Creative_X
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.06.2009
- Poena
- 360
Ma nema sanse,ono je dranje. Cekam ispravan mob i to je to. Sto da se lik bogati na mom telefonu
Moj 25 dana i jos je tamo. Nisu amateri nego muvatori. Znaju sta rade jako dobro.
Možda nemaju više m8ica,pa ti daju m9?
Ko zna sta muljaju, možda m8 koji je trebao tebi da ide uzeo neko njihov, a tebi uvalili taj m7 ko zna čiji, čim ga nema u bazi. Ne znam jel moguć takav scenario.Bila je pink kamera pa dobio drugi sa neispravnom vibracijom pa sam im vratio. Sad cekam dalji ishod. Oni tvrde da je taj sa vristecom vibracijom ispravan. Kad sam pricao sa HTC podrskom nisu mogli da udju u trag tom zamenskom telefonu,nije ga bilo u bazi. Sad se natezem sa njima da mi daju ispravan mob,samo to a ide jako tesko jer nekome ne ide u prilog da mi da drugi uredjaj a zasto,ne znam.
Zato ga prodaš za lepe pare, i uzmeš šta ti je volja![]()
Bila je pink kamera pa dobio drugi sa neispravnom vibracijom pa sam im vratio. Sad cekam dalji ishod. Oni tvrde da je taj sa vristecom vibracijom ispravan. Kad sam pricao sa HTC podrskom nisu mogli da udju u trag tom zamenskom telefonu,nije ga bilo u bazi. Sad se natezem sa njima da mi daju ispravan mob,samo to a ide jako tesko jer nekome ne ide u prilog da mi da drugi uredjaj a zasto,ne znam.
23.dana,od 1.apr je kod njih
Pa ako si preko mreze onda verovatno dobijas. Ja sam kupio mob od lika koji je uzeo preko mts-a pa sam sam slao mob,direktno. Mozda preko mreze ide brze
Jel si iz BG-a?
Aj sacekaj do srede recimo ako se nista ne resi da odemo zajedno da na licu mesta uporedimo vibracije pred ljudima iz servisa jer me ubedjuju da svaki m7 vibrira onako...ne znam kako na drugi nacin da izadjem na kraj sa amaterima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari