Kako da promenim pozadinu na app draweru?sada iz tema možeš da postaviš bilo koju pozadinu i za app drawer. A za čist sense - i ovo je čist sense, nije fejk sense :d
Namestio. Hvalamislim da treba da ides u themes, wallpapers, odaberes, apply, i onda cekiras "all apps". Probaj, pa javi
odlicno se razumijemovaljda se dobro razumemo
Kako kad, i kod mene prikazuje, ponekad kao najveceg potrosaca (najcesce ako se slusa muzika, gleda video..), a ponekad ispod 1%. Ali kako mi se cini, nema neke velike razlike i mislim da samo gsam lose ocitava tj. da ne trosi mediaserver zapravo toliko koliko se prikazuje.
Ja sam taj link prvi postavio ovde jos u januaru. [emoji4] Ima korisnih stvari, ali ima i malo nejasnih stvari. Malo se pise o mediaserveru, malo o media scanneru. Nije bas isto. Ima tamo u komentarima, ako se dobro secam objasnjenja i za to.odlicno se razumijemoKod mene je danas recimo 16%, zna da prebaci i 40%... Pisao sam o tome u temi o android aplikacijama, moguce da je jedan od glavnih uzrocnika Vajber
po svemu sto sam ja citao, taj servis nema veze sa slusanjem muzike. On skenira sistem trazeci nove audio, video i foto fajlove, kako bi ih ubacio u galeriju i media player. Vise detalja zasto onda moze da izazove battery drain na http://geeknizer.com/fix-android-media-server-scanner-sdcard-cpu-battery-drain/
Vredi cekati za m8![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari