Šta je novo?

HTC One

Evo bas sam isprobavao, odlicno je.. mogao bi Htc da iskoristi ove ideje u zvanicnim romovima :)
Da, da. Baš mi se sviđa. Ono tipa ustaneš, brdo obaveštenja i tu listaš onako natenane. :)
Msm da neće jer će da ubace ova nova obaveštenja iz Android L-a

mene smaraju. Recimo izbaci nesto na ekran dok je ugasen, ja kliknem na to da se otvori, ali posle klika moram da otkljucam telefon :-/ Iskljucio

mene smaraju. Recimo izbaci nesto na ekran dok je ugasen, ja kliknem na to da se otvori, ali posle klika moram da otkljucam telefon :-/ Iskljucio
Piše da je eksperimental tako da. Ispraviće se.

Jel mi se čini ili je Modaco Switch prestao sa razvojem prošle godine? Beta 13 je poslednja verzija? Ne radi sa KitKat?

mene više brine što je mike izgleda skroz prestao razvoj za m7...

TO sam i ja gledao, bas dugo nema vesti o novom ARHD....

Nego, jel izasao official update za 4.4.3? Na M8 je izasao..

Ma vazno je da ce mo dobiti L, sad koji rom nije bitno, mada bih voleo da je ARHD. Al dobra stvar je sto ovaj Sense Toolbox radi i za M7 i M8. Dok je njega sve je ok.

Zalio sam se i HTC-u globalno, sutra idem u Begram da nekoga udavim jer:

"Navedeni kvarovi nisu uoceni. Aparat u potpunosti ispunjava kozmeticke specifikacije proizvodjaca. Problem sa volume tasterima nije uocen. Aparat testiran, ispravan. U potpunosti je uk okviru specifikacija modela. Tragovi koriscenja."

Od naseg HTC-a nema nista, oni vise ne postoje, tim je rasformiran. Dakle, morace da radi sila.

Da li ima nekoga od forumasa ko moze da mi pozajmi svoj HTC One na par sati, samo da mogu da imam reper? Radio, ne radio, kako god samo da mogu da im se (#$*!_(@$*!@_#(!_)@($_! majke mile...

Sta se desava?

Imaš par strana unazad par postova šta se izdešavalo. Long story short "opravili" su mu telefon i rekli da je sve u redu i da je to tako.

nije prestao, nego je ARHD uvijek bio zasnovan na zvanicnom softveru. Sada kada je ispeglan, a nema jos zvanicne 4.4.3 verzije, nema sta da razvija. Procurela Developer verzija je, kako kazu, ubi Boze bagovita. Takodje, sezona je godisnjih odmora :p

Koji ROM preporučujete za One? Jel je i dalje Revolution u vrhu popularnosti?

nije prestao, nego je ARHD uvijek bio zasnovan na zvanicnom softveru. Sada kada je ispeglan, a nema jos zvanicne 4.4.3 verzije, nema sta da razvija. Procurela Developer verzija je, kako kazu, ubi Boze bagovita. Takodje, sezona je godisnjih odmora :p

Nemam pojma, generalno je lik ranije bio aktivan u temi, ispravljao bagove diskutovao, toga već dva meseca nema pa zato.

@Luka, imam i Nexus 5. One M7 je nova igračka. :)

Aaa cestitam, da te lepo sluzi, ja vec mesec dana prodajem moj N5 pa da uzmem i ja M7. Kakvi su utisci na prvu loptu? :D

Poslednja izmena:
Hvala, hvala. Nadam se da hoće. :)
Nisam imao priliku da ga duže koristim, jer sam (kao pravi Nexusovac :D) tek odradio unlock boot-a, root, flešovao custom recovery, fleš ROM-a, i sve propratno. Ali za sada sam zadovoljan, jer mi se oduvek sviđao Sense. A i tu su čisti GPE ROM-ovi, ukoliko se ukaže potreba.

Hvala, hvala. Nadam se da hoće. :)
Nisam imao priliku da ga duže koristim, jer sam (kao pravi Nexusovac :D) tek odradio unlock boot-a, root, flešovao custom recovery, fleš ROM-a, i sve propratno. Ali za sada sam zadovoljan, jer mi se oduvek sviđao Sense. A i tu su čisti GPE ROM-ovi, ukoliko se ukaže potreba.

ARHD probaj, pa tek onda ostale :D Nije los ni ARHD Gpe edition :D

Nemam pojma, generalno je lik ranije bio aktivan u temi, ispravljao bagove diskutovao, toga već dva meseca nema pa zato.

manje od 2 mjeseca ga nema, a generalno i kad je bio, je vise *****o u stili "are you ready for something new?" i slicno... Tako je i dizao hajp za 4.4.3, kao "samo da sredim jos 1 problemcic sa kamerom i postavljam rom na server", a onda prc, nema ga mjesec dana. Ali 71.1 prakticno nema bagova, sem sa chromecast-om, koji nemam i za sad me i ne zanima. Koje bagove ti imas?

Sense toolbox dobio jos jedan update, malo ispeglane ove nove notifikacije i dodato bas ono sto mi treba (da se pojavljuju samo ako je screen off). Jos neke dobre stvari ubacene :)

Koja je putanja za te nove notifikacije? Ne znam na šta tačno misliš da bih tražio.

Pozdrav forumasi,

Imam HTC one evo vec vise od godinu dana uzeo preko Telenora u maju prosle godine. Telefon je poceo u poslednje vreme dok razgovaram da se gasi sam u sred razgovora ili da pali spikerfon i onda kad pukne veza explodira mi zvuk prekida veze u uvo, u tim trenucima mi dodje da ga razbijem o pod zbog jacine zvuka koja me prosto ogluvi. Mislim da je onaj sensor u gornjem desnom uglu koji se ocigledno nesto utripovao pa ne zakljucava telefon dok razgovaram. Jel imao neko slican problem ovom?

na kojem uhu ga drzis, desnom ili lijevom? :)

Pazi generalno i da koristim levo uvo posto je sensor na desnoj strani mozda pomogne ali opet pomeram telefon, pomeram ruku, krecem se i nema sanse da ne predjem preko sensora. I da jel ima neko resenje za ovo habanje ivica, posto imam crni model vremenom mi se telefon pohabao jer mi je maska na donjem delu otvorena i tu se vide krzave ivice i boja je skinuta. Da uzmem auto lak crni i da ga lepo isprskam sprejom? :)

Pazi generalno i da koristim levo uvo posto je sensor na desnoj strani mozda pomogne ali opet pomeram telefon, pomeram ruku, krecem se i nema sanse da ne predjem preko sensora. I da jel ima neko resenje za ovo habanje ivica, posto imam crni model vremenom mi se telefon pohabao jer mi je maska na donjem delu otvorena i tu se vide krzave ivice i boja je skinuta. Da uzmem auto lak crni i da ga lepo isprskam sprejom? :)
Ja imam sivi pa i dalje primećujem da su mi ivice pohabane, ali je sivo pa se ne primećuje toliko. Ma farbaj boli te uvo :D

Nazad
Vrh Dno