nisam isao na xda 100 god... je li izasao novi ARHD posle 91.1?
Bacim pogled s'vremena na vreme, ali nema nista novo za sada..bar sto se tice Mike-a i ARHD-a..
nisam isao na xda 100 god... je li izasao novi ARHD posle 91.1?
Nazalost, nema te m7 koja nema roze kameru.na žalost kupio sam M7 u super stanju medjutim kamera mu je roze deluxe pa sam ga brže bolje i vratio .Sad sam naručio nov G2................![]()
Nazalost, nema te m7 koja nema roze kameru.
Stvarno? Prosto ne mogu poverovati u to. I na losem osvetljenju? Ako moze jedna slika iz slabo osvetljenog prostora.Naravno da ima. Moji nije imao (niti ima sada). Bio je iz jedne od prvih serija (po datumu proizvodnje).
Naravno. I ranije sam u temi navodio da nisam imao takve probleme. Ni u mrklom mraku nisam imao roze/ljubičaste artefakte.Stvarno? Prosto ne mogu poverovati u to. I na losem osvetljenju? Ako moze jedna slika iz slabo osvetljenog prostora.
https://flic.kr/p/qrhtGy bez problemaStvarno? Prosto ne mogu poverovati u to. I na losem osvetljenju? Ako moze jedna slika iz slabo osvetljenog prostora.
Nazalost, nema te m7 koja nema roze kameru.
Nov bas?![]()
stavio ja... Ne znam sta ocekujes, to su sad vec jedva primjetne razlike iz verzije u verziju... Nova camera app, al stekaju neke funkcije, jer je izgleda za m8/m9...
Ahaaa, ja sam mislio na , recimo, lag koji se pojavio na DIALERu, brzo ga otvori ali kucanje brojeva ne krene odmah, vec za pola sekunde, pa se desi da upise 3-4 broja za redom (koliko i stignes da ukucas za tih 1/2 sec)meni ga nema ni vise ni manje nego sto je bilo na KK... A zastekanje, stekaju neke funkcije na camera app, na to sam mislio
Na stock Lolipopu to pokazuje da je izabran priority mod, i on se menja preko volume dugmeta, ne znam dal je na sensu isto.Da li neko zna sta znaci ova zvezda u notifikacija baru? Ne mogu da je uklonim nikako, vec dva dana mi stoji. Pogledajte prilog 174246
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari