Šta je novo?

HTC One

Najjači je widget, pola ćirilica pola latinica. :p

Transparent app drawer i folderi a ovako šaren wallpaper, plus aplikacije pola na ćirilici pola na engleskom - kao da se neko sprdao :d :D

Najjači je widget, pola ćirilica pola latinica. :p

A ***. Na 4.2.2 je bilo sve na cirilici u widgetu.
***, navikao sam od pocetka na srpski i sad mi cudno kad promenim. Ne smeta mi, isto kao i na engleskom... Jest da se nekad zbunim kad cudno nesto prevedu al ok.

A odgovor za launchere, ne volim da menjam nista vise, jer mi je sense sam po sebi najlepsi od svih modova koje sam video na telefonima. Jos kad je providno ovako..

Poslednja izmena:
Sense je malo bolji od TouchWiza, ali su oba nešto najgore što postoji na telefonima. Alternativne launchere možeš uvek da obrišeš.

Sense je malo bolji od TouchWiza, ali su oba nešto najgore što postoji na telefonima. Alternativne launchere možeš uvek da obrišeš.

A ne, najgori ubedljivo su touchwiz i onaj od lg-a. To mi je toliko gadno da je to strasno. A sense je lep, po meni najlepsi. I realno kada sam bio na stock sense-u sta god da pomislim da mi treba tu je(neko dugme za nesto, opcija i sl). I jos kada ima ovaj rom i imam puno stvari da menjam prezadovoljan sam.

Meni se npr ne svidja vanila android.

Poslednja izmena:
Vi koristite stock launcher? Ma maknite to smece, probajte Apex ili Nova launcher.
koristio sam ih dosta na Desire HD, nije da ne znam sta su... I tamo sam drzao stock CyanoGen launcher (Trebuchet). Da sam htio da maknem Sense, stavio big ARHD google edition :)
Meni HTC backup sam vratio sve aplikacije i vecinu podesavanja.
ja kad sam radio unlock bootloadera, pri prvom restartu sam odstiklirao da mi vraca aplikacije (jer sam ionako odmah posle htio da stavim ARHD), i mislim da sam se tu zayebao. Svakako, mozda i bolje, jer sam root odradio prije svega jer mi se ujebao lock screen (nisam imao nikakve precice, widgete, ni notifikacije), google now i sl, pa bolje ovako sve na suvo... Odradio sam bekap sa Super Backup (sms, apps...), i onda polako :)
Transparent app drawer i folderi a ovako šaren wallpaper, plus aplikacije pola na ćirilici pola na engleskom - kao da se neko sprdao :d :D
i ja isto mislim. Ako nista, ne bih se hvalio na forumu "jao gledajte sto sam ga superiska sredio" :d Ruzniji homescreen nisam gledao od vremena simbiana, NHF :S:

Poslednja izmena:
Promenio sam na engleski, jer je stvarno cudno na srpskom :D

Jesu i vama gaming performanse malo manje nego ba 4.2 ili 4.3 sada na 4.4 ?

Drugari ... pomoc :) Zna li neko siguran online servis koji radi unlock One-a sa Telenora? Potrebno mi je sto pre.

Uhhh.. ako je sa telenora, teško, jer oni vole da stavljaju svoje simlock kodove.

Ja sam S4 sa telenora otkljucao kodom sa ebay za 5min od kupovine

Samo da prokomentarisem izdrzljivost ovog telefona.
Preko mog crnog crnog je presao BMW tezak 1460 kg , sve radi, zadobio je nekoliko grubih ogrebotina na aluminujumu i na ekranu.. :)

Unibody. Svaka im cast za izradu.

A kad smo kod toga - visemesecni korisnici, pojavljuju li vam se ogrebotine lako, ima li nekih izrazenih tragova koristenja, kako stvari stoje..?

Meni se izbrisao audio takodje, i imam dve tackice na ovom sjajnom delu ivice(dole levo) kada mi je fon ispao iz dzepa dok sam vozio auto. I imam isto na tom sjajnom delu gore gde se vadi sim, promasim rupu jer sam otvarao makazama i malo izgrebem. Ali to se nista ne vidi, niko ne primeti dok im ja ne pokazem.
A ostalo je kao kad sam ga izvadio iz kutije, a ne koristim nikakvu zastitu ni za ekran ni za fon.
Jedino sto se ledja sivog malo lakse prljaju, pa pazim gde ga stavljam, ali to se sve obrise.

Poslednja izmena:
vozio auto? rece li ti da jos ides u skolu ("drugovi iz odeljenja" i sl)? :d

inace, jesam ja u nekom tripu, ili su od verzije 4.3 za snimke u losim svjetlosnim uslovima povecali framerate na racun osvijetljenosti slike? Vise mi se svidjalo prije :-/

vozio auto? rece li ti da jos ides u skolu ("drugovi iz odeljenja" i sl)? :d

inace, jesam ja u nekom tripu, ili su od verzije 4.3 za snimke u losim svjetlosnim uslovima povecali framerate na racun osvijetljenosti slike? Vise mi se svidjalo prije :-/

Pa? Kod mene i odeljenju ima njih 10 sa vozackom dozvolim(4. Srednje).

Poslednja izmena:
Nisi trebao to da postavljaš, ko zna kako neko može to da zloupotrebi.

Poslednja izmena:
Ms samo opušteno, ne verujem da je hteo da te uvredi.

Unibody. Svaka im cast za izradu.

A kad smo kod toga - visemesecni korisnici, pojavljuju li vam se ogrebotine lako, ima li nekih izrazenih tragova koristenja, kako stvari stoje..?

Meni stoji Beats Audio kao i prvog dana. 3 meseca bez futrole, iz dzepa u dzep po 100 puta dnevno, i kad treba i kad ne treba..:)
Imam 3-4 mikro tackice iznad zvucnika, tacno na prelazu sa frontalne na gornju stranu telefona.. realno se i ocekuje da prvo na tom prelazu krene da se guli, ali ovo je bas mizerno...

Hoce li mi update fw-a, hboot-a, ili cega vec povecati performanse u igrama, domet signaa i slicno?

Od svega. Moraš da probaš da bi video. Veća je verovatnoća da ćeš zamenom fw-a popraviti signal nego performanse, mada ne treba dirati ako je sve okej. Na performanse i trajanje baterije mnogo više utiče kernel (kako ti neko već reče) nego fw.

Inače, za takvu vrstu pitanja (i potpitanja) ti je xda mnogo bolje mesto nego ovaj forum, časna reč

Od svega. Moraš da probaš da bi video. Veća je verovatnoća da ćeš zamenom fw-a popraviti signal nego performanse, mada ne treba dirati ako je sve okej. Na performanse i trajanje baterije mnogo više utiče kernel (kako ti neko već reče) nego fw.

Inače, za takvu vrstu pitanja (i potpitanja) ti je xda mnogo bolje mesto nego ovaj forum, časna reč

Nije sve ok, cini mi se da su igrice bolje radile pre.
Ne igram mnogo igrice ali me nervira kada udjem u npr subway surf i vidim padanje fps-a na ovakvoj mahini :D

Nešto drugo tu smeta. Hboot nema veze sa tim. Da nisi uključio neki power saver mode?

Vrh Dno