Šta je novo?

HTC One

Mislim da ipak nema ništa od d2tw, izgleda je ipak delom do hardvera...

A particularly interesting addition is a ‘sensor hub’ which, as on the iPhone and Moto X, allows the device to monitor sensors without having the main processor awake, preserving battery life and opening up a whole host of sensor based opportunities while the device is asleep, such as step tracking and gesture control.

Odličan test: http://www.modaco.com/page/news/_/android/android-reviews/htc-one-m8-review-r1320

Inače, čim je predstavljen M8, na xda se već pojavilo nekoliko unapred pripremljenih Sense 6 portova. Probaću ovih dana

Da li ovi portovi na xda podržavaju ART ili i to zavisi od kernela?

Treba da nosim telefon u Begram servis zbog dobro poznatog bug-a sa kamerom. Moze li mi neko reci kako je najlakse i najsigurnije sve sa telefona backup-ovati. Citao sam negde za HTC Backup aplikaciju ali ona valjda ne backupuje sve (tip pozive, poruke i ostalo).

Citao sam negde za HTC Backup aplikaciju ali ona valjda ne backupuje sve (tip pozive, poruke i ostalo).

Bekapuje aplikacije, poruke, zapamćene WiFi mreže, podešavanja... Manje-više sve, osim poziva i playlista.

Malopre sam proverio, za sada ne radi ART. Možda će se to ispraviti kada se predje na 1.54 bazu (trenutno se koristi neka 1.12 security)

Ja verujem da ce dobiti dt2w. Nema razloga da ne dobije kad vec ima da se namesti.

Ja jedva cekam Sense 6 upgrade, iskreno se nadam da im nece trebati citava vecnost za to.

citao na nekim stranim forumima da se za m7 ocekuje summer/autumn 2k14.

Maj ili jun navodno, pisalo je i na benchu

Ajd ako neko proba ove sense 6 pošrtove što su izašli danas neka javi utiske o stabilnosti i šta od funkcija radi a šta ne.

Postoji 16GB na nekim trzistima. U Tajvanu se prvo pojavilo npr.. mada vidjao sam cak i kod nas na oglasima..

Punisheru, kada si radio konverziju u gpe, da li si menjao supercid ili si samo instalirao twrp pa arhd gpe?

danas izasao ARHD 60.0

i 61.0

iiii 61.1
:d

Ubacih 61.0, do ujutro ce da dogura do 63.0 minimum ;)

ne radi sense toolbox, ostalo ovako na brzinu mi izgleda da radi ok, i na Antutu oko 28500 punata :)

Punisheru, kada si radio konverziju u gpe, da li si menjao supercid ili si samo instalirao twrp pa arhd gpe?

Ja imam supercid odavno, ali sam cuo da za gpe je preporucljiv supercid. Imao arhd, pa flesnuo gpe kao da sam menjao rom obican. Uzmi arhd gpe edition, sve ima kao stock al ne treba da se *****avas mnogo.

@sense 6: i ja cekam toolbox, bez njega nista. a koje sve funkcije rade na njemu koje imaju na m8(msm na nove) ?

Poslednja izmena:
Pa sve osim motion launch gestures i duo camera opcija, naravno. Ne znam za šta tačno koristite Toolbox, jer je dosta toga sada već implementirano u novi Sense (transparency, teme, volume shutter...) . A imate i InsertCoin, koji ima svoj Kontrol app i sve radi savršeno. ARHD jeste dobar, ali je i precenjen, isti je kao i ROM-ovi drugih proverenih developera (IC,Maximus...) Imate novu verziju ElementalX-a ako koristite taj kernel

Poslednja izmena:
Znam da za gpe konverziju treba supercid, ali me zanima da li treba za arhd gpe?

Znam da za gpe konverziju treba supercid, ali me zanima da li treba za arhd gpe?

Da. Ali to ti je 1 min posta, ne znam sto ti je tesko da to odradis?
@sense 6: nema dt2w? Hah. Nema sanse da jos flashujem sense 6 dok ne izadje oficijal. Meni je to mogu da kazem najbitnija opcija.

Mrzi me da povezujem telefon na komp. :)

E pa onda nemoj ni da flashujes kad te mrzi :p

nije losa ova fora sto sad na sense 6 mogu da se mijenjaju fontovi i skidaju novi sa play store B-)

yep! Moracu da testiram razne fontove, kad budem imao viska vremena...

Nazad
Vrh Dno