko.

ili ARHD, tj pod tim imenom da ga trazi :) sad cu da vidim da nije 92.0 izasao, ili Majk opet smara sa teaser kampanjom :p

na žalost kupio sam M7 u super stanju medjutim kamera mu je roze deluxe pa sam ga brže bolje i vratio .Sad sam naručio nov G2................ :(

Stvarno? Prosto ne mogu poverovati u to. I na losem osvetljenju? Ako moze jedna slika iz slabo osvetljenog prostora.
Naravno. I ranije sam u temi navodio da nisam imao takve probleme. Ni u mrklom mraku nisam imao roze/ljubičaste artefakte.
Nažalost, ne može, jer je telefon otišao dalje.

Edit
Evo jedne slike koja je napravljena u mraku: https://flic.kr/p/ukaDnm

Poslednja izmena:
e da potvrdim i ja, takođe vlasnik M7 bez ljubicastog u svim uslovima :) doduše kupljen u francuskoj ako je bitno :-devil-:

I ja da potvrdim kamera ok na htc m7 nikake primese pinka ili purple

Zamenjen M7 novim M7 na kojem je sve ok.. :( Propade moja zamisao da udomim M8.. Ali sta je tu je.. :)

Tako deluje.. :) Nisam ni mikroskopsku tackicu nasao.. I sve zivo radi.. Kamera odlicna, tasteri dobri, vibracija (sumnjiva, ali dobra).. Mikrofon mi nije prekidao sad tokom koriscenja kraceg, posto sam ga samo probao i stavio na oglase.. Ipak cu da dodam malo love i uzmem M8...

Sumnjiva iz razloga sto mi se jace malo cuje nego na IP5 kojeg koristim trenutno, e sad da li tako mora ili ne, ne znam, ali se malo jace cuje kod htc..

Poslednja izmena:
Imam jedan predlog. Mogu li posetioci ove strane postaviti svoje home screen stranice. Cisto, da vidimo do kakvih resenja su ljudi dolazili. Verujem i da ce novim korisnicima m7 uredjaja znaciti. uploadfromtaptalk1434875147432.jpg

Jel neko stavio ARHD 92 rom? Ako jeste, ima li neke osetne razlike u odnosu na 91.1?

stavio ja... Ne znam sta ocekujes, to su sad vec jedva primjetne razlike iz verzije u verziju... Nova camera app, al stekaju neke funkcije, jer je izgleda za m8/m9...

stavio ja... Ne znam sta ocekujes, to su sad vec jedva primjetne razlike iz verzije u verziju... Nova camera app, al stekaju neke funkcije, jer je izgleda za m8/m9...

Bas to sto si napomenuo.. mislio sam da je mozda sredjen lag koji se pojavio sa lolipop-om..

meni ga nema ni vise ni manje nego sto je bilo na KK... A zastekanje, stekaju neke funkcije na camera app, na to sam mislio

meni ga nema ni vise ni manje nego sto je bilo na KK... A zastekanje, stekaju neke funkcije na camera app, na to sam mislio
Ahaaa, ja sam mislio na , recimo, lag koji se pojavio na DIALERu, brzo ga otvori ali kucanje brojeva ne krene odmah, vec za pola sekunde, pa se desi da upise 3-4 broja za redom (koliko i stignes da ukucas za tih 1/2 sec) :)
glupost, ali toga nije bilo na KK-u.. bar ne kod mene..

nisam primijetio taj problem. Generalno, nemam pravo da pricam o lagu, jer radim dirty flash vec oko godinu i po, treba jednom i clean install da se odradi, al me mrzi :d

Da li neko zna sta znaci ova zvezda u notifikacija baru? Ne mogu da je uklonim nikako, vec dva dana mi stoji. uploadfromtaptalk1436027295089.jpg

Vrh Dno