Tvoj telefon je zreo za zamjenu alu kucista i tastera :S: Uvijek me zanimalo kako ljudi uspiju ovoliko urnisati telefon :dZnam da sitnicarim ali da li se nekome izlizao volume kontroler, evo kako moj izgleda.
Kernel je najnoviji elementalx. Znam da je temp baterije, po njoj sam i zaključio da je procesor jako ugrejan, a kućište vruće kao da hoće da se istopi. Jel se desilo ovo još nekom? Znam da je neko pričao za One X da mu se desilo.To sto vidis u GSam ti je temperatura baterije. Cim se tebi upalila thermal zastita CPU ti je otisao preko 80c...Ne brini sam bi se ugasio na 85-90c...zavisno od thermal podesavanja.
Jel si menjao kernel mozda?
odakle ti ti podaci za procesor? I odakle znas da nije to upalio zbog temp baterije? Jer na One X je bila poznata situacija da ako cepas igrice dok punis tel, pocne da trepce naizmjenicno zeleno pa crveno na LE diodi, sto znaci da se pregrijava baterijaTo sto vidis u GSam ti je temperatura baterije. Cim se tebi upalila thermal zastita CPU ti je otisao preko 80c...Ne brini sam bi se ugasio na 85-90c...zavisno od thermal podesavanja.
Jel si menjao kernel mozda?
vjerovatno bi moglo. Nesto slicno je meni bilo pri prelasku sa One X na One (mada ima ona aplikacija za prebacivanje svega sa fona na fon kad kupis novi fon, ide preko wifi ili BT, ne sjecam se)Ja sam mislio da isto vrijedi i za HTC-ovu One seriju :smash:
Da li je ovo moguce: Kupim One M8. Odradim backup na M7mici. Upalim M8, odem na backup, ulogujem se sa svojim nalogom i skinem sve aplikacije/podesavanja/podatke sa M7mice na M8micu :type:
odakle ti ti podaci za procesor? I odakle znas da nije to upalio zbog temp baterije? Jer na One X je bila poznata situacija da ako cepas igrice dok punis tel, pocne da trepce naizmjenicno zeleno pa crveno na LE diodi, sto znaci da se pregrijava baterija
vjerovatno bi moglo. Nesto slicno je meni bilo pri prelasku sa One X na One (mada ima ona aplikacija za prebacivanje svega sa fona na fon kad kupis novi fon, ide preko wifi ili BT, ne sjecam se)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari