Šta je novo?

HTC One

I samo da kazem da je opcija u sense toolbox-u za flash light na power digme toliko genijalno smisljena da ja ne verujem !

Da ne gubim vreme pretrazujuci net, treba mi info, koji modul za Xposed omogucava volume wake? Hocu da instaliram ARDH 40.3 pa pripremam sve potrebno..:)

(Ili to poseduje Xposed pri samoj instalaciji, tj taj modul je vec u njemu? )

EDIT: Pronasao! Sense 5 Toolbox..:)

Poslednja izmena:
Gde je sad Djilkos da komentarise bateriju? :p

Namesta kameru na svom zmaju, ne bi li u 4h mogao da snima skakavce po livadama... :D

Poboljsali su je dobro, mada jedan rezultat ne cini prolece :d

@mironiko dacu ja tebi skakavce :d Odradjeno je 90% posla, samo jos da sredim fine detalje :)

Kul, raduje me to, mozda jednog dana probam malo i G2... Mada, One mi je nedosanjan san. :)

Poboljsali su je dobro, mada jedan rezultat ne cini prolece :d

@mironiko dacu ja tebi skakavce :d Odradjeno je 90% posla, samo jos da sredim fine detalje :)

Upravu si, al' ipak +2h screen on-a sa full koriscenjem(uvek upaljen ili 3g ili wifi, igrice vise od 1h) je veliki napredak.
I plus velika vrsta podesavanja u sense toolbox-u. Ja sam jos vise zaljubljen u fon posle flashovanja ovog rom-a.

Neki moji utisci sa KitKatom su da baterija zaista duže traje kada se sluša muzika nego pre, mada potrošnja aplikacije svakako nije 50% manja, ali je opet napredak. Što se brzine tiče, ja ne primećujem nikakvu razliku. Sense je maltene nepromenjen. Kapiram da KitKat donosi dosta toga ispod haube, ali ne bi bilo loše da nešto konkretno i vidimo :).

Ljudi, uradio sam s-off. Sad, jel potrebno da radim update fw-a, hboot-a, i slicno ? Jel taj update fw-a, hboot-a, radio(necega) sluzi za nesto? Ostalo sam sve shvatio (zasto se flashuje recovery, rom, zasto se radi s-off) jos za ovo da znam i sve je super.
Uf, nisam mogao ni da zamislim koliko ce mi biti zanimljivo da radim sve ovo oko fona. :)

Sad cekaj da ti dodje dan kad ces se smoriti od svega toga. :D

Veruj mi da nece. Jer ja sam ovaj fon cekao od kada je izasao, i kada sam ga kupio nije mi dosadio, naprotiv jos vise sam se zainteresovao. A cekao sam ga 5-6 meseci sigurno. Obicno kad cekas nesto dugo dobijes to posle par dana te smori, ali mene nije :)

Ne mislim na konkretan model da te smori, nego na flashovanje, cwm-e, twrp-e i ostale zezancije... :)

Pa srecno - srecom, mlad si. :D

Alo ljudi oce neko odgovoriti?

Ljudi, uradio sam s-off. Sad, jel potrebno da radim update fw-a, hboot-a, i slicno ? Jel taj update fw-a, hboot-a, radio(necega) sluzi za nesto? Ostalo sam sve shvatio (zasto se flashuje recovery, rom, zasto se radi s-off) jos za ovo da znam i sve je super.
Uf, nisam mogao ni da zamislim koliko ce mi biti zanimljivo da radim sve ovo oko fona. :)
Ja sam stao nakon uradjenog S-OFF-a, nisam nista flash-ovao (radio, FW i sl), nisam video potrebu da bilo sta diram kada tel radi savrseno...
Idi na xda forum, naoruzaj se vremenom i strpljenjem pa polako citaj cemu sta sluzi..:)

Kako je već kolega rekao bez (još) učenja ne ide.
Evo i ova tema pa pogledaj, mogla bi ti biti od koristi.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1466228
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1372946
http://android.stackexchange.com/questions/70/what-is-radio-firmware

Poslednja izmena:
Znaci dok radi da ne pipam?

Znaci dok radi da ne pipam?
Pa može i sada, praksu nećeš steći bez prakse :)
Ali lepše je (i ipak sigurnije) baviti se isprobavanjem romova, kernela i ostalog kada se ima nešto više znanja.
Na tebi je da odlučiš koji ti pristup više paše.

Pa može i sada, praksu nećeš steći bez prakse :)
Ali lepše je (i ipak sigurnije) baviti se isprobavanjem romova, kernela i ostalog kada se ima nešto više znanja.
Na tebi je da odlučiš koji ti pristup više paše.

Meni je za sada odlicno na ARHD rom-u. Sebnse toolbox je odlican..

Sense Toolbox možeš koristiti na svakom sense romu

i ja se pridruzih custom rom ekipi, ostao sinoc do 4 i po ujutro da prckam, sad polako vracam aplikacije :p
Apropo 2 stvari koje su mi se dopale na Insert Coin romu (rotiranje homescreena u landscape i tranzicije pri skrolovanju homescreen ekrana), jel moze to da se namjesti i na ARHD, ili je ekskluziva za IC?

i ja se pridruzih custom rom ekipi, ostao sinoc do 4 i po ujutro da prckam, sad polako vracam aplikacije :p
Apropo 2 stvari koje su mi se dopale na Insert Coin romu (rotiranje homescreena u landscape i tranzicije pri skrolovanju homescreen ekrana), jel moze to da se namjesti i na ARHD, ili je ekskluziva za IC?

Cini mi se da je ekskluziva

Vi koristite stock launcher? Ma maknite to smece, probajte Apex ili Nova launcher.

Meni HTC backup sam vratio sve aplikacije i vecinu podesavanja.

Ma titanium backup, vrati ti aplikaciju sa sve podatcima iz nje.

@yooyo: koja je razlika u launcherima?

Evo nekih slika kako sam nasminkao moj one
9amujete.jpg

za6a4uga.jpg

7a3epe5e.jpg

I notification bar je delimicno providan.

Poslednja izmena:
Kako mozes da gledas u ovo? :d

Punisheru, proveri temu mobilni mod.
Probaj apex ili nova launcher pa ćeš videti.

Nazad
Vrh Dno