NovemberWhisky
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.05.2007
- Poena
- 595
za beton ne mogi da garantujem
Ja mogu. I to više puta
za beton ne mogi da garantujem
Ja mogu. I to više puta
Ko? Beton? 😀
Ko? Beton? 😀
Haha, bukvalno. Tel ima gomilu sitnih ogrebotina po ivicama, ništa strašno
Nikad u životu nisam nosio telefon u futroli.
Ljudi. Ja izgubim 4% baterije za 4h ne pipanja fona a moj brat za celu noc na LG L5 II izgubi 1%. Wtf?
Nije to strašno ali ipak ne bi trebalo toliko da troši. Pre svega, resetuj telefon i probaj opet. Trebalo bi da potroši oko 1 - max 2% na ta 4 sata sa 3g, sinhronizacijama itd. A možda i opet divljaju google servisi. Uostalom, znaš proceduru: Djilkosh, BBS, dump file...
agree... Dodjem na temu posle 5 dana, i svaki drugi post Punisherov (uglavnom ponavljanje onoga sto je vec rekao). Skalaj malo, drugar 😉Aj se ti malo opusti, to je samo telefon 🙂
Stigao danas flip case. Prezadovoljan,topla preporuka![]()
pitas 10x iste stvari, npr. tvoja frustracija sa baterijom, sve ti je do u sitna crevca objasnjeno, nude se ljudi da analiziraju sta ti srce bateriju iz log fajlova, i ti opet potezes istu pricu. Inace, stavio sam ARHD 40.3, i tih 6h screen on time ni u masti nisam vidio otkako sam ga instalirao. Bogami ni 4h. A ako ti je 4h malo, savjet: skalaj malo sa koriscenjem telefona, ima i drugih stvari u zivotu kad si u srednjoj...Ja lepo pitam, ako vam smeta slobodno me zaobidjite u sirokom luku, a imate i block. 😉
isti utisak i ja imam 🙂 imam i urBeats, ali ove nisu toliko mnogo losije B-)Koristim vec para dana htc-ove stock bubice, prijatno iznenadjen kvalitetom reprodukcije zvuka. Koliko su one na One X bile lose toliko su ove dobre.
tih 6h screen on time ni u masti nisam vidio
Receno ti je da ugasis lokacije i da ce to srediti bateriju,ali ti kazes da su ti jako vazne.
Jel moze obrazlozenje za cega ti non stop trebaju lokacije pa ne mozes da ih ugasis?
kad bih ja napisao 5 postova svaki put kad se nesto zacudim 😛 Evo danas upravo baterija na 9%, a screen on 1h 39min. Ne osjecam potrebu da kukam svima oko toga, nego sam pogasim google location services, ugasim LTE (ljudi, nemate pojma kako LTE srce bateriju, maltene 3g pa puta 2! 😀 ),A jel razumes ti da je sve bilo ok i sad opet odjednom google services srce bateriju. Zato sam se zacudio. Ne cackam ja fon toliko, nego me iznervira kad vidim tako nesto, a znam da moze mnogo bolje. Tako da se sutra bacam na instaliranje novog kernela.
upravo tako 🙂 Malo buljis u fon, malo u monitor, malo u TV, preko pola dana buljenja za neke, a zivot ide 😛+1 max mi pokaze 2 - 2.5h screen on na kraju dana i oko 50% baterije. I, iskreno, to me iznervira kad ugledam jer je 2 sata dnevno zurenja u telefon baš puno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari