Šta je novo?

HTC One

Onda flešuj neki drugi ROM (moja preporuka InsertCoin), pa ako to ne pomogne, drugi kernel pa udri OC

A ovaj mi rom odgovara, nemam nijedan problem osim toga. A cuo sam da se drugi zale na stock 4.4 da su manje performanse(u igrama) nego pre.

Onda ne znam sta tražiš od nas. Ne vidim šta je problem da flešuješ drugi ROM, čisto da ustanoviš da li je do toga. Meni je, konkretno, IC bio brži od ARHD - a. Da li si probao neki drugi kernel? To si do sada mogao da obaviš 20 puta umesto što više puta postavljaš pitanje na koje očigledno ovde nema odgovora koji tebe zadovoljava.

Onda ne znam sta tražiš od nas. Ne vidim šta je problem da flešuješ drugi ROM, čisto da ustanoviš da li je do toga. Meni je, konkretno, IC bio brži od ARHD - a. Da li si probao neki drugi kernel? To si do sada mogao da obaviš 20 puta umesto što više puta postavljaš pitanje na koje očigledno ovde nema odgovora koji tebe zadovoljava.

Koji mi ti kernel predlazes?

Ja nisam probao nijedan, ali vidim da dosta hvale elemental

za one koji koriste iGo: jel vama animacije u meniju rade kao da je u pitanju single core na 300MHz? :d Ja imam neku verziju, kojoj treba 100 god da se pokrene, kilavo radi u meniju... Siguran sam da ima bolja (a valjala bi mi, jer putujem koliko sjutra :p ). Moze i na private info...

Koliko ja znam, to je tako. Sve verzije i na ovom i na prošlom telefonu su se vukle kao prebijene mačke

hm, imam iGo primo na Desire HD, i u poredjenju sa ovim leeeeti :p

Probaj Navigon. Mene mrzi stalno da vijam rezolucije i sve i počeo sam ovaj da koristim, zadovoljan sam.

Ovaj nema toga radi na svim rezolucijama, lepo radi sve, navteq mape koristi čini mi se. Nije da mi treba nešto više od toga.

Poslednja izmena:
Kako sam ja letos u cg psovao taj navteq da ti samo znaš :D

zbog zasto? :)

Bd - CT sam po karti više preleteo nego odvozio, a bilo je i još par zanimljivih situacija... nekih kozjih staza itd... :)

Poslednja izmena:
Kolko bih mogao da prodam moj Htc one x ne pali opste neznam sta mu je,moze i za jednu gajbu piva:)

za one koji koriste iGo: jel vama animacije u meniju rade kao da je u pitanju single core na 300MHz? :d Ja imam neku verziju, kojoj treba 100 god da se pokrene, kilavo radi u meniju... Siguran sam da ima bolja (a valjala bi mi, jer putujem koliko sjutra :p ). Moze i na private info...

Moja se relativno brzo pokrece, brzo nadje satelite ali skrolovanje kroz "menu" i animacije rade bas lose, lag-uju bas kao da je u telefonu single core na 280 mHz ali na kraju krajeva - radi! :)

Da li aplikacije za kalibrisanje baterije deluju? Jer sam dobjao i 6h screen on, a sad jedva 4. A i desilo mi se da sa 50-49% baterija padne na 36% za sekund.

Poslednja izmena:
Ma kakvi, to je bez veze.
Desi se to čudno padanje procenata kada si na custom romu.

A mogao bi i da malo proveriš telefon sa bbs-om, nije isključeno da nešto u pozadini troši bateriju, ipak 50% manje screen on time-a...

Lepo sam ja rekao da jedna lasta ne cini prolece :d

Ako je ista upotreba kao i tada, onda ti verovatno nesto jede bateriju (naravno ako su stvarno tako popravili trajanje baterije za 2h iako mi je i dalje to nemoguca misija, koliko god to optimizovano bilo).

Lepo sam ja rekao da jedna lasta ne cini prolece :d

Ako je ista upotreba kao i tada, onda ti verovatno nesto jede bateriju (naravno ako su stvarno tako popravili trajanje baterije za 2h iako mi je i dalje to nemoguca misija, koliko god to optimizovano bilo).

Nesto me *****ava siguran sam.. daj mi temu onu tvoju za bateriju, pa da testiram.

Imas u mom potpisu.

Ne znam gde da pitam pa cu ovde, jel steti bateriji ako moj brat puni svoj LG L5 II sa mojim punjacem? Jer je ovaj punjac jaci od njegovog i mnogo brze mu napuni bateriju(mislim na moj punjac od one-a).

I po prvi put mi je ispao fon posle 3 ipo meseca(ne racunam iz dzepa u kolima jer je pao sa 15ak cm na mekano). Spao mi je sa radnog stola na laminat, nijedne ogrebotine nema.. :)

I meni pre par dana pljosnu na parket sa radnog stola i to prvo na ekran (ko da je macka)... Nisam smeo da ga podignem par minuta dok nisam izrecitovao sve molitve da je ok... Na svu srecu nema ni ogrebotinu...
Vise ga ne skidam sa punjaca.. :)

Poslednja izmena:
I meni pre par dana pljosnu na parket sa radnog stola i to prvo na ekran (ko da je macka)... Nisam smeo da ga podignem par minuta dok nisam izrecitovao sve molitve da je ok... Na svu srecu nema ni ogrebotinu...
Vise ga ne skidam sa punjaca.. :)

Tako je i meni na ekran, ili mi se tako ucinilo jer je bio mrak. Ali uglavnom nema ni ogrebotine. Sto dovodi do zakljucka da je fon prilicno otporan na padove, za beton ne mogi da garantujem :D Ali sam gledao razne drop testove i nista mu nije bilo osim ogrebotina, a svasta su mu radili.

Nazad
Vrh Dno