edvinn
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 06.01.2014
- Poena
- 170
Evo bas sam isprobavao, odlicno je.. mogao bi Htc da iskoristi ove ideje u zvanicnim romovimaAuu, jeste li probali ove nove notifikacije iz Sense toolbox-a? Baš super stvar.
Evo bas sam isprobavao, odlicno je.. mogao bi Htc da iskoristi ove ideje u zvanicnim romovimaAuu, jeste li probali ove nove notifikacije iz Sense toolbox-a? Baš super stvar.
Da, da. Baš mi se sviđa. Ono tipa ustaneš, brdo obaveštenja i tu listaš onako natenane.Evo bas sam isprobavao, odlicno je.. mogao bi Htc da iskoristi ove ideje u zvanicnim romovima![]()
Piše da je eksperimental tako da. Ispraviće se.mene smaraju. Recimo izbaci nesto na ekran dok je ugasen, ja kliknem na to da se otvori, ali posle klika moram da otkljucam telefon :-/ Iskljucio
mene više brine što je mike izgleda skroz prestao razvoj za m7...
Zalio sam se i HTC-u globalno, sutra idem u Begram da nekoga udavim jer:
"Navedeni kvarovi nisu uoceni. Aparat u potpunosti ispunjava kozmeticke specifikacije proizvodjaca. Problem sa volume tasterima nije uocen. Aparat testiran, ispravan. U potpunosti je uk okviru specifikacija modela. Tragovi koriscenja."
Od naseg HTC-a nema nista, oni vise ne postoje, tim je rasformiran. Dakle, morace da radi sila.
Da li ima nekoga od forumasa ko moze da mi pozajmi svoj HTC One na par sati, samo da mogu da imam reper? Radio, ne radio, kako god samo da mogu da im se (#$*!_(@$*!@_#(!_)@($_! majke mile...
mene više brine što je mike izgleda skroz prestao razvoj za m7...
nije prestao, nego je ARHD uvijek bio zasnovan na zvanicnom softveru. Sada kada je ispeglan, a nema jos zvanicne 4.4.3 verzije, nema sta da razvija. Procurela Developer verzija je, kako kazu, ubi Boze bagovita. Takodje, sezona je godisnjih odmora![]()
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2334294Koji ROM preporučujete za One? Jel je i dalje Revolution u vrhu popularnosti?
Hvala, hvala. Nadam se da hoće.
Nisam imao priliku da ga duže koristim, jer sam (kao pravi Nexusovac) tek odradio unlock boot-a, root, flešovao custom recovery, fleš ROM-a, i sve propratno. Ali za sada sam zadovoljan, jer mi se oduvek sviđao Sense. A i tu su čisti GPE ROM-ovi, ukoliko se ukaže potreba.
Imaš par strana unazad par postova šta se izdešavalo. Long story short "opravili" su mu telefon i rekli da je sve u redu i da je to tako.
The one and only, believe me!
Nemam pojma, generalno je lik ranije bio aktivan u temi, ispravljao bagove diskutovao, toga već dva meseca nema pa zato.
ARHD probaj, pa tek onda ostaleNije los ni ARHD Gpe edition
![]()
Various mod i prvo kad uđeš tu.Koja je putanja za te nove notifikacije? Ne znam na šta tačno misliš da bih tražio.
Ja imam sivi pa i dalje primećujem da su mi ivice pohabane, ali je sivo pa se ne primećuje toliko. Ma farbaj boli te uvoPazi generalno i da koristim levo uvo posto je sensor na desnoj strani mozda pomogne ali opet pomeram telefon, pomeram ruku, krecem se i nema sanse da ne predjem preko sensora. I da jel ima neko resenje za ovo habanje ivica, posto imam crni model vremenom mi se telefon pohabao jer mi je maska na donjem delu otvorena i tu se vide krzave ivice i boja je skinuta. Da uzmem auto lak crni i da ga lepo isprskam sprejom?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari