Šta je novo?

HTC One

Da, da. Nema šanse da spustim ispod 100 :D

Kako ti je podešen LMK? Jer 100 je u stvari dosta dobro. Na nexusu, S4 i S5 ne da ispod 300 šta god mu radio.

Šteta je i što neće biti Androida 5.1 kao verzije androida, poboljšan je rad sa memorijom u njoj. Evo može neko i da proveri, ja sam samo pratio ima li leak dok sam ga imao pa sam ovo zaboravio, kada gledate keširane aplikacije, da li puni memoriju do kraja ili ostavlja oko 300 mb free?

sad gledam, 403 free :)

Ma verujemo u htc. Ako m7 dobije i 5.1 to će biti rekord u dobijanju oficijalnog apdejta posle Nexus telefona? A tek što ima lepu podršku na xda...

Da li je nosio neko telefon u skorije vreme u Begram? Ostavio sam ga pre 5-6 dana i i dalje nista,niti mi sta javljaju niti se sta menja na onom njihovom nalogu na sajtu,pise "ceka na servis" od prvog dana..? Znam da se na zamenu ceka duze od dve nedelje,ali uglavnom informacije na sajtu budu azurirane redovno..a sad,po ovome sto pise jos uvek ga nisu ni pregledali..

Dobra im je fora :D Daju noviji fon za stariji, mogu lepu reklamu od toga da naprave :D

Ljubičasta kamera :)

Ljubičasta kamera :)

Ee,nije ,zbog toga sam vec menjao ranije..cela saga je od toga nastala :) Prvo sam imao ljubicastu kameru,odnesem,dobijem nov M7,posle par meseci pocne da brljavi,rotira ekran,upali mi spikerfon usred razgovora-probije mozak..odnesem,dobijem opet nov M7..donesem ga kuci,sve radi dobro ali Wifi slabije hvata nego prethodni..aj reko ne mogu da cekam opet mesec dana,nije toliki problem.I onda skoro nesto nosio neki tudji fon kod njih na popravku i pitam tamo nekog lika za to,i on u fazonu,donesi,mozda dobijes M8 al svakakao se vise ne ceka kao pre..i ja reko aj da probam,ionako mi garancija istice uskoro..i eto :D

Sve u svemu,ko god ima neki problem sa ovim telefonom neka nosi,oni su tamo skroz korektni,a i u poslednje vreme vecina dobija M8.

Poslednja izmena:
Nešto nije uredu čim izigravaju deda mraza :D

To je standarna i normalna procedura. Mi smo otisli u q pa nam je ovako nesto nenormalno. Nokija je davala 808 u zamenu za n8. Mozes misliti kako su se radovali vlasnici. A to jos ima vise od godine kad je 808 bio pojam.

Taj čuveni Bergamo sto ga spominje je jedini servis za HTC? Šta ako neko nije iz BG? Gde onda on nosi? I prosto nmg da verujem da se 3 puta kvario, ja jos nikad nisam imao potrebu da nosim mobilni u servis...

Taj čuveni Bergamo sto ga spominje je jedini servis za HTC? Šta ako neko nije iz BG? Gde onda on nosi? I prosto nmg da verujem da se 3 puta kvario, ja jos nikad nisam imao potrebu da nosim mobilni u servis...

Begram. :) To je jedini ovlasceni servis..ako nisi iz Bg-a,nosis telefon operateru,ili u prodavnicu u kojoj si ga kupio,ili im posaljes kuririma. A ni ja nisam pre imao problema sa telefonima,retko su mi se kvarili. Mada,i oni tamo kazu da im niko nije donosio isti telefon vise od dvaput ( a i to retko),ja sam rekorder :D

Ljubičasta kamera, šta ću :) posle četvrtog zameni mi telenor za g2. ironija, vratio sam se na m7 (bez ljubičaste kamere) :)

ja vjerujem da se M7 više ne proizvodi, zato daju M8...

Imam ja G2 Telenorova garancija, sta treba da mu uradim da mi zamene za m8? :D

Prodacu ga dok stigne [emoji29] lomim se izmedju sive i plave...

Što ovako skup case? :D

Mnogo je dobar :D imao sam ga na g2ci

Ja sam uzeo za 0.70 i mnogo sam zadovoljan.

Poslao mob u Begram zbog ljubicaste kamere. Zove me lik i kaze,evo sad testiram kameru i sve je ok. Ne pokazuje anomalije. Rekao mu da provrti neki bench test da se ugreje malo i neka proba ponovo jer svakako postoji taj problem. Ne znam sta da mu kazem ako pozove opet i kaze isto

Nazad
Vrh Dno