NovemberWhisky
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.05.2007
- Poena
- 595
za beton ne mogi da garantujem
Ja mogu. I to više puta
za beton ne mogi da garantujem
Ja mogu. I to više puta
Ko? Beton?![]()
Ko? Beton?![]()
Haha, bukvalno. Tel ima gomilu sitnih ogrebotina po ivicama, ništa strašno
Nikad u životu nisam nosio telefon u futroli.
Ljudi. Ja izgubim 4% baterije za 4h ne pipanja fona a moj brat za celu noc na LG L5 II izgubi 1%. Wtf?
Nije to strašno ali ipak ne bi trebalo toliko da troši. Pre svega, resetuj telefon i probaj opet. Trebalo bi da potroši oko 1 - max 2% na ta 4 sata sa 3g, sinhronizacijama itd. A možda i opet divljaju google servisi. Uostalom, znaš proceduru: Djilkosh, BBS, dump file...
agree... Dodjem na temu posle 5 dana, i svaki drugi post Punisherov (uglavnom ponavljanje onoga sto je vec rekao). Skalaj malo, drugarAj se ti malo opusti, to je samo telefon![]()
Stigao danas flip case. Prezadovoljan,topla preporuka![]()
pitas 10x iste stvari, npr. tvoja frustracija sa baterijom, sve ti je do u sitna crevca objasnjeno, nude se ljudi da analiziraju sta ti srce bateriju iz log fajlova, i ti opet potezes istu pricu. Inace, stavio sam ARHD 40.3, i tih 6h screen on time ni u masti nisam vidio otkako sam ga instalirao. Bogami ni 4h. A ako ti je 4h malo, savjet: skalaj malo sa koriscenjem telefona, ima i drugih stvari u zivotu kad si u srednjoj...Ja lepo pitam, ako vam smeta slobodno me zaobidjite u sirokom luku, a imate i block.![]()
isti utisak i ja imamKoristim vec para dana htc-ove stock bubice, prijatno iznenadjen kvalitetom reprodukcije zvuka. Koliko su one na One X bile lose toliko su ove dobre.
tih 6h screen on time ni u masti nisam vidio
Receno ti je da ugasis lokacije i da ce to srediti bateriju,ali ti kazes da su ti jako vazne.
Jel moze obrazlozenje za cega ti non stop trebaju lokacije pa ne mozes da ih ugasis?
kad bih ja napisao 5 postova svaki put kad se nesto zacudimA jel razumes ti da je sve bilo ok i sad opet odjednom google services srce bateriju. Zato sam se zacudio. Ne cackam ja fon toliko, nego me iznervira kad vidim tako nesto, a znam da moze mnogo bolje. Tako da se sutra bacam na instaliranje novog kernela.
upravo tako+1 max mi pokaze 2 - 2.5h screen on na kraju dana i oko 50% baterije. I, iskreno, to me iznervira kad ugledam jer je 2 sata dnevno zurenja u telefon baš puno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari