Evo da podelim svoje iskustvo sa Begramom.
16. juna sam predao telefon u servis, jer je telefon posedovao dva defekta:
1. Ljubicastu kameru,
2. Zutu fleku u levom delu ekrana, visoku oko 1 cm, odmah ispod SIM slota. Postajala je vidljiva cim se telefon malko zagreje.
Begram se, naravno, nije udostojio da me obavesti da li su prihvatili telefon na opravku i da li garancija vazi, pa sam morao time da se pozabavim sam (jer nemam pametnija posla u zivotu). 25 dana kasnije, putem tracking sistema sam saznao da je stigao zamenski uredjaj, ali nikoga iz Begrama nije bilo da se javi. Ocito da ne umeju ni telefon da koriste, jer se ni na njega nisu javljali.
Posto mi je telefon ozbiljno trebao, poprilicno popizdeo sam kontaktirao HTC podrsku u Srbiji i izneo slucaj, da bi me Ivan iz Begrama par sati nakon toga zvao, saopstivsi mi da je moj telefon spreman. Dakle, sve moze samo nekome moras da ****s sve po spisku.
E tu nije kraj price. Preuzeo sam telefon, ali sam par dana nakon toga shvatio da je uredjaj defektan, i to:
1. Jasno se vidi da je lepljen, negde je lepak deblji, a negde tanji
2. U donjem desnom uglu, na bezelu, proibija svetlost kada se telefon koristi u mraku,
3. Volume rocker je lose postavljen, pa je Volume Up upao u odnosu na ostatak telefona, dok je Volume Down manje/vise ok. Takodje postoji jasan razmak izmedju dugmica i ostatka telefona od 1-2mm
Da stvar bude smesnija, danas me je zvala zena iz HTC podrske sa kojom sam pricao pre 2 nedelje da me obavesti da je ona konacno od servisa dobila info da su mi dali telefon. Ej bre, 2 nedelje, ovlasceni servis?! Na to sam joj rekao da sam mislio da je ona vec odavno odradila stvar i da moram da vratim uredjaj jer sam dobio krsh. Na njen nagovor sam poslao mail podrsci, pa sad cekam eskalaciju.
Telefon mi treba svaki dan, jedva sam docekao da mi ga vrate da bih mogao normalno da prezivim radni dan, a za 15 dana idem na dugo cekani odmor i ako se desi da mi uzmu uredjaj i ne isporuce novi na vreme, pa (*#&$!)&#_!)@*#&)!@#)!@(#*.
Pronasao sam mailove od HTC menadzera za ovaj deo Evrope, imam vrlo gadan mail iskucan i cekam, posle ovog ****** spreman sam da ujedam. Sramota je za HTC da ima ovako bedan, neodgovoran, amaterski, neorganizovan i nekomunikativan servis pa makar to bila i Srbija. Samsung, sa druge strane, ima drasticno bolji customer support, BGElektronik je za Begram objasnio pojmove profesionalnosti i poslovnosti.
Goveda glupa.