Šta je novo?

HTC One

Ma nema sanse,ono je dranje. Cekam ispravan mob i to je to. Sto da se lik bogati na mom telefonu

Cekajte kakva je onda situacija samnom.. :)
Imam pink cameru na m7 i jos je u garanciji ima li smisla nositi cim su takvi amateri.. nije problem da odnesem, ali jeste ako mi zadrze telefon nestp puno (koliko ih zadrze ako neko ima iskustva) i kakva je generalno situacija sa tim resenjem za pink cameru, kapiram da dobijam drugi fon... ?

Sreca i ja.. no go.. :) nego koliko njima obicno treba da utanace sve to, zna li se uopste? kao sto rekoh treba mi telefon da ne bude kod njih 3,4 nedelje..

Moj 25 dana i jos je tamo. Nisu amateri nego muvatori. Znaju sta rade jako dobro.

Bila je pink kamera pa dobio drugi sa neispravnom vibracijom pa sam im vratio. Sad cekam dalji ishod. Oni tvrde da je taj sa vristecom vibracijom ispravan. Kad sam pricao sa HTC podrskom nisu mogli da udju u trag tom zamenskom telefonu,nije ga bilo u bazi. Sad se natezem sa njima da mi daju ispravan mob,samo to a ide jako tesko jer nekome ne ide u prilog da mi da drugi uredjaj a zasto,ne znam.

Možda nemaju više m8ica,pa ti daju m9?:)

Zato ga prodaš za lepe pare, i uzmeš šta ti je volja :D

Bila je pink kamera pa dobio drugi sa neispravnom vibracijom pa sam im vratio. Sad cekam dalji ishod. Oni tvrde da je taj sa vristecom vibracijom ispravan. Kad sam pricao sa HTC podrskom nisu mogli da udju u trag tom zamenskom telefonu,nije ga bilo u bazi. Sad se natezem sa njima da mi daju ispravan mob,samo to a ide jako tesko jer nekome ne ide u prilog da mi da drugi uredjaj a zasto,ne znam.
Ko zna sta muljaju, možda m8 koji je trebao tebi da ide uzeo neko njihov, a tebi uvalili taj m7 ko zna čiji, čim ga nema u bazi. Ne znam jel moguć takav scenario.

Pa meni jedino takav scenario objasnjava zasto nece da priznaju da ima ocigledan problem sa vibracijom. Iscimao sam HTC,napisao par eseja,rekli da ce kontaktirati servis. Videcemo narednih par dana.

Koliko je proslo dok su ``ustanovili`` da ima problem sa pink kamerom i dali ti taj drugi?

Pa ako si preko mreze onda verovatno dobijas. Ja sam kupio mob od lika koji je uzeo preko mts-a pa sam sam slao mob,direktno. Mozda preko mreze ide brze

Aj sacekaj do srede recimo ako se nista ne resi da odemo zajedno da na licu mesta uporedimo vibracije pred ljudima iz servisa jer me ubedjuju da svaki m7 vibrira onako...ne znam kako na drugi nacin da izadjem na kraj sa amaterima

Aj sacekaj do srede recimo ako se nista ne resi da odemo zajedno da na licu mesta uporedimo vibracije pred ljudima iz servisa jer me ubedjuju da svaki m7 vibrira onako...ne znam kako na drugi nacin da izadjem na kraj sa amaterima

Ok, nije problem, moze.. Cekaj da vidim moj samo kako vibrira nemoj da ga ispusimo.. :D

edit
Meni ovo deluje normalno.. Samo pitanje kako je kod tebe..

Pa recimo kad je ugasen ringtone,vibracija se cuje toliko glasno da ti ringtone ne treba

Pa pazi cuje se i kod mene, ali rekao bi da je ovo sasvim ok, msm mora da se cuje vibracija.. Nije frka, mozemo da se vidimo tad da vidis ti da li je tako ili nije da znas dal da se `vatas za tu slamku ili ne..

Mene na m8 vibracija poziva budi. Deluje mi kao na svim telefonima, malo glasnija i jača. Dal se lako budim ili šta ne znam :D

Pa uradite u isto vreme onaj test (*#*#3424#*#*) i uporedite.
ff11a05b893dc788f25d0679f8229d2d.jpg

Vrh Dno